www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 12 de març del 2009

No és un adéu, sinó un fins aviat


El CE Mediterrani – CN Barcelona, por la XTVL

La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya emitirá el próximo sábado el encuentro correspondiente a la decimoctava jornada de la División de Honor masculina de waterpolo que enfrentará en la piscina Josep Vallés al CE Mediterrani contra el CN Barcelona. Este partido se emitirá a partir de las 14:45 horas por las 17 televisiones locales unidas al programa “XS Esports”:

TV L'Hospitalet, TV Badalona, Gavà TV, Canal Terrassa TV, TV Mataró, Granollers TV, Canal Blau (Vilanova i la Geltrú), Vilafranca TV, TV Manresa, El 9 TV (Vic), Canal Reus TV, Lleida TV, Canal Nord (Figueres), Canal Català Girona-Pla, Ràpita TV, Esplugues y TV Costa Brava.


dimecres, 11 de març del 2009

El "tremendu" Millans ens condueix a la llum


El CN Barcelona, doble campió de Catalunya en kumite


Els dos equips, masculí i femení, del Club Natació Barcelona s'han proclamat campions de Catalunya absoluts de clubs en modalitat kumite (combat); mentre el Gimnàs Castañeda es va imposar en kata (tècnica) masculí, i el CK Montornès ho va fer en kata femení. 

A més, en la modalitat de kata, el CN Barcelona fou subcampió tant en categoria masculina com femenina.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (09-03-09)

dilluns, 9 de març del 2009

L'ombra del president Sebastià Millans



Aquesta és l'ombra que projecta el president Millans per a la immensa majoria dels que formem la gran família dels escacs al CNB.

Serà per això que encara no s'ha dignat fer acte de preséncia els diumenges que defensem al Club en el Campionat de Catalunya per Equips? I això que estem molt ben situats a la classificació. Doncs, benvolgut president, només ens resten, a casa, dos diumenges.

Vaja! Serà que els esports/ciència com els escacs tampoc li van? Potser és que com no ha de sortir a cap fotografia... O potser és que com va intentar de carregar-se la no-secció d'escacs del CNB retallant a zero euros el pressupost asignat cada any, des de feia més de vint anys ...

El CNB, fundador de "Sport Cultura Barcelona"

Sport Cultura Barcelona neix a iniciativa d'un grup de clubs, (d´institucions privades) esportius i culturals, amb l'objectiu de fomentar la cultura i l'esport en tots els seus àmbits. Vol ser un fòrum d'opinions, debats i diàlegs entre diferents col·lectius esportius i culturals de la societat civil, impulsant estudis en col·laboració amb institucions acadèmiques.

Clica per engrandir

Sport Cultura Barcelona (SCBCN) vol ser un referent en la vida esportiva i cultural. És una iniciativa privada, no lligada a cap institució pública, i que actuarà d'una manera independent , amb projecció internacional i amb la voluntat d'incidir en els àmbits culturals i esportius de més actualitat per a la societat.


El nostre Club és una de les institucions fundadores de SCBCN, i el Millans "el tremendu" forma part de la seva Junta Directiva, com a vocal de la mateixa.

Prenem bona nota i afegim al nostre extens dossier de persones físiques i jurídiques a tota la gent i entitats que integren aquesta iniciativa, per fer-los arribar, si s'escau, tota la informació que disposem sobre la realitat actual del nostre Club.

Potser així, explicant la denigrant situació a la que ens ha abocat la inexistent gestió econòmica, social i esportiva de l'amic Millans, se li caigui la cara de vergonya, si encara li queda una mica, davant la societat civil, esportiva i cultural de la nostra ciutat.

Sport Cultura Barcelona diu que vol ser un referent en la vida esportiva i cultural. Doncs bé, el encara president Millans no pot ser referent de res. Ja va dir en l'entrevista a BTV que assolir la presidència del CNB va ser la seva 'panacea'. Però sap de què parla aquest octogenari senyor en un mitjà públic? Té idea del que és una panacea? Home, que consulti un diccionari!

I per acabar avui, tenim coneixement de com va arribar a la presidència (caldria escoltar atentament als anteriors presidents que encara hi viuen, Sr. Leandre Ribera i Sr. Joan Santaeularia), i de com s'ha servit del Club per a la seva projecció personal, deixant-lo com està: en una absoluta ruïna econòmica. Amb la complicitat de la seva junta directiva, i en especial de l'ínclit Moncunill (el que viu a Alacant, i que passa de molt tant en tant pel Club), altre personatge que pot donar lliçons de projecció personal.

- Qui vingui darrera meu que ho arregli si pot. "Que a mí me quiten lo bailao", oi Millans que deus de pensar així, tot satisfet de tu mateix?

diumenge, 8 de març del 2009

Per a totes les SuperWomans del CNB

Avui és el Dia Internacional de la Dona



¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)