www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 8 de novembre del 2008

Imagina el CNB que t'agradaria ... Fem-l'ho possible!

Com escriu el soci Albert Giralt a "Ras i Curt ...", cal una gestió amb més imaginació.

El que passa és que la Junta Directiva és un equip desnortat i amb la imaginació d'una totxana. Però això no treu que el president Millans i el vice-president Moncunill mantinguin la fe en el projecte, malgrat que, demostrat està, el projecte convida al condòl.

Cansat de tanta mediocritat et deixo aquesta relaxant i imaginativa història.




Torneig de Pàdel -sprint- al CNB

Clica per engrandir

divendres, 7 de novembre del 2008

Sobre presidents i piles Duracell

Sebastià Millans: "destacado deportista"?

Sebastià Millans, concejal de Deportes

Miércoles, 29 de abril de 1981

El alcalde de Barcelona, Narcís Serra, ha firmado un decreto por el que designa a Sebastià Millans i Rosich nuevo concejal del área de Deportes del Ayuntamiento
El señor Millans sustituye en el cargo a Xavier Millet. Tanto uno como otro forman parte de la candidatura presentada por Convergencia Democrática de Cataluña.
El señor Millans, destacado deportista, fue secretario general del Club Natació Barcelona.

Clica per veure l'article original



Benvolguts socis i sòcies, si tenim en compte que el sr. Millans ja va ser secretari general del CNB abans del 1981, que posteriorment va ser vicepresident del Club i que ara fa tan solament 13 anys que és president, fixeu-vos que deu portar la friolera de 25 anys en les esferes de poder del CNB.

I el Club, des de que hi és la Nova Piscina de l'Escullera, promoguda i construïda sota el seu mandat, en caiguda lliure econòmicament parlant. Potser ja n'hi ha prou d'aquest senyor que ens recorda a les piles Duracell, que duren i duren,  no creieu?

Ens comenta un soci veteraníssim que si algú recorda quin esport practicava el sr. Millans, que ens aclareixi el misteri de 'destacado deportista'. Que ell només el recorda afaitant-se en el Club. 

Per cert, que per poc aquest soci no demana hora al
maxil·lofacial, perquè del riure quasi se li desencaixa la mandíbula.

dijous, 6 de novembre del 2008

A favor o en contra

El CN Terrassa muestra su mejor versión ante un CN Barcelona que fue siempre a remolque

Tal y como sucedió en la Pere Serrat, CN Terrassa y CN Barcelona dirimieron otro espectacular partido de waterpolo y ambos conjuntos demostraron por qué están en la zona alta de la tabla. Lo cierto es que la pileta egarense fue testigo de un arranque local muy bueno que sorprendió desde el inicio a los de Toni Esteller. La batuta ofensiva del CN Terrassa la tomó Svilen Piralkov, quizás el mejor del partido, aunque los visitantes no se arrugaron y contrarrestaron la salida inicial con un primer parcial de 2-2. Fue en el segundo periodo cuando los de Dani Nart empezaron a marcar diferencias, sujetando a la perfección los ataques del CN Barcelona. Tras el descanso las diferencias se fueron ampliando, gracias al aprovechamiento de las ventajas por parte de los egarenses, que además mantuvieron un nivel físico que les permitió anular las alegrías ofensivas de los de Toni Esteller. A pesar de esto, los cenebistas jamás se rindieron e iniciaron el último periodo con la única intención de remontar. Poco a poco el CN Barcelona fue comiendo terreno a los locales. El tramo final del partido fue para los visitantes, que les faltó tiempo para certificar la remontada. A pesar de todo esto, los egarenses supieron contener a unos cenebistas a los que les pesó ir siempre por detrás en el marcador.


DIVISIÓN DE HONOR MASCULINA
CUARTA JORNADA, 05/11/2008

CN TERRASSA 11 - CN BARCELONA 10

CN Terrassa: Michal Diakonow, Adrià Sanz, Sergi Mora (2), Florin Bonca (1), Svilen Piralkov (5, 1p), Alexander Nagy, Oscar Aguilar, Jordi Pérez, Iván Gallego (2), Abraham Alcaide (1), David González, Xavi Cuadros y Alejandro Domínguez.
Entrenador: Dani Nart

CN Barcelona: Iñaki Aguilar, Richard Campbell (3), Balasz Sziranyi (1), Ricardo Perrone, Eric Marsal, Marc Hernández, Rhys Howden, Joel Esteller (1), Pere Estrany (1), Blai Mallarach (4), José Rodríguez y Daniel Sulla.
Entrenador: Antoni Esteller

Parciales: 2-2 / 4-2 / 4-2 y 1-4
Árbitros Antonio Suárez y Xavi Buch

Via:  WPA - Waterpolo Asociación (05-11-08)   



Cumpleaños y efemérides 
del día 6 de novembre

En la jornada de hoy, jueves 6 de noviembre, queremos felicitar por su cumpleaños a Pepe Fuxà (en la foto), del Club Natació Barcelona.  ¡¡¡Muchas felicidades!!! 

Via:  WPA - Waterpolo Asociación (06-11-08)

dimecres, 5 de novembre del 2008

Què hem fet per merèixer aquests directius?

Prohibido ducharse desnudo

El waterpolista Gaby Hernández se adapta a una nueva vida en la Liga de Arabia Saudí

RAFAEL CARBONELL
- Barcelona - 25/10/2008 

Gaby Hernández (Barcelona, 1975), bicampeón del mundo de waterpolo con España en 1998 y 2001, acumula anécdotas sobre el cambio de vida que está experimentando en Khobar, una ciudad de Arabia Saudí en el golfo Pérsico. Allí llegó el pasado 8 de octubre para jugar la Liga nacional. El contacto con la sociedad árabe, con una aplastante mayoría islámica, no le ha dejado indiferente. "Llevo pocos días en Khobar, entre el desierto y las aguas del golfo, y por el momento se me hace difícil vivir aquí", cuenta por teléfono. 

"En esta ciudad, de unos 300.000 habitantes, prácticamente no hay nada. Sus habitantes se pasan las horas orando", añade. Y narra dos ejemplos: "El segundo día me fui a un supermercado y de repente la gente desapareció. Pregunté qué pasaba. El encargado me tranquilizó: era mediodía y había que atender a las oraciones". Lo mismo le sucedió por la tarde. Una penuria para Gaby, que se fue al país del petróleo solo, sin familiares: "Por fortuna, en Bahrein, que está cercana a Khobar, hay de todo para un occidental". 

 Gaby Hernández

Gaby volvió a experimentar las costumbres árabes al día siguiente en el primer entrenamiento en su nuevo club, el Kadsifak. Llegó puntual y sus compañeros no estaban. Eran las ocho de la tarde y el entrenador, serbio, del equipo le situó. "Irán llegando cuando terminen sus oraciones". Durante la espera, Gaby se dedicó a hacer largos de piscina en compañía de un jugador de Georgia. Son los únicos extranjeros.

Las sorpresas continuaron durante el ensayo con el grupo al completo y después de él. Al español le chocó que los árabes no utilizaran el típico bañador de nadador, sino que llevaran uno por encima de la rodilla. "No tienen prohibido usar el típico slip, pero se sienten más cómodos con uno más largo", explica Gaby. Lo que pudo comprobar al término del entrenamiento fue lo que ya le había advertido el club: "Prohibido ducharse desnudo". "Me dijeron que en la ducha no me sacara el bañador", explica; "en mi primera ducha de grupo, nadie estaba desnudo. Resultó extraño para mí, pero habrá que acostumbrarse sin más. Nada que ver con las bromas que nos gastamos en España".

Gaby conocía las experiencias de otros deportistas, futbolistas en concreto, que emigraron a países árabes por un buen puñado de dólares. "El waterpolo no mueve las cifras millonarias del fútbol", advierte; "aunque la oferta es importante, se trata de una aventura personal en la que voy a conocer y visitar diferentes países de la zona en distintos torneos". La aventura árabe no ha sido improvisada. Hace siete años, al final del Mundial de Fukuoka (Japón), en el que fue la estrella de la selección campeona, un empresario de Khobar llamado Naser -"un loco del waterpolo", subraya Gaby- le tanteó para jugar en Arabia. El español se negó. Estaba en la cima de su carrera y optó por fichar por el Pescara, italiano, que presidía Manel Estiarte. Desde entonces ha pasado por el Atlétic Barceloneta, el Spandau, alemán, y el Zaragoza. Santi Fernández, técnico del Barceloneta, señala que Gaby "es muy inquieto y le gusta cambiar". Lo rubrica el jugador: "En España ya no estaba motivado".

Mientras tanto, Hérnandez se adapta a la vida en Arabia, donde permanecerá ocho meses como jugador y entrenador personal del hijo, de 16 años, del presidente del club, el tal Naser. El objetivo del Khobar es disputar con garantías la Copa de Asia, en mayo, con la estrella española. La Liga árabe se juega en fases de dos meses. Entre medias, regresará a Barcelona: "Me tranquiliza porque me oxigenaré. Podré entrenarme con mis ex compañeros del Barceloneta y ducharme desnudo con ellos".
Clica per veure la notícia original

dimarts, 4 de novembre del 2008

Tipologies de socis

Al "patrono" Moncunill, al menys el seu altra club li en dóna satisfaccions

20 jugadores del Hércules CF convocados por la Selección Valenciana

01/11/2008 
Hasta un total de 20 jugadores pertenecientes a los equipos de la Fundación Hércules de Alicante han sido convocados por la selección Valenciana lo que supone un nuevo éxito del fútbol base del Hércules. Los convocados, 7 sub-14, 7 sub-16 y 6 sub-18 se desplazarán la próxima semana a Valencia donde realizarán un entrenamiento previo a la disputa de los compromisos de las diferentes categorías de la selección autonómica.

Esta convocatoria masiva de jugadores ha producido una gran satisfacción, tanto a patronos como responsables técnicos de la FUNDACIÓN que ven reconocido el buen trabajo que se viene realizando con el fútbol base alicantino, demostrando así que la irrupción de jugadores en el primer equipo como Raúl no es casualidad y si el resultado de una labor seria y organizada.

Moltes felicitats al vicepresident adjunt a presidència del CNB, per l'èxit assolit en el seu altre club, el que té a pocs minuts de casa seva, que ja és el nou líder de la Segona Divisió.  La seva tasca com a conseller de l'Hércules CF, i sobre tot com a "patrono" de la Fundació del mateix club, li està sent reconeguda. 

Malauradament és tot el contrari del que succeeix en la seva tasca en el CNB, que és el que ens importa. Serà per la distància? Serà perquè trepitja poquíssim el nostre Club? Per què serà, serà? I diuen que és el que realment decideix en el Club. O creieu realment que és el nostre president Millans, amb els seus meravelllosos 82 anys?

Per cert, que els que no conéixeu al senyor Moncunill i ens escriviu preguntant al respecte de tot el que manifestem sobre el mateix, el podreu veure el proper dilluns, 10 de novembre. A la sala d'estar del Club hi haurà un sopar-homenatge pels 101 anys del CNB, i el senyor Moncunill, cap a les 22h farà un parlament.

I estem quasi segurs que també hi serà el dia 24 d'aquest mateix novembre, també en la sala d'estar del Club, i amb motiu de la presentació oficial del llibre del centenari del CNB. I diem que estem quasi segurs perquè hi seran acreditats diferents mitjans de comunicació i també hi assistirà el soci senyor Joan Samaranch. Hi han actes socials molt llaminers que ni el senyor Millans ni el Sr. Moncunill es perdrien mai. Ja ens enteneu, oi?

I per acabar tan solament comentar que, ja que el senyor Moncunill s'ha de desplaçar a Barcelona des d'Alacant, al menys dos cops aquest mes -ignorem si vindrà amb cotxe, amb tren o amb avió-, imaginem que les despeses dels viatges hi aniran a càrrec del Club. Però bé, ja investigarem aquest detall. En tot cas, no vulgueu veure un altre 'cas Benach' a petita escala.

dilluns, 3 de novembre del 2008

Tranquils, la propera derrama també serà fraccionada

diumenge, 2 de novembre del 2008

President Millans, on és el seny en el CNB?

Seny per al Barça

Opinión - Carta de los lectores
Domingo, 2 de febrero de 1997

Aquests dies estic seguint amb molta preocupació el desenvolupament del procés electoral del FC Barcelona. Aquest club que tant ens estimem és una de les grans ensenyes que té el nostre país i el tarannà català sempre s'ha caracteritzat pel seny i l'elegància.

Tot sentint les declaracions d'aquests dies dels diferents candidats, on s'ha arribat a les faltes al respecte i als atacs personals, vull fer una crida a tots els aspirants a la presidència del FC Barcelona, així com als seus col·laboradors, perquè es sentin ja des d'aquest moment representants, no només de la massa social barcelonista, sinó també de tot el poble català, i, per tant, que actuin amb la responsabilitat que això comporta.

També aprofito per encoratjar Joan Trayter a continuar vetllant, com ho ha fet fins ara, perquè gaudim d'unes eleccions exemplars.

SEBASTIÀ MILLANS
Soci 1.108 del FC Barcelona
Barcelona

Clica per veure l'article original



Bé senyor Millans, parlava vostè de la seva preocupació en vers del desenvolupament del procés electoral del FCB. 

Nosaltres, LGdB (La Gent del Bloc) n'estem molt preocupats per la seva manifesta manca de gestió, tan social, com esportiva i com econòmica del CNB. I perquè any rere any es veu obligat a pidolar derrames als socis. 

Senyor Millans, la seva tasca com a president del CNB, no solament és la d'aparèixer a les fotos. Sisplau, faci quelcom més que presentar-se a recepcions, sopars de gala, i actes commemoratius com a president del nostre Club. 

Nosaltres, com demanava vostè en la carta als candidats a la presidència del FCB, també li demanem, li exigim, que actuï amb la responsabilitat que comporta ser el president del CNB.

Senyor Millans, practiqui amb l'exemple abans de demanar res a ningú. Abans de demanar "seny", tingui primer vostè el seny suficient per no conduir -és un dir- el nostre Club pels camins de les derrames.

Esperarem també a casa nostra una assemblea de socis exemplar per part seva i de la seva Junta. 

Ens comenta un soci veterà que un cop en una d'aquestes assemblees, en el moment de votar a mà alçada, ho va fer en els tres supòsits: a favor, en l'abstenció i en contra del que es votava. I els tres cops li van comptabilitzar el seus vots! Què ridícul tot plegat! 

Recordarà vostè que -encara no era president- va reclamar urnes en una assemblea en particular. I va aconseguir-ho. Què va passar un cop va ser vostè president? On són des de llavors les urnes? Potser és que,  un cop ja aconseguit el seu somni de ser president, aquestes ja no poden afavorir els seus interesos? Possiblement per la propera assemblea caldrà treure'ls-hi la pols, no creu?

Per cert, ja per acabar, comentar que el passat dimecres hi va haver reunió de Junta directiva. Sabeu qui va faltar? Doncs el de sempre, el que viu a Alacant. El que diuen que mana realment en el Club. És que potser assisteix per videoconferència? Si no assisteix a les reunions de Junta, i desapareix d'alguna assemblea general -en especial si en aquesta es demana una derrama-, quin interès deu de tenir en seguir com a vicepresident del Club, i més vivint a Alacant? Algú ens ho pot explicar?

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)