www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 15 d’agost del 2009

'Manolito' Albado Giner, cada vez te quedan menos primos en el CNB !


Manel 'Pinotxo' Albado Giner, el secretari de la Junta del CNB

Havent-me mentit el president Millans en alguna ocasió i davant de testimonis, no considero que sigui el xiripitiflàutic de la Junta del CN Barcelona al que li creix el nas més depresa.

Qui es mereix per mèrits propis el títol de Pinotxo d'aquesta Junta és, sens cap mena de dubte i per golejada, l'ínclit Manel Albado i Giner (20/10/1946), secretari els darrers vuit anys del CN Barcelona. I membre de la Junta Directiva del CN Barcelona només des del 1982 !

Cal estar mancat de qualsevol bri de dignitat personal per mentir descaradament a la massa social el dia de la darrera Assemblea General Ordinària, el passat 16 d'abril, i davant de no menys de tres-cents socis/ies.

En el moment de la meva intervenció en aquella assemblea, i atenent a la meva pregunta de si la Junta Directiva havia fet pagaments 'en negre' (digueu-li diner 'B' si voleu) a professionals del servei de monitors, aquest falsari va respondre categòricament que no.

Doncs heu de saber que l'amic Manel Albado és un mentider. No té vergonya i és indigne del càrrec que ocupa. Perquè m'he vist obligat a presentar proves a Hisenda de que la Junta Directiva ha pagat en 'B', i no un cop sino un munt.

Aquest individu sap, i si no ho sap és un perfecte ximplet, que s'han pagat sous a empleats del Club sense haver-los declarat en els fulls de salari. I encara és més greu —és de babau— el fet que aquests pagaments s'han fet a través de transferència bancària.

I quan no ha estat per transferència bancària, s'ha pagat en mà, com en el cas d'algun ex-monitor que ha prestat els seus serveis sense cap tipus de contracte laboral.

És legal això, Manel? Ja han estat informats els auditors del CNB, aquests darrers anys, d'aquesta pràctica? Sí? No? O pasapalabra?

En tot cas, tingues per segur que tard o d'hora, tu i els teus companys de directiva, haureu de rendir comptes davant de les autoritats pertinents per aquestes manifestes irregularitats comptables i laborals.

No creus que ja està bé ser directiu del CNB durant vint-i-set anys (27)? Què no saps fer res més? O és que tens un altre motivació que desconec per continuar figurant en la directiva?

dimecres, 12 d’agost del 2009

Gatets rescatats del Club Natació Barcelona

Hansel i Gretel
Gato - Europeo - MACHO
Telf. para adoptar: 636 927 994 - 696 652 749
Clica per engrandir

Fecha aprox. nac.: 01/10/08 | Tamaño: Estándar | Llegada: 19/06/09


Salud: Buena, están desparasitados. Son un macho y una hembra. En la foto, Gretel, una preciosa tricolor.

Carácter: Se pueden adoptar por separado. Tenían mucho miedo de la gente cuando fueron rescatados del Club Natació Barcelona. Ahora van cogiendo confianza, aunque a veces cuesta cogerlos en brazos.

Historia: Contactar con Patricia al 651 194 412 o al 937 125 168 (en el fijo no dejar mensaje en el contestador). E-mail: pespada@gmail.com

Font:

dimarts, 11 d’agost del 2009

Medalles catalanes als mundials de natació de Roma 2009

En parlem amb Aschwin Wildeboer, nedador,
i David Martín, waterpolista.


També el pots visionar a pantalla sencera clicant el logo de TV3 
(Els matins - 05/08/2009)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)