www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 24 de setembre del 2011

Inminente cambio de alfombra en el Club Natación Barcelona

Clica para ampliar

divendres, 23 de setembre del 2011

Cuando Sebastià Millans conoció a Susana Closa

dimecres, 21 de setembre del 2011

El nedador del Club Esportiu Natació Balaguer, Eric Demarchi, fitxa pel Club Natació Barcelona

Eric Demarchi
El nedador del Club Esportiu Natació Balaguer, Eric Demarchi, ha fitxat pel Club Natació Barcelona.

Després de més de 10 anys entrenant al club balaguerí, Eric Demarchi començarà una nova etapa en un dels clubs més importants a nivell estatal.

Entre els resultats més destacats de l’Eric durant la seva etapa a Balaguer, destaquen les 10 medalles aconseguides als Campionats de Catalunya en diverses categories, quatre de les qual d’or. Ha participat també en diversos Campionats Estatals, Opens Internacionals, ha estat membre de la Selecció de Lleida, campió provincial en diverses ocasions i ha guanyat nombrosos trofeus, entre altres resultats importants.

En una nota enviada pel Facebook a la pagina del CEN Balaguer, Eric s’ha volgut acomiadar:

“Han estat molts anys aprenent de tots vosaltres (d'alguns més que d'uns altres), junts hem demostrat que ni que siguem un club petit podem fer grans coses, que el que més compta en aquest esport és la il·lusió i la dedicació que ens marquem i posem nosaltres mateixos, que quan ens tirem a l'aigua no ho fem per obligació sinó per disfrutar.

Com he dit al principi han estat molts anys aprenent de tots vosaltres però crec que ja és hora de fer un pas més i pujar un altre esglaó per intentar assolir l'objectiu personal que m'he proposat, aquests propers anys els passaré en un club que m'ha brindat la oportunitat d'entrenar i competir amb ells, la possibilitat de formar part d'un equip absolut a nivell nacional, una cosa la tinc clara sempre duré dins meu la insígnia del natació Balaguer igualment que a tots vosaltres, en serio heu estat genials i mai oblidaré d'on vinc. M'heu aportat coses que m'han fet créixer com a nedador i com a persona.

Agrair als companys amb els que m'he relacionat més: Cristina (que anima els entrenos més pesats de tots), Cristian (era el nervi de l'equip i possiblement el que em va ensenyar a queixar-me jaja), Marina (la supermodelo ^^), Alba (moltes vegades la meva confessora), Marc (m'has inculcat que la papallona no és un estil més jaja sinó un complement perfecte per el meu), Carles (vas fer que em piqués i que comencés a competir, gràcies), Anna (tot i que siguis d'aigües obertes.. aquest any vull veure't als circuits en 800), Gerard (ets un picon xD i probablement un dels arriets més cachondos d'aquest esport) i Albert (encara espero que em facis algun massatge ), seguiu endavant com sabeu.

Als peques de la casa A TOPE que esteu en una edat que podeu donar moltíssim i teniu medis per fer-ho ( tampoc cal comprar els banyadors d'entrenament de la talla XXXL).

Gràcies també a l'Imma, algunes vegades una segona entrenadora o ..controladora de metres que ha intentat que els fem tots tot i que la majoria de vegades no li em ficat fàcil.

Al David Bach ja que aporta un toc divertit a l'equip i moltes vegades un punt de vista completament diferent al de tots, gràcies primo.

Donar especials gràcies al David Pifarre que m'ha ensenyat a competir i lluitar per allò que vols aconseguir, que per molt difícils que siguin les circumstàncies si vols algo has de lluitar-ho i que ningút'ho tregui del cap, moltes vegades més que un entrenador has estat un psicòleg, un amic i una gran persona, saps que et seguiré demanant consells.

És un petit escrit que no expressa ni la meitat de la gratitud que us tinc però és que sóc dolentíssim per aquestes coses.

Als prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, júniors, absoluts jove, màsters i especials Endavant, força i ens veiem a l'aigua! =) “

El seu entrenador David Pifarré ha contestat la seva nota:

“Gràcies Eric, la veritat és que m’has fet emocionar, nedadors i persones com tu sou el que fa que la meva tasca tingui sentit.

La natació és un esport molt sacrificat a tots els nivells (Físic i mental) i normalment poc valorat per part de la nostra societat, per tant només uns pocs elegits poden continuar a nivell competitiu, només aquells que estimen i que senten la natació com alguna cosa més amb constància, voluntat i perseverança.

Encara recordo quan començaves, no havia vist un nen més descordinat que tu jeje, poc a poc i amb ajuda dels teus companys (per cert un grup molt bo), vas obrir un petit forat dins de la natació catalana i vas sorprendre a més d’un.

Nomes espero que hagi contribuït a la teva formació no només esportiva sinó com a persona. Els resultats aquí estan ningú te'ls podrà discutir ni treure i com a persona segueix la bona línea que aquest esport t’ha ensenyat.

Nosaltres com a club i jo personalment et seguirem allà on siguis, perquè encara que nedis per un altre club, sempre seràs aquell nedador que va sortir d’un club modest, demostrant que si un vol es pot arribar molt lluny, encara que no tinguem els mateixos recursos, perquè les ganes d’aconseguir-ho poden més que qualsevol altra cosa.

Et desitjo molta sort a la teva nova etapa al CN Barcelona i per favor, aprofita-ho, recorda sempre d'on vens que això et farà mes fort.

Aquí sempre tindràs les portes obertes, i esperem que en algun altre moment de la teva carrera esportiva vinguis a obrir-les. Fins sempre.“

Clica per veure la font original (16-09-2011)

dilluns, 19 de setembre del 2011

Sobtat atac de transparència de la pocavergonya junta directiva del Club Natació Barcelona

El començament de la carta penjada al web del CN Barcelona fa mèrits per formar part d'un guió de "El club de la comèdia":

"Seguint en la línia de comunicació i transparència marcada per aquesta Junta Directiva ..."

 L'Informe de la situació del club a 30/06/2011
(Clica per a engrandir i per llegir)

Aprofitant aquest virus que de cop i volta els ha infectat, podria explicar la deixeble de Millans, Susanna Closa, el veritable motiu de la rápida dissolució de la Fundació poc després de ser aquesta denunciada?

O podria programar una jornada de portes obertes per als socis per accedir-hi al magatzem on llanguideixen només una quinzena d'obres d'art donades pels artistes que han exposat en els darrers anys. I també podria explicar on són la resta d'obres desaparegudes, quadres, esmalts, jerros, escultures, etc.

En un exercici de transparència inversa van prohibir l'accés a aquest magatzem a dues sòcies que ho van demanar tenint ple dret ja que es va demanar en dies previs a l'assemblea, en la que justament van anunciar la dissolució de la Fundació, i així constava en l'ordre del dia. Les seves denúncies en fulls oficials estan en poder del organismes inspectors.

També podríen informar que acàben de patir una segona inspecció de Treball que tot apunta que superarà en sancions a la primera de finals del 2009. Aquesta segona ha estat molt més exhaustiva que la primera, que ja va trobar nombrosses irregularitats que van suposar una regularització de 174.400 euros.

Però no informaran de res de tot això. Té molt que amagar la lideressa Closa si vol seguir somiant amb la presidència del club.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)