www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 23 de gener del 2010

Copa del Rei: El CN Barcelona cau a la primera

A la piscina Pere Serrat del barri de Sant Andreu es disputa durant tot el cap de setmana la Copa del Rei de waterpolo. El gran favorit és el CN Atlètic-Barceloneta, que en el seu primer partit ha eliminat els amfitrions (4-14). El CN Barcelona ha caigut davant del Sabadell (8-13).


En el primer partit dels equips barcelonins d’aquesta tarda de divendres, en els quarts de final el Sabadell ha guanyat el Natació Barcelona per 13 a 8. A l’equip de Toni Esteller no se li dóna bé la Copa: és el tercer any consecutiu que cau de la competició. Els cenebistes ja s’ho esperaven.

Tot seguit ha jugat el gran favorit, el CN Atlètic-Barceloneta, contra els anfitrions del Sant Andreu. L’equip mariner no ha tingut problemes per imposar-se al andreuencs. Els han golejat per 14 a 4. El Barceloneta, campió els últims quatre anys de la Copa del Rei, s’enfrontarà en semifinals contra el Terrassa, el rival que els va trencar la famosa ratxa de 132 partits invicte.

La primera semifinal serà l'Alcorcón-Sabadell.

Clica per veure l'article original (22-01-2010)

divendres, 22 de gener del 2010

Anna Prat participa en la 1a Jornada de la Lliga Nacional de Grups d’edat a Madrid

Anna Prat, saltadora del CN Barcelona, participarà a partir de demà en la 1a Jornada de Grups d’Edat de la XVIII Lliga Nacional de Salts que es celebrarà entre el 22 i el 24 de gener a Madrid.

La saltadora júnior, que actualment es troba entrenant a la Blume de Madrid, serà l’única representant catalana en la competició.

 Clica per veure font original (21-01-2010)

CN Barcelona - CN Sabadell, quarts de final de la Copa del Rei

Les últimes quatre edicions de la Copa del Rei de Waterpolo han tingut un clar dominador: l'Atlètic Barceloneta.

Diumenge sabrem si els mariners aconsegueixen el seu cinquè títol consecutiu o hi ha un nou campió.


Aquest migdia s'ha celebrat el sorteig de la Copa del Rey que es celebrarà de divendres 22 a diumenge 24 de gener. Aquesta nova edició de Copa tindrà com a seu les instal·lacions del C.N.Sant Andreu, lloc a on s'ha fet el sorteig que ha donat com a resultat els següents emparellaments de quarts de final: C.N.Alcorcón - R.Canoe NC; C.N.Sabadell - C.N.Barcelona; C.N.Atlètic Barceloneta - C.N.Sant Andreu i el C.N.Mataró - C.N.Terrassa.

El President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, present a la presentació i al sorteig ha declarat que "dels vuit equips que participaran a la Copa sis són catalans, i aquest fet ens omple d'orgull perquè demostra el gran potencial del nostre waterpolo".

A més a més, Bertrán ha volgut felicitar a "tots els equips que han aconseguit la classificació per aquesta competició i al C.N.Sant Andreu per ser-ne l'organitzador, ja que estic convençut que aquesta edició de copa serà un èxit i un dels millors espectacles del waterpolo munidial".

I és que els 13 subcampions del Món estaran presents en aquesta competició amb els seus equips i oferiran un gran espectacle esportiu. Per aquest motiu el President de la FCN ha animat a tots els aficionats de waterpolo que "vinguin al C.N.Sant Andreu a disfrutar del gran espectacle del waterpolo".

Per la seva banda, el President també ha agraït a Televisió de Catalunya l'emissió en directe que farà del segon partit de semifinals (16.00 h.) i de la final del diumenge a les 12.00 h.

Copa del Rei 2010
22-24 de gener
C.N.Sant Andreu

Divendres 22 de gener 2010
QF1 - 16.00 h: C.N.Alcorcón - R.Canoe NC
QF2 - 17.30 h: C.N.Sabadell - C.N.Barcelona
QF3 - 19.00h: C.N.Atlètic Barceloneta - C.N.Sant Andreu
QF4 - 20.30 h : C.N.Mataró Quadis - C.N.Terrassa

Dissabte 23 de gener 2010
SF1 - 15.00 h : GQF1 - GQF2
SF2 - 16.30 h: GQF3 - GQF4 (directe TVC)

Diumenge 24 de gener 2010
FINAL 12.45 h (directe TVC)

Clica per veure font original (19-01-2010)

De la política ... a la "panacea" de la presidencia de un club deportivo



dijous, 21 de gener del 2010

El patí català, elogi de la simplicitat

Naveguem amb el patí català.
Aquest veler, simple i divertit, continua atraient navegants a tot arreu.


També el pots visionar a pantalla sencera clicant el logo de TV3 
(Thalassa - 21/11/2008)

dimecres, 20 de gener del 2010

El G-16 —Millans y quince más— se da cita en el Polo

Como cada año, el Presidente del Real Club de Polo de Barcelona y los demás miembros del G-16 se han reunido en las instalaciones del club deportivo con motivo de la celebración del CSIO de Barcelona.

Clica per engrandir

De izquierda a derecha: Sr. Félix Bentz (Presidente Reial Cercle Artístic), Sr. Borja García (Presidente Círculo Ecuestre), Sr. Alberto Agustí (Presidente RC Tennis Barcelona), Sr. Joaquín Calvo (Presidente Círculo del Liceo), Sr. Sebastià Salvadó (Presidente RACC), Sr. Baldiri Ros (Presidente Institut Agrícola), Sr. Ramón Negra (Presidente Institucions Barcelonines y Coordinador G-16), Sra. Mariona Carulla (Presidenta Orfeó Català), Sr. Alfred Molinas (exPresidente Foment del Treball), Sr. Miquel Valls (Presidente Cambra de Comerç), Sr. Sebastià Millans (Presidente Club Natació Barcelona) y Sr. Juan Ángel Calzado (Presidente Real Club de Polo de Barcelona)

En el encuentro, los presidentes de cada entidad (entre ellos el amigo Sebastián Millans) han intercambiado opiniones y han disfrutado de una agradable comida mientras seguían el transcurso de la competición.

Clica per veure font original (Dijous, 17-09-2009)

El G-16 de Barcelona, la conspiració més discreta

Un cop cada dos mesos es reuneixen al voltant d’una taula setze presidents —Sebastià Millans i quinze més— d’entitats econòmiques, socials, esportives i culturals barcelonines que formen una mena de federació d’associacions burgueses.
 
Clica per engrandir

Nota: En aquesta foto/caricatura de família caldria substituir al 'xoriço' del               Fèlix Millet per la seva succesora, la Mariona Carulla, que llavors seria            l'ùnica dona.

Clica per llegir l'article sencer (pdf)

dimarts, 19 de gener del 2010

Dos ors i un bronze per als saltadors catalans del CN Barcelona, Esteban i Pujol, a la Pepsi Diving Cup

Ferran Esteban i Anna Pujol (ambdós del CN Barcelona) han estat protagonistes de la PEPSI DIVING CUP que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Las Palmas de Gran Canaria, CN Metropole. Els dos saltadors catalans convocats amb la selecció espanyola han estat medallistes d’aquesta competició internacional.

Ferran Esteban, que participava en la categoria A, ha estat medalla d’or en les proves de trampolí d’1 i 3 metres. I Anna Pujol que ha competit en categoria absoluta ha estat bronze en trampolí d’1 metre i 5a en el de 3 metres. Tanmateix la saltadora catalana ha rebut un guardó de mans de l’organització de l’esdeveniment per haver efectuat el salt amb major puntuació de tot el torneig.


Ferran Esteban

Anna Prat, concentrada a Las Palmas de Gran Canaria amb l’equip de salts estatal dins del marc d’entrenaments i concentracions del Programa Nacional de Tecnificación Deportiva que conjuntament gestionen el CSD i la RFEN, ha participat en la competició representant el CN Barcelona. Prat ha quedat en 5a posició tant en el trampolí d’1 metre com en trampolí de 3 metres de la categoria "A".

Clica per veure font original (11-01-2010)

dilluns, 18 de gener del 2010

Relatividad


Clica per engrandir

El Club Natació Barcelona continúa invicto

El pasado fin de semana se disputó la liga nacional de clubes de herramienta.



El equipo del Club Natación Barcelona volvió a desplazarse a tierras navarras, concretamente a la capital, Pamplona, para enfrentarse con el equipo del Club Larraina.

El club de la Escollera viajaba en esta ocasión con la baja del internacional Carles Sanz que en el partido de la pasada semana sufrió una lesión en los isquiotibiales que lo tendrá apartado por unos días de las canchas de juego; de esta manera era Marc Capdevila quien hacía pareja en esta ocasión con Emiliano Skufca en la modalidad de paleta con pelota de cuero, los rivales eran en esta ocasión el dúo formado por Joseba Gorospe y Patxi Mendiburu.

Capdevila que la pasada temporada fue el zaguero titular en paleta cuero, acusó mucho el cambio de demarcación, cosa que aprovecharon los navarros para mantener el marcador igualado en los primero puntos del partido, pero a partir del 25 a 23, Skufca dejó ver su gran nivel de juego y fue sumando punto tras punto dejando a los contrarios en el cartón 23 mientras la pareja llegaba al punto 35 con gran comodidad y dominio.

En pala corta, los catalanes volvían a repetir la pareja de la semana anterior, la formada por Ivan Calbó y Alex García, enfrente la pareja del Club Larraina estaba formada por Castillejo y Marculeta I, el partido fue de un dominio total de los catalanes con un Calbó incisivo y luchador como siempre, y un Alex García en el mismo plan demoledor (saque y pegada) como está desde que ha empezado la temporada, tanteo final de 40 puntos a 30 que coloca a los cenebistas como lideres de su grupo con pleno de puntos tras las dos primeras jornadas. La próxima semana debutaran el sábado dia 23 en casa (Vall de Hebron) a las 17:00 horas contra el Club Deportivo San Juan de Pamplona.

Clica per veure la notícia original (18-01-2010)

diumenge, 17 de gener del 2010

La seu de la Federació Catalana de Triatló es trasllada al ... CN Barcelona!

La nova ubicació es dins del Club Natació Barcelona

A partir del dia 18/01/2010 totes les gestions personals i de clubs es faran en aquesta nova seu.


Clica la imatge per ampliar-ne més la informació (en pdf)

L'antiga seu de la Federació Catalana de Triatló: 
Rambla Guipúscoa, 23 - 25, 2on-D, 08018 Barcelona · telèfon 933079332 · fax 933079335 · fct@triatlo.org


Fidel com sempre el president Millans a la seva indigent política informativa, cap nota a l'entrada principal del CNB al respecte de la ubicació de la Federació Catalana de Triatló en les instal·lacions del club.
Quin és l'espai que ocuparà aquesta federació i quants empleats de la mateixa hi treballaran?
• Com bé informa el pdf informatiu (cliqueu la fotografia) a tots els triatletes i clubs que s'acostin a aquesta Federació, el pàrquing és només pels socis del CNB.  Però on aparcaran els seus cotxes el president, els dos vicepresidents, el secretari i els vocals d'aquesta Federació?
Imaginem que, a diferència de l'escabrós assumpte —per sospitosament inexistent—del contracte entre el CNB i La Perla, aquí sí que hi haurà un contracte en aquesta cessió d'un espai del club a una entitat forànea.
Quina és la duració d'aquest contracte i, sobretot, quins són els aspectes econòmics del mateix?
• Serà possible tenir accés al mateix, o prevaldrà l'endèmic oscurantisme de l'actual Junta Directiva?
• O amb sort, amic Millans, haurem d'esperar a la propera assemblea per conèixer aquests petits detalls?

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)