www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 27 de setembre del 2008

Slastic

divendres, 26 de setembre del 2008

A voltes sobre el despropòsit de la petanca del CNB

Benvolguts consocis i consòcies del CNB, fixeu-vos bé en el grup humà -totalment masculí- que ens representa en la Lliga Provincial de Petanca.


Volem puntualitzar que hem dit "grup humà" i no pas "equip", perquè segons la denúncia feta pel soci Juan Carrasco, hi han hagut problemes molt seriosos i desagradables entre els jugadors que ha creat una gran divisió entre els mateixos.

Comptem 18 jugadors, i reconeixem al denunciant soci Sr. J. Carrasco que està situat a l'esquerra i dempeus. No reconeixem el soci "al cual no vale la pena citar", però que ens hem assabentat que es diu M______à.

Al que també hem reconegut és al responsable de la secció Sr. Miquel Fusté, amb el polo de color granat, personatge al qual es referia el soci denunciant, com el Delegat que està presumptament despilfarrant de manera vergonyosa i vergonyant el pressupost de la secció, 5.088 euros.


I desprès resulta que el gerent Sr. Blanquer li etziba al soci Sr. Frederic Ronda, que li planteja la possibilitat d'un equipet per participar en nom del CNB en un torneig de soft-raquet, que no hi ha ni tan solament un euro per tal oportunitat. Parlem potser d'uns 300 euros. I això que formarien part de tal equip del CNB la segona i la tercera raqueta de Catalunya, que és pràcticament dir de tota Espanya.

Ens comenta una sòcia, que ahir dijous hi va haver reunió de Junta, i que va veure sortir molt content al President de la mateixa. Ens alegrem per a ell, però us podem assegurar que no està la situació per gaires rialles.

  
En principi el Delegat de Petanca Sr. Fusté segueix amb el seu càrrec, segons ens informa el web del Club.

President Millans, per quan una explicació dels presumptes desgavells de la secció de Petanca?

Per quan, si és certa la denúncia del soci Sr. Carrasco,
la dimissió o el cessament del Sr. Fusté?

El President Millans haurà de justificar tard o d'hora davant dels socis el seu paper en tot aquest assumpte.. Ja ens encarregarem LGdB de que així sigui.


Al soci Sr. Carrasco li diem que la massa social considerarà tan culpable al Sr Fusté per la seva presumptament ignominiosa gestió dels recursos econòmics de la secció de Petanca, com culpable també veurà al President Millans per mantenir, estant assabentat de tot, a aquest Sr. en el càrrec de Delegat.

Aquesta Junta segueix llaurant la terra. Ja veurem quins seran els fruits que en treuran.

dijous, 25 de setembre del 2008

¿Tienes un presidente monstruoso?

¡Te mereces un presidente mejor!

dimecres, 24 de setembre del 2008

L'Espanyol distingeix al CN Barcelona

El CN Barcelona és un club centenari, com el nostre RCD Espanyol. Situat a l'escullera de la Barceloneta, al costat del mar, va celebrar el passat 10 de novembre de 2007 el centenari de la seva fundació.

Pioner de la natació espanyola, fundador de les federacions catalana i espanyola i inspirador del Comitè Olímpic Espanyol, la veterana entitat esportiva s'ha caracteritzat sempre com un club de foment de l'esport. I li uneix una antiga i profunda amistat amb el nostre club.


És per això que el seu president, Sebastià Millans Rosich, ensenyava il·lusionat als seus companys la placa que el President de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, li ha lliurat en commemoració del centenari de la seva entitat.

Acompanyat pels socis del CN Barcelona Jaume Janer, Sirio del Valle i Miguel González s'han mostrat "molt contents per estar gaudint d'aquest partit, ja que compartim l'afició pel nostre club i per l'Espanyol, del qual també som socis".

(Diumenge 16 Març 2008)

dimarts, 23 de setembre del 2008

Les millors imatges dels Jocs Olímpics Pequín 2008

Impressionant àlbum fotogràfic


Visiona-les amb pantalla sencera (Full Screen)

dilluns, 22 de setembre del 2008

Només a USA

diumenge, 21 de setembre del 2008

Déu els cria i ells s'ajunten

Un altre cop junts el president Millans
 i el president Joan Laporta, afalagant-se mutuament.
Aquest cop va ser el nostre Club Natació Barcelona
 el que va homenatjar al Futbol Club Barcelona.
(Octubre-2004)


Cap dels dos presidents passa per moments dolços. Tot al contrari, els Clubs que representen pateixen una profunda crisi. Ja sabem que el FCB porta dos anys sense guanyar un títol, i enguany no ha començat amb bon peu a la Lliga. Però almenys econòmicament parlant, el FCB sota la presidència del Sr. Laporta, ha passat de presentar comptes deficitàris a presentar superàvits.

Però el que ens interesa és el nostre Club. El "buc insignia" del CNB, el waterpolo, la secció que disposa -de llarg- de més pressupost, tampoc ha guanyat cap títol de Lliga en els darrers tres anys. Pero mentre aquells, els directius del "power-point" han sanejat econòmicament el FCB, el CNB segueix amb l'aigua al coll.
Recordem que encara no fa mig any la Junta actual ens va encolomar una nova derrama de 120 euros. Amb la sensació, compartida per la majoria, de que era "pan para hoy y hambre para mañana".



Adaptant el Principi de Peter podríem dir que "en una Junta directiva tot directiu tendeix a ascendir fins a arribar al seu nivell d'incompetència". Afegirem que el Sr. Sebastià Millans, pel fet de ser el President ja no pot ascendir-hi més. I que segons el Sr. Peter i el seu Principi, segurament ja ha arribat  al seu nivell d'incompetència.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)