www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 17 de febrer del 2012

El Club Natació Barcelona, un petit i proper paradís ... que necessita nous socis


   (Presentació creada pel soci del CN Barcelona, Josep Lascurain)

dimecres, 15 de febrer del 2012

El president del CN Barcelona, Joan Lluís Abellan, confia en el Bossaball per a captar nous socis


El primer diumenge d'aquest mes de febrer (05/02/2012) les jugadores de l'equip Inac Kobe han visitat les instal·lacions del Club Natació Barcelona, on s'han exercitat en un tranquil matí de relax.

Homare Sawa, 'Pilota d'Or' femení, va atendre als més petits amb els quals es va fotografiar i va signar autògrafs.

Joan Lluís Abellan, triat recentment president del CN Barcelona, anuncia nous projectes per a captar socis i rellançar l'entitat, com la propera instal·lació d'una pista de Bossaball.

dilluns, 13 de febrer del 2012

El CN Montjuïc s’endú el derbi a la piscina del CN Barcelona (7-8)

El CN Monjuïc i el CN Barcelona han disputat el partit més igualat de la jornada. El Montju s'ha imposat finalment per tant sols un gol de diferència i atrapen els cenebistes en la classificació de la Divisió d'Honor de waterpolo.

   Malgrat que el CN    Barcelona n’era el    favorit, els cenebistes    sabien que no estan en    un bon moment de    forma. Tot i així, els    locals han començat    molt bé el partit amb la    remuntada d’un mal    resultat inicial.

Malgrat tot, els homes entrenats per Toni Esteller no han pogut marxar en el marcador i el Montjuïc els ha pogut atrapar. Després de moltes alternances en el resultat, finalment el conjunt entrenat per Ivaylo Dimitrov ha pogut guanyar a domicili i avancen els cenebistes en la classificació.

Clica per veure l'article original (11-02-2012)

diumenge, 12 de febrer del 2012

El Club Natació Barcelona serà la seu a Catalunya del Bossaball, un nou esport de platja

Clica per a engrandir

01/02/2012.- El Club Natació Barcelona es convertirà, a partir del proper mes de març, en la seu permanent del Bossaball, un nou i espectacular esport que combina futbol, voleibol i gimnàstica. Durant els dos primers caps de setmana de març, a les instal·lacions del CNB es viurà l'autèntica passió per aquest esport, que està causant sensació en tot el món: a més de poder gaudir d'una pista exclusiva per a la seva pràctica, hi hauran exhibicions dels millors jugadors del món que vindran a Barcelona a demostrar el per què ho són.

El Bossaball es juga en un camp inflable, amb un llit elàstic a cada part del camp. Hi participen dos equips, amb 4 o 5 jugadors cadascun en funció de l'edat. L'objectiu és, com el del Voleibol, aconseguir que la pilota toqui al terra del camp rival. Però un dels seus grans atractius és que tot això es combina sempre amb música i els jugadors aprofiten l'estructura de la pista per fer piruetes, mortals i altres eines per afavorir l'espectacle i la vistositat.
Tot això fa que el Bossaball sigui un esport molt atractiu tant pels jugadors que hi participen com pels espectadors que assisteixen a l'event.

Durant quatre dies, el 4, 5, 11 i 12 de març, el Club Natació Barcelona acollirà quatre llargues jornades de Bossaball, que inclouran les exhibicions dels millors jugadors i jugadores del món, competicions entre tots els assistents que s'animin i, com a colofó, una festa final per a tothom.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)