www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 15 d’agost del 2008

¡Oído cocina!

En ple estiu, en el millor club (?) no podem comprar un gelat? 

Hem rebut un correu electrònic d'una sòcia del Club Natació Barcelona, email que ve signat per un important nombre de socis i sòcies. Ens han demanat que no transcendeixin els seus noms, petició que acatem escrupolosament. "La gent del bloc" dóna i sempre donarà la cara per tots aquells socis i sòcies, que des del respecte al Club i als, de moment, encara actuals directius, se'ns adrecin sol·licitant la nostra mediació i complicitat. 

Dit això anem al motiu de l'email d'aquest socis:


Per què a ple estiu, en el restaurant del Club no es pot comprar un gelat, escollit entre un ampli ventall, com es feia en l'antic restaurant?

Per què l'única possibilitat és un mini-bombó gelat que forma part habitual de les postres del menú?

Per què s'ha retirat del Club la màquina expenedora que venia gelats?

És de rebut que el nostre Club, històric i emblemàtic club esportiu i social de Barcelona, a peu de platja, en ple juliol i agost, amb la calor que fa, li negui al socis i als seus fills el plaer d'un gelat?


De moment aquests socis/ies han restringit significativament la seva presència en el restaurant en tant que aquest no disposi de gelats per a ells i els seus fills, perquè ja van fer palesa la seva estranyesa davant d'aquesta mancança al responsable del restaurant i res ha canviat.

Hi ha una dita que diu que "a l'estiu tota cuca viu". Però a la tardor i sobretot a l'hivern, fer caixa de manera que els números surtin és més complicat. Ja ho veuran, perquè per culpa d'una nefasta gestió econòmica i esportiva per part de l'actual Junta Directiva, malbaratant els innumerables recursos de que disposa el Club, quedarà la rendibilitat del seu negoci -amb la gran inversió econòmica que han hagut de fer-  a expenses de si surt o no surt el sol.

"La gent del bloc" coneixem les kafkianes vicissituds que han hagut de passar abans d'obrir el restaurant, els hi agraïm l'enorme risc que han pres confiant en aquets directius actuals, els felicitem per aquest inici engrescador i els desitgem prosperitat, pel bé del nostre estimat Club.


El restaurant del CNB, "Vista Mare", forma part del
Grup Andilana, empresa del sector de l'hosteleria, amb 15 anys de presència en el sector turístic i hoteler.


dimarts, 12 d’agost del 2008

Halteropifia

diumenge, 10 d’agost del 2008

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)