www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 28 de març del 2009

Moltes gràcies pel vostre majoritari suport a la recollida de signatures




Cómodo triunfo del CN Barcelona ante un CN Ondarreta que sólo ofreció guerra en el primer tiempo

El CN Barcelona no tuvo problemas para solventar la visita del CN Ondarreta y sumó los tres puntos con un claro 12-6. Con esta victoria los de Toni Esteller siguen a la caza del CN Terrassa e inmersos en la pelea por la segundo posición que siguen ocupando los egarenses. A pesar de esto, se antoja complicada dicha empresa, ya que con seis puntos por disputar, la distancia que les separa, de cuatro puntos, parece ya casi insalvable.

Por su parte los de Miki Oca siguen situados en tierra de nadie. El CN Ondarreta apretó desde un buen inicio, buscando el posible cansancio de los locales tras jugar el miércoles ante el CN Atlètic Barceloneta. Los visitantes aprovecharon bien este primer periodo y funcionaron en ataque, logrando un primer parcial de 3-3. A pesar de este buen inicio, el rodillo cenebista inició su carga y cerrando su defensa impidió que los de Miki Oca pudieran anotar en el segundo cuarto.

Fue ya en el tercer periodo donde las diferencias entre unos y otros fueron más evidentes. Comandados por un excelente Kiko Perrone, máximo anotador con cinco goles, los de Toni Esteller fueron capaces de exhibir su juego habitual de rápidos contragolpes y con un gran acierto en ataque finiquitaron el choque con un 5-1 de parcial que dejó para la anécdota un último cuarto que finalizaría 2-2.


DIVISIÓN DE HONOR MASCULINA
VIGÉSIMA JORNADA, 28/03/2009

CN BARCELONA 12 – CN ONDARRETA 6 

CN Barcelona: Iñaki Aguilar, Richard Campbell (1), Balazs Sziranyi, Ricardo Perrone (5), Eric Marsal, Marc Hernández, Rhys Howden, Marc Agulló, Joel Esteller (2), Pere Estrany (3), Blai Mallarach (1), José Rodríguez y Daniel Sulla.
Entrenador: Toni Esteller

CN Ondarreta: Ray Randall, Alberto Gil, Miguel Molina, Eugenio de Grado, Miguel Hernando, Marko Mijatovic (1), Ivan Kucarov (3), Víctor Sánchez, Gonzalo López-Escribano, Mario García (2), Andrés Rodríguez e Ignacio Colón.
Entrenador: Miguel Angel Oca

Parciales:  3-3 / 2-0 / 5-1 y 2-2
ÁrbitrosJaume Teixidó y Bruno García

Via: WPA - Waterpolo Asociación (28-03-09)

divendres, 27 de març del 2009

Una assemblea per treure-li la careta a més d'un


El Atlètic Barceloneta, imparable al frente de la Liga

El Club Natació Atlètic-Barceloneta continúa con su condición de líder sólido al frente de la División de Honor masculina 2008-09 tras imponerse anoche en la pileta del tercer clasificado, el CN Barcelona por 10 goles a 12. 

Los hombres de Santi Fernández, que suman ya 117 partidos sin conocer la derrota en competición nacional, vieron como los cenebistas les remontaron el 1-2 con el que se avanzaron en los primeros minutos del encuentro para colocarse con 4-2 a su favor. 

Después de igualar el choque a 6 tantos poco antes del descanso, los marineros lograron un parcial de 0-4 en el arranque del tercer cuarto que les catapultó hacia un nuevo triunfo liguero. 

Los máximos anotadores del encuentro fueron el local Blai Mallarach y el jugador del Atlètic-Barceloneta Felipe Perrone, ambos con cuatro dianas.




DIVISIÓN DE HONOR MASCULINA
DECIMONOVENA JORNADA, 25/03/2009

CN BARCELONA 10 – CN ATLÈTIC-BARCELONETA 12

CN Barcelona: Iñaki Aguilar, Richard Campbell, Balasz Sziranyi (1), Kiko Perrone (2), Eric Marsal (1), Marc Hernández (2), Rhys Howden, Marc Ahulló, Joel Esteller, Pere Estrany, Blai Mallarach (4, 2p.), Jose Rodríguez y Dani Sullá.
Entrenador: Toni Esteller

CN Atlètic Barceloneta: Víctor García, Edu Mínguez, David Martín, Ferran Tomasa, Albert Español (1), Marc Minguell, Blagoje Ivovic (1), Adrià Delgado, Xavi Vallés (2), Felipe Perrone (4, 2p.), Francisco Fernández (1), Xavier Garcia (3) y Daniel López.
Entrenador: Santi Fernández

Parciales:  3-2 / 3-4 / 2-5 y 2-1
ÁrbitrosSergi Borrell y José Carlos Cabello

Via: WPA - Waterpolo Asociación (26-03-09)

dijous, 26 de març del 2009

Dedicat a la sòcia de la 'Q' de 'queso'

Realitzat per l'agència australiana de publicitat Publicis Mojo i la productora @RadicaMedia, "Signs" és un curtmetratge realment màgic que 'parla' sobre les relacions humanes. Una història d'amor sense gairebé paraules. 

Tot el que l'envolta val la pena: la idea central, la música, les expressions dels personatges, l'actuació, la situació.

En surten un parell de Schweppes perquè va ser escrit i dirigit per al Schweppes Short Film Festival, del qual en va ser finalista.

Et mantindrà enganxada a la pantalla, i al final segur que somreiràs.
Ja m'ho diràs.



Skufca s'adjudica el torneig Sant Joan a Pamplona

El jugador de la Federació Catalana de Pilota d'origen argentí Emiliano Skufca (CNB) ha participat amb èxit al torneig celebrat aquest cap de setmana al frontó Labrit de Pamplona organitzat per l'Agrupació Esportiva Sant Joan de la capital navarresa.

La competició, on participaven els millors especialistes del moment, es disputava en les modalitats de paleta amb pilota de cuir i pala curta, modalitat aquesta última en la que Skufca, fent parella amb el jugador local Laskoiti es va imposar.

Skufca i Laskoiti van guanyar la parella navarresa formada Xavier Zozaya i Miguel Angel Uros 'Txiqui' per 40 a 39.

El davanter barceloní Carles Sanz (CNB) va ser l'altre representant català al torneig de Pamplona. Fent parella amb el jugador mexicà Patxi Mendiburu va participar en la modalitat de paleta amb pilota de cuir, arribant a quarts de final on van caure davant el cubà González i l'uruguaià Medina, guanyadors finalment en aquesta especialitat.

Font: esportcatalà (24-03-09)

dimecres, 25 de març del 2009

El derbi de la Barceloneta, plato fuerte de la jornada

La piscina de la Nova Escullera medirá hoy miércoles 25 a los dos equipos del barrio de la Barceloneta: CN Barcelona y CN Atlètic-Barceloneta, ganadores de los últimos ocho títulos ligueros, en el encuentro que cierra la decimonovena jornada de la División de Honor masculina 2008-09.

En la presente campaña, estos dos históricos rivales se han enfrentado en dos ocasiones, saldadas con victorias para los marineros por 7-6 en la octava jornada de la fase regular y por 12-4 en los cuartos de final de la Copa de SM el Rey.

El equipo de Toni Esteller ha estado a punto de romper la racha de imbatibilidad de los marineros en competición nacional en dos ocasiones en las dos últimas temporadas e intentará aprovechar el factor campo para dejar en 116 los partidos consecutivos sin conocer la derrota del Atlètic-Barceloneta.


DIVISIÓN HONOR MASCULINA 2008-09
Decimonovena jornada, 25/03/2009

20:30h Nova Escullera CN Barcelona  – CN Atlètic-Barceloneta
Árbitros: Sergi Borrell y José Carlos Cabello

Via: WPA - Waterpolo Asociación (24-03-09)

CN Barcelona, un gegant amb peus de fang


La crisi no atura el creixement dels centres esportius a Barcelona

  • La nova oferta municipal i diverses iniciatives privades possibilitaran la inscripció de 25.000 abonats més
  • L'ajuntament construirà o renovarà set grans instal·lacions en dos anys per afavorir l'exercici

  • Patricia Castán (El Periódico 1/3/09)

    Diversos estudis alerten en els últims temps de l'elevat grau de sedentarisme dels espanyols. Però els ciutadans barcelonins es perfilen com un cas a part, ja que fa anys que la ciutat es desmarca com una de les urbs del món amb més habitants inscrits en centres esportius i practicants de diferents activitats físiques. La xifra continuarà augmentant tot i l'ombra de la crisi econòmica, ja que en menys de dos anys la ciutat de Barcelona tindrà aproximadament 25.000 abonats més a diferents centres esportius que es troben en fase de construcció o ampliació. La majoria de les places, unes 20.000, seran impulsades pel mateix ajuntament, que finalment ha programat set grans instal·lacions per a aquest mandat.

    El delicat moment econòmic ha pogut influir en la contenció de noves iniciatives privades, però no ha aturat, en canvi, l'aposta municipal per fomentar la pràctica regular d'activitat física ni el creixement d'algunes de les principals cadenes de la ciutat. D'aquesta manera, Barcelona ha estrenat fa alguns dies la primera instal·lació renovada del mandat, el CEM Can Toda, al barri de la Salut, a Gràcia. El recinte ha costat 12 milions d'euros (la meitat, aportats pel copromotor de l'obra, el Club Natació Catalunya) i incrementa en 2.000 metres quadrats l'antiga superfície.

    La flamant piscina del centre esportiu municipal de Can Toda, a Gràcia

    BENESTAR
    És només una mostra de l'estil de la nova oferta, en què es combinen cada vegada més les activitats aquàtiques --tant piscines com grans zones d'aigües-- i les dirigides per monitors, explica el regidor d'esports, Pere Alcober. L'objectiu municipal és fomentar "l'hàbit esportiu des de l'edat escolar" i garantir, com ja va anunciar en el seu moment l'ajuntament, que a curt termini qualsevol barceloní tingui una instal·lació a 10 minuts de casa per fidelitzar la pràctica.

     Els set centres que s'executaran abans del 2011(tres més s'han ajornat fins al següent mandat per imperatius de planejament urbanístic) permetran que la ciutat arribi a la xifra de 200.000 abonats en instal·lacions esportives municipals, al marge dels milers de persones (el 40% dels practicants) que s'exerciten a l'aire lliure. En l'actualitat, hi ha 182.350 inscrits.

    Altres recintes que es renovaran durant aquest mandat són el CEM Horta, amb noves i modernes instal·lacions, i la piscina de Sant Jordi, amb una primera fase que s'emprendrà aquest mateix any. Alcober detalla que inicialment es construirà una piscina de 25 metres perquè els socis del recinte puguin seguir desenvolupant l'activitat sense cap tipus d'interrupció. I una vegada estigui a punt, la piscina gran s'enderrocarà per ser reconstruïda en una segona fase.

    ZONES DEFICITÀRIES
    Les noves infraestructures dotaran d'equipaments zones deficitàries, com Nou Barris. En aquest districte s'iniciaran les obres aquest any dels centres Via Favència i Cotxeres de Borbó. Una altra nova instal·lació serà la del parc de la Ciutadella (iniciada l'any passat), i el CEM Putxet, a Sarrià-Sant Gervasi, també en obres. En tots els casos, l'ajuntament obrirà concursos públics per cedir la gestió dels centres a tercers, que es faran càrrec d'aproximadament un terç de la inversió final. Els preus, explica el regidor, són fixats amb el vistiplau municipal, no superen els 40 euros mensuals i, en el cas de joves i de gent gran, són reduïts.

    Entre les iniciatives privades n'hi figura alguna de ben recent, com el nou Metropolitan, quart d'aquesta gran cadena nacional a Barcelona (la ciutat on ofereixen més places), situat a la Sagrada Família, a l'antiga illa de Myrurgia, en un edifici dissenyat per Alonso i Balaguer. La nova instal·lació, un dels vaixells insígnia del grup, ofereix 8.000 metres quadrats d'instal·lacions, una quarta part aquàtiques. Entre les novetats hi figuren una guarderia pròpia.

    Un usuari entrena en el nou centre
    de la cadena Metropolitan a la Sagrada Família

    SERVEIS EXCLUSIUS 
    I les novetats a curt termini s'encapçalen amb la nova proposta de la cadena catalana DIR, amb més de 80.000 socis, que als seus 12 actuals centres a Barcelona (més un estudi de pilates) hi afegirà d'aquí uns mesos un centre més exclusiu, pensat per a un miler d'abonats, a l'espai que va ocupar la discoteca Up & Down, al carrer de Numància. El grup també ha anunciat l'ampliació del seu espai més cèntric, el de Pau Claris, després de comprar un local annex. També ampliaran el recinte de l'avinguda de Madrid i el de Sant Cugat. El grup està obert a noves ubicacions.
    El grup Holmes Place-Európolis, amb 26.000 places a Barcelona als seus cinc centres, no té obertures previstes.

    Clica per veure l'article original



    dimarts, 24 de març del 2009

    Avantatges de tenir un ex-polític com a president del CNB


    dilluns, 23 de març del 2009

    "Per què ens menteix el President Millans? ... "

    Bústia del soci/ia

    El dissabte, 27 de desembre de l'any passat hi va haver, amb el President Millans, el soci Sr. Juan Carrasco i jo mateix, una reunió pel matí a les oficines del Club. El motiu és que des de l'11 del mateix mes no teníem cap notícia de la nostra sol·licitud de revisió dels comptes de la Secció de Petanca. En el moment de lliurar la sol·licitud, el gerent Sr. Blanquer em va dir que en poc més d'una setmana obtindríem una resposta.

    El Sr. Millans ens atén molt correctament, i ens demana d'esperar fins al 31 de desembre per fer el tancament dels comptes. Ens diu que el dia 7 de gener hi hauria una reunió de la Junta Directiva per tractar aquest tema entre d'altres, i que als voltants de mitjans de gener ens facilitarien aquests comptes, en presència del delegat Sr. Fusté, i del comptable del CNB. Que no hi ha cap problema en ensenyar aquests comptes perquè té plena confiança amb el Sr. Fusté, que tenim tot el dret i que ells no han d'amagar-se de res. Acceptem esperar un parell de setmanes més.

    La reunió de Junta Directiva no es va celebrar el dia 7 com ens va dir el President, sinó el dia 9 de gener, divendres pel matí. Per la tarda del mateix divendres rebem el Sr. Juan Carrasco i jo mateix aquest burofax que us adjunto.

    Clica per engrandir

    O sigui, que el Sr. Millans un cop més va faltar a la seva paraula i ens va mentir. No és el primer cop que ens menteix al Sr. Carrasco i a mi mateix (en el meu cas per un assumpte referent a la no-secció dels escacs del CNB, del qual en sóc el responsable).

    Bé doncs, revisarem aquests comptes de la Secció de la Petanca en el període establert pels Estatuts del CNB. El burofax parla de revisar la documentació econòmica, un cop auditats els comptes per l'empresa habilitada per aquesta funció.

    Per què ens menteix el President Millans? Per què el que un dia és blanc, l'altre és negre? Per què tantes dificultats? Per endarrerir el que tothom ja intueix? El presumpte i escandalós despilfarrament del pressupost de la Secció de Petanca? Té por que revisem altres pressupostos molt més generosos d’altres seccions del CNB?

    Ens facilitaran l'accés als rebuts i a les factures que justifiquin les despeses dels 5.088 euros del pressupost de la secció de petanca? Ja veurem, perquè escaldats com estem de tanta mentida, ja no ens en refiem.

    Ara, una cosa sí que us diem, que si no ens els faciliten ja us avanço que prendrem decisions i que la moguda serà grossa.

    Enric Meca

    ¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

    Morositat de Sebastià Millans,
    ex-president del Club Natació Barcelona
    (Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

    Clica la imatge per engrandir-la

    ¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

    Creative Commons License
    Free counter and web stats

     
    Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)