www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 29 d’octubre del 2011

Àlex Tello Grau, tècnic de running i fitness del Club Natació Barcelona

EL NOU REPTE D’UN EXPORTER D’HOQUEI SOBRE PATINS

La vida d’Alex Tello sempre ha girat al voltant de l’esport. Des dels cinc anys aquest apassionat culer havia jugat a hoquei sobre patins, fins a arribar a l’OK Lliga, la millor competició del món, amb el Cerdanyola. Fins que el 2008, amb 22, es va fer una lesió a l’esquena mentre s’entrenava. Va descansar un parell de setmanes i va tornar al frenètic ritme d’entrenaments i dos partits cada cap de setmana amb el primer i el segon equip del conjunt vallesà. «Vaig forçar tant que al final vaig acabar petant», reconeix gràficament.

Decisió difícil

Àlex Tello
Els metges li van diagnosticar un principi d’hèrnia discal i li van plantejar un dilema: o se sotmetia a una perillosa operació que li podia reduir la mobilitat de les cames o s’oblidava de l’esport de competició. Va penjar els patins però, fanàtic de l’esport com és, va decidir que volia que la seva vida seguís orbitant al voltant d’aquest món. Va continuar vinculat a l’hoquei sobre patins (ara és preparador físic del Cerdanyola) i es va llicenciar en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. «Fins i tot quan jugava pensava a estudiar perquè a l’OK Lliga, a excepció dels que juguen en els tres o quatre equips més rics, la resta han de treballar d’una altra cosa».

Al Club Natació Barcelona, on és tècnic de running , fitness i activitats dirigides, comprova dia a dia que, malgrat la crisi, els gimnasos segueixen plens. «La cultura de l’esport està molt implantada i per això crec que pot ser una molt bona sortida professional», explica.

Va ser allà on un dia, mentre llegia EL PERIÓDICO, va veure la beca per a esportistes que aquest diari i Sport oferien per al Màster Internacional en Sport Management del Johan Cruyff Institute. «Em va interessar, per sobre de tot, per la sòlida formació que ofereixen i la seva projecció internacional». Després de dues setmanes de classe creu que ha encertat plenament amb la seva decisió. «Donen canya, però val la pena».

A més, per a aquest culer aquesta oportunitat té un interès afegit: poder conèixer l’home que, quan l’Alex començava a gatejar, va tornar al Camp Nou per canviar per sempre el curs de la història del Barça. «Ell va canviar el club de dalt a baix. Aquestes dues dècades d’èxits i el pes que ha tingut i té en ells el planter no podrien entendre’s sense Cruyff», sentencia.

Clica per llegir l'article original (29-10-2011)

dimarts, 25 d’octubre del 2011

Ivan Tibau (Secretari General de l’Esport) rep Carles Sanz i Emiliano Skufca, campions del món de pilota

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha rebut aquest dilluns a la seu del Consell Català de l’Esport una delegació de la Federació Catalana de Pilota, encapçalada pel seu president Agustí Brugués, acompanyat dels jugadors catalans Carles Sanz i Emiliano Skufca, que han ofert els darrers títols de campions d’Espanya, Europa i el Món. La dupla del CN Barcelona és una de les més exitoses i any rere any amplien el seu palmarès.


Ivan Tibau ha felicitat Sanz i Skufca per aquests èxits i els ha encoratjat a continuar amb la bona línia de treball per tal de repetir els brillants resultats i fomentar la pilota al país.

Brugués, que ha assistit a la trobada juntament amb els vicepresidents Josep Maria Mirapeix i Jordi Albanell, ha conversat amb el secretari general de l’Esport sobre el bon moment pel qual pasa la pilota a Catalunya i, entre d’altres temes, li ha comentat la possibilitat que l’esport de la pilota estigui present en els Jocs Mediterranis del 2017 a Tarragona.

Clica per veure la notícia original (25-10-2011)

dilluns, 24 d’octubre del 2011

El Club Natación Barcelona, sin un céntimo ... y con una deuda de espanto

Clica para ampliar

diumenge, 23 d’octubre del 2011

Carles Flavià, soci del Club Natació Barcelona


¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)