www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 3 de juliol del 2010

El circuit d'esquaix Dunlop d'infantils i de veterans passa pel CN Barcelona

Divendres i dissabte, 11 i 12 de juny, es va celebrar a les instal·lacions del CN Barcelona una prova del circuit d'esquaix Dunlop infantil i de veterans, amb més de 60 participants.

La categoria sub-13 va ser per Nilo Vidal del Estival Park en derrotar a Pol Marín del Can Mèlich Club per 3 sets a 1 (11/4, 7/11, 11/8, 16/14).

                Nilo Vidal                       Clara Martínez i David Cornudella

En la categoria sub-17 masculina va ser per Iker Pajares del Malibú Esportiu en derrotar a Gerard Serra del Squash Blanes i en la femenina va ser per Clara Martínez del CN Sant Andreu en derrotar a Núria Rey del Can Mèlich Club.

En l'única categoria de veterans, el guanyador va ser David Febrer del Nick Esports en derrotar a David Cornudella del CN Sant Andreu.

Fotografia de grup a la recepció de l'esquaix del CN Barcelona
(Clica per engrandir)

divendres, 2 de juliol del 2010

Marcel Zamora (CN Barcelona) engrandeix la llegenda amb el cinquè triomf en l'Ironman de Niça

Zamora exhibeix la mà estesa amb els cinc triomfs a Niça

El barceloní Marcel Zamora (CN Barcelona) va engrandir ahir la seva llegenda amb la cinquena victòria consecutiva en l'Ironman de Niça i la rebaixa del rècord de la prova, amb un temps final de 8h25:28. «Penso que avui [per ahir] estic fent història. Per mi, el més important és haver assolit els cinc triomfs consecutius», va ressaltar. Com és habitual, Zamora va basar l'èxit en la prova de marató (2h42), tot i que no va poder complir el seu objectiu de baixar de les 2h40. Abans, havia mantingut una intensa pugna amb el belga Frederik Van Lierde, el millor en el sector de ciclisme pels Alps marítims, però que va acabar cedint en la cursa a peu. Van Lierde va acabar l'Ironman en 8h30:39 i va completar el podi el suís Olivier Marceu, amb 8h52:25. Els parcials del triatleta català van ser: 52:12 en els 3,8 km de natació, 4h46:39 en els 180 km de ciclisme, i els ja esmentats 2h42:08 de la marató.


Zamora ja anunciava a través del seu bloc que arribava a la cita ben preparat. «Fa un parell de setmanes, en l'estada a Girona, vaig fer tres entrenaments clau que presagiaven que estic en el meu millor moment de forma des que sóc professional, i vaig tenir una injecció de moral increïble», va escriure aleshores. Ahir va arribar la confirmació dels deures ben fets.

Clica per veure l'article original (28-06-2010)

dijous, 1 de juliol del 2010

Quantes sortides té el Club Natació Barcelona?

Clica per engrandir

    Però per sort, el depre-sident Millans i les seves joies de
    directius tenen més sortides. Que són ...

    •  ... més derrames.

    •  ... més apujades de quotes i del preu del pàrquing (que              aquest any ha estat d'un 40% més).

    •  ... o com ha anunciat recentment l'amic Millans, demanar              que organismes oficials li treguin les castanyes del              foc en forma de subvencions públiques.
             O sigui, diners de tots els espanyols per a sol·lucionar              les seves mancances com a gestors del CN Barcelona,              i així poder continuar a les seves cadires un any més.              I ja van ...


dimecres, 30 de juny del 2010

El CN Barcelona, campió d’Espanya per clubs de salts de trampolí

L'equip femení de salts del CN Barcelona
(Clica per engrandir)

Entre el 24 i el 27 de juny s’ha celebrat a la Piscina Municipal de Montjuïc el Campionat d'Espanya de Salts tant de categories d'edats (24 i 25 de juny) com absolut (26 i 27 de juny)

(Clica per engrandir)
18 medalles ha estat el botí dels saltadors catalans en el Campionat de Grups d’Edats, 9 de les quals han estat d’or. Molt bona actuació d’Anna Prat i Ferran Esteban en categoria A que han guanyat totes les proves individuals en les que han participat.

Esteban ha estat or en trampolí d’1 metre (415.70), 3 metres (417.35) i plataforma (314.80), mentre que en aquesta última prova Adrià Garcia l’ha acompanyat al podi aconseguint la tercera posició (256.60). Mentre que Anna Prat, ha estat la guanyadora de trampolí d’1 metre (352.90) on ha aconseguit la mínima per a participar en el Campionat d’Europa Júnior d’Helsinki (9 al 13 de juliol) i en la prova de trampolí de 3 metres (360.05).

Respecte els salts sincronitzats de la categoria A, els protagonistes dels tres bronzes obtinguts han estat, Adrià Garcia i Marc Olesti en trampolí d’1 metre (214.14), i Carolina Chiner i Daniela Chillida en trampolí d’1 metre (201.42) i 3 metres (173.46).


Els millors salts de trampolí,
a la Piscina Municipal de Montjuïc
Daniela Chillida en la    categoria C també ha    guanyat totes les proves    individuals en les que ha    participat. La jove saltadora    catalana ha estat or en    trampolí d’1 metre (219.90), 3    metres (233.45) i plataforma    (194.45). En la mateixa    categoria Júlia Cercavins    ha estat bronze en trampolí    d’1 metre (189.35) i 3 metres    (195.70) i plata en plataforma    (159.55).

El podi de la competició de plataforma femenina categoria C l'ha completat la també saltadora del CNB Carolina Chiner qui ha estat bronze (152.45).

Cal destacar l’actuació de les representants més joves com Sabrina Gutiérrez que s’ha consolidat com la nova campiona estatal amb 157.60 punts, i que ha estat acompanyada al podi de trampolí d’1 metre per la seva companya d’equip Helena Rodriguez que ha estat bronze (143.70).

Gràcies a tots els punts acumulats pels saltadors més joves el CN Barcelona s’ha proclamat campió d’Espanya per clubs amb un total de 426 punts acumulats.

Pel que fa la competició absoluta els nostres saltadors no han defraudat i s’han penjat 9 medalles més.

Anna Pujol
(Clica per engrandir)
Anna Pujol s’ha proclamat Campiona d’Espanya de trampolí de 3 metres (266.55) en una emocionant lluita per la primera plaça amb la canària Jennifer Benítez (265.55). Anna Prat ha estat plata en Plataforma (208.30) i Ferran Esteban bronze en trampolí d’1 metre (266.20) i en el de 3 metres (267.40). Adrià Garcia nou especialista de la prova de més alçada la plataforma de 10 metres s’ha adjudicat la tercera plaça (221.45).

I respecte els salts sincronitzats, domini català en plataforma on Ferran Esteban i Adrià Garcia han estat or (236.91) i Marc Olesti i Andrés Carrascosa plata (182.31). En categoria femenina or per Júlia Cercavins i Daniela Chillida (162,96).

Daniela Chillida i Carolina Chiner han format parella per primer cop en un campionat absolut on han obtingut el bronze en els salts sincronitzats de trampolí de 3 metres (178,17).

Clica per veure la font original (28-06-2010) 


dimarts, 29 de juny del 2010

Breu introducció al ta-ka-tà

Manel Moscat, President Associació Catalana de Takatà — L'any 1913 neix als banys orientals de Barcelona un nou esport. Originàriament es diu "va a la mà" però poc després es va imposar l'actual nom "ta-ka-tà", que imitava el so de l'antiga pilota de cautxú colpejada amb el palmell de la mà.

(Vídeo del 23 de setembre de 1999)

Aquest bloc continua a ... www.moncenebista.es (.com)

Aquest és l'últim article a modus de cloenda publicat en el bloc 'clubnataciobarcelona.blogspot.com'.

Benvolguts/des,

Aquest que llegiu és l'últim post que escric en aquest bloc (clubnataciobarcelona.blogspot.com), que eliminaré el proper diumenge, 4 de juliol, Dia de la Independència dels Estats Units d'Amèrica.

Però continuarem amb nous articles, ja des d'avui mateix, indistintament en aquests dos nous blocs, on a més s'ha exportat la totalitat del contingut d'aquest, des del primer article del passat 25 de maig del 2008:

     • www.moncenebista.es

He escollit la imatge que acompanya aquest article en homenatge al depre-sident del CN Barcelona, Sebastià Millans. I ho he fet perquè segons divertides confidències d'alguns socis, entre ells de Josep Cuéllar (president de l'Obra Social del CNB) i de Joan Lluís Abellan (excandidat a president del nostre club i exseleccionador de waterpolo), molt sovint l'avi Millans s'ha referit a mi mateix com "el Meca està booooig, ... està booooig", jeje.

No us vull avorrir amb detalls de la demanda civil interposada per Millans respecte d'aquest bloc. Demanda interposada després de més d'un any des del seu inici, amb el coneixement de la seva existència mitjançant centenars d'emails adreçats a centenars de socis/ies, al propi gerent, a la 'germaníssima', a la secretària del president, i fins i tot a la delegada de salts de trampolí. En la demanda addueixen que he usurpat una marca registrada, que he utilitzat fraudulentament distintius del CNB, que he guanyat diners amb el bloc a costa del CNB, que he fet publicitat de clubs esportius rivals del CNB, etc, etc.

Únicament havia comprat dos dominis d'internet que estaven lliures —clubnataciobarcelona.es, clubnataciobarcelona.com— per solament 5 euros l'any a l'entitat pública empresarial red.es, adscrita al Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç. Fet tot a través de l'intermediari 1&1 Internet.

Estimat Sebastià, els dominis tornen a ser lliures per si són del teu interès per al CNB.

I com no podia ser de cap altra manera seguirem informant de tot allò rellevant que succeeixi en la vida social i esportiva del CN Barcelona. Sense oblidar-nos dels propers articles que sortiran publicats al setmanari El Triangle —amb o sense la confirmació per part de la Secretaria d'Esports dels 600.000 euros concedits al CNB—, de la propera segona inspecció de Treball, de la cada cop més propera inspecció d'Hisenda, i de moltes més coses.

Gràcies pel vostre suport, la vostra complicitat, i el vostre seguiment ... passat i futur.

Visca el CLUB NATACIÓ BARCELONA !!

Enric Meca

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)