www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 9 d’agost del 2012

El CiUtadà Joan Vallvé Ribera —l'ex-vicepresident del CN Barcelona dels fraus laborals i fiscals— és assessor d’urbanisme de Trias i un dels grans propietaris de terrenys del 22@

Joan Vallvé Ribera és president de l’empresa Sentiu Product SL, propietària de milers de m2 de terrenys al 22@, també és conseller del Consell Consultiu d’Hàbitat Urbà, òrgan que assessora el Govern i l’administració municipal en l’àmbit de l’hàbitat urbà. Joan Vallvé Ribera va ser diputat i eurodiputat de CiU i conseller d’Agricultura amb Jordi Pujol.

Qui és Joan Vallvé Ribera?

Clica per a engrandir
Joan Vallvé Ribera és president de Sentiu Product SL, ex-president de Locales y Fuerzas Industriales SA (absorbida per Sentiu Product SL), Inmoassets i vocal de Gaesco. També és membre de la Junta Consultiva de MC Mutual, degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i vicepresident del Club Natació Barcelona.

Els terrenys dels Vallvé Ribera al Poblenou

L’empresa Sentiu Product tenia més de 18.000 m2 de sòl a la PERI Eix Llacuna del 22@ (en la Unitat d’Actuació 3) on l’immobiliària Inbisa va construïr una torre de 48m (al c./Pallars-c./Llacuna), l’hotel Holiday Inn i l’escola Llacuna. També era propietària de l’antic edifici del Cànem on la immobliària Nozar SA va construïr-hi l’hotel Confortel. LYFISA (absorvida per Sentiu Product SL) era propietària dels terrenys on s’havia de construir el Casal de Joves.

Sentiu Product SL té més de 4.500 m2 de sòl al Subsector 2 del PERI Perú-Pere IV, on està prevista la construcció d’un complex d’oficines.

Joan Vallvé Ribera: conseller d’Agricultura, diputat i eurodiputat de CiU

Clica per a engrandir
Joan Vallvé Ribera va ser conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca des de l’any 1989 fins al 1992. També ha ocupat altres llocs a la Generalitat com a director general d’Afers Interdepartamentals de la Generalitat (1984-1989); i Comissionat per a Actuacions Exteriors de la Generalitat (1992-1994); diputat al Parlament de Catalunya per CiU en diferents períodes des de 1981 fins a març de 2000; Secretari de Família del Departament de Benestar Social de la Generalitat (des de març de 2000 fins a novembre de 2002) i diputat al Parlament Europeu en la legislatura de 1994 fins a 1999 i des de 2002 al 2004.

La familia Ribera: burgesia, indústria i política

Joan Vallvé Ribera és nebot de Jaume i Andreu Ribera Rovira, que van ser presidents de Metales y Platería Ribera SA i encausat en el cas de corrupció de Banca Catalana. També és net de Joaquim Ribera, fundador de Metales y Platería Ribera. L’empresa va fer fallida el 1985 deixant a l’atur 456 treballadors.

La seva germana és Mª Àngels Vallvé Ribera, amb la que comparteix càrrecs directius a Sentiu Product SL, Inmoassets i Gaesco. Mº Àngels també és membre del Patronat de la Fundació Palau de la Música. Està casada amb Joan Hortalà i Arau (ex-president d’ERC, ex-conseller d’Indústria el 1984-1987 i president de la Borsa de Barcelona).

Mª Àngels Vallvé Ribera i Joan Hortalà dirigeixen en el Grupo Hacve Assets, que integra una gran quantitat de societats financeres i immobiliàries, entre elles Sentiu Product SL, Inmoassets i Gaesco.

Els germans Joaquim Maria i Mercè Vallvé Ribera també formen part de la Consell d’Administració de Sentiu Product SL i d’Immoassets.

La familia Ribera també controla l’empresa Edificios y Promociones Semi SL (Montserrat Ribera Monroset n’és consellera delegada ) que és la propietària de 4.750 m2 de sòl de l’UA-5 del PERI Eix Llacuna.

Què és el Consell Consultiu d’Hàbitat Urbà?

El Consell Consultiu de l’Hàbitat Urbà és un òrgan que assessora el Govern i l’administració municipal en l’àmbit de l’hàbitat urbà.

Està constituït per persones expertes de l’àmbit professional, acadèmic i científic que aporten la seva opinió qualificada sobre les grans qüestions de les polítiques i les línies estratègiques de l’acció municipal en l’àmbit de l’hàbitat urbà.

Va ser creat per Decret d’Alcaldia de 8 de novembre de 2011. Està adscrit funcionalment a la Tercera Tinència d’Alcaldia, que li dóna suport tècnic i administratiu a través de la Gerència d’Hàbitat Urbà.

Joan Vallvé Ribera és un dels consellers del Consell Consultiu d’Hàbitat Urbà.

Clica per veure la font original (17-07-2012) 




Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  El Club Natació Barcelona afronta elecciones tras perder 274.452 euros
◘  Joan Vallvé (vice-president del Club Natació Barcelona), tal i com estan les coses al CNB (fraus fiscals i laborals) és millor que marxis
◘  Otra junta directiva, tan terrorífica como la del CN Barcelona de Sebastià Millans, Susana Closa, Joan Vallvé ...
◘  Hisenda no som tots: falta el Club Natació Barcelona de Sebastià Millans, Joan Vallvé, Susana Closa, ...
◘  Joan Vallvé Ribera (el polèmic vice-president del CN Barcelona) homenatjat per Òmnium Cultural
◘  Joan Vallvé Ribera (vicepresident de la trilera i trolera junta directiva del CN Barcelona) qualifica BCN
◘  A què es dedica Joan Vallvé Ribera, vice-president del polèmic Club Natació Barcelona?
◘  Joan Vallvé Ribera, responsable (com a vicepresident del CN Barcelona) dels presumptes fraus comesos
◘  Una hermana de Joan Vallvé Ribera, vicepresidente del CN Barcelona, condenada por la Audiencia de Girona

dimecres, 8 d’agost del 2012

El president del CN Barcelona (irònicament, consumat violinista) Joan Lluís Abellan, en la VII Assemblea General de Sport Cultura Barcelona

La VII Assemblea General es va celebrar el passat 12 de juny del 2012 a la seu de Sport Cultura Barcelona.
Presidida per Manuel Carreras i Fisas, va actuar com a secretari Ramón Agenjo, patró i director de la Fundació Damm.
Seguint amb l’ordre del dia preestablert, el President va informar dels socis actuals donant la benvinguda a Aston Idiomas i Conservatori del Liceu incorporats en el segón semestre del 2011.
Es va donar a conèixer l’estat de les comptes anuals i es va aprovar el pressupost corresponent al 2012. També es van revisar els estatuts i van renovar parcialment els membres de la Junta Directiva.
L’Assemblea va finalitzar amb un torn de precs i preguntes.


Clica per veure la font original (12-06-2012)






dimarts, 7 d’agost del 2012

ANAL_izando las cuentas de la Fundación del CN Barcelona

ANAL_izando las cuentas de la Fundación
del Club Natación Barcelona

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)