Bústia del soci/ia
(I)
Sento no haver rebut l'e-mail per signar-lo, tota la meva família i jo.
Ens sembla a tots inaudit que en un club davant de la platja i a ple estiu, no es pugui menjar més que un tipus de gelat, d'una coneguda marca, però que pel seu tipus i mida està destinat més per als postres que no pas al goig de prendre un gelat en qualsevol moment del dia.
Per suposat els primers perjudicats són els petits, però també en prenen, i no pas pocs, els adolescents i els no tan petits.
Penso que qui regenta un restaurant i un club davant del mar ha de ser capaç de veure les necessitats més bàsiques, segons els tipus de socis. Es lògic que al principi el Grup Andilana, que regenta el restaurant, no tingui del tot clar les necessitats de tots els socis. Però també és feina del Club anar donant a conèixer aquestes necessitats.
En fi, no s'ha de perdre l'esperança de que en breu puguem menjar-nos un "geladet" més variat i a per tots.
Montse Guadayol
(II)
I les nostres patates braves!
On han anat a parar les tapes?
Què se n’ha fet de l'ensaladilla russa?
És que als ingredients no els hi agrada el Club, i han sortit per cames, per no tornar mai més? Fins al darrer estiu podies menjar-te que si unes tapes, que si unes patates braves, que si una ensaladilla russa. Fins i tot podies menjar-te, si et venia de gust, un entrepà de truita a la francesa, o un entrepà de beicon i formatge, o de frankfurt!
Penso que totes les referències gastronòmiques que he posat, són ben senzilles.
Podria entendre que el sistema de treball del Vista Mare no els hi permeti fer tapes, entrepans a mida, etc. Però potser hi ha altres solucions al nostre abast que no utilitzem. Per què no utilitzem el bar del costat de la piscina per poder menjar-hi només entrepans, tapes, begudes i gelats? Al cap i a la fi durant les obres del club aquest espai va fer molt bé el seu servei. Per què no es fan els números per veure la rendibilitat d'aquesta opció?
En fi, espero que no passi com en els dibuixos animats, i tots els ingredients per fer delicioses tapes i uns bons entrepans tornin el més aviat possible.
Afegiré per acabar que des de fa uns quants dies fan entrepans de truita a la francesa, no només de truita de patates.
Montse Guadayol