www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Adéu oficial a la sauna femenina del Club Natació Barcelona

Juan Luis Abellán (així, en castellà), el president del Club Natació Barcelona, adreça una carta als socis de l'entitat en la que justifica el tancament de la sauna femenina per les seves despeses de manteniment, inassumibles en uns moments d'angoixants problemes econòmics del club.


Preguntes, de moment, sense resposta::

1. ➜ Com és que l'amic Abellan tanca instal·lacions (que no serveis) però no l'interessa investigar on estan les obres d'art desaparegudes de la Fundació del club, precipitadament dissolta quan va ser denunciada? A mi mateix em va confessar el 16 de juliol de l'any passat que havien trobat a faltar obres d'art, sense precisar la quantitat.

2. ➜ Com és que l'amic Abellan, que tanca instal·lacions (que no serveis), no té cap interés en esbrinar on estan els centenars de milers d'euros que han desaparegut de la Fundació del club, repeteixo que precipitadament dissolta quan va ser denunciada? Diners recaptats il·legalment perquè eren els diners de milers de quotes de socis, i de milers de saunes i de massatges, diners tots desviats a la Fundació, disfressats com a altruistes donatius dels socis implicats per Millans en aquest frau ... des del 2004 fins al sobtat tancament de la mateixa?

Experts en comptabilitat, entre ells una especialista en balanços comptables de Fundacions, acrediten el que estic denunciant, perquè aquests diners no surten reflectits ni en els balanços de la Fundació (mai auditats) ni a les auditories anuals dels comptes del club.

3. ➜ Com és que l'amic Abellan, que segons em va confessar, és o ha estat militant de CiU, que algun cop s'ha atansat a l'Hotel Majestic per fer costat a CiU quan hi ha hagut eleccions, i que ha col·laborat amb el grup municipal de CiU al districte d'Horta-Guinardó —què és on viu— quan la responsable era la Maite Fandós (1987-1991), ara quart tinent d'alcalde i regidora d'esports, ... doncs com és que signa els seus comunicats als socis com a Juan Luis Abellán i no com a Joan Lluís Abellan?

4. ➜ I com és que no s'ha volgut adherir l'amic Abellan, com a màxim representant del Club Natació Barcelona, al Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència (que ben aviat complirà mig any de vida) amb —fins avui— 790 adhesions de personalitats de la natació catalana, entre d'elles presidents de clubs de natació, tècnics de natació i de waterpolo, així com àrbitres, nedadors i waterpolistes, tan en actiu com retirats, alguns d'ells olímpics com el mateix Abellan?

Com és que hi ha gent què és o ha estat vinculada al CN Barcelona que s'ha adherit a aquest Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència, inclús directius de la junta d'Abellan (p.e. Carme Bernal, Carol Kun, Magda Vives, Ana Esforzado, Anna Antequera, Bernat Picornell, Esther Eroles, Lluís Bestit, Leopold Rodés, ...) i per contra ell no s'ha volgut adherir?

Què potser l'amic Carpena, el president de la Federació Espanyola de Natació —per qui diuen que Abellan ha fet costat en l'assumpte d'Anna Tarrés— s'enfadaria i el deixaria sense postres?

JOAN VALLVÉ RIBERA
5. ➜ I per acabar, com és que Joan Vallvé Ribera, anterior vicepresident del CN Barcelona, i ex-conseller de la Generalitat de Jordi Pujol, va admetre —davant del jutge i sota jurament— que la junta directiva de Sebastià Millans havia comès frau fiscal, i l'amic Abellan (que hi era a la sala escoltant-ho) no solament no ha informat als socis, sinó que segueix tocant barroerament l'Stradivarius?

Mentre el club es dessagna, tanca instal·lacions, acomiada treballadors, retalla sous i apuja quotes, ... a qui està protegint l'amic Abellan? I per què l'està —o els està— encobrint?

dimarts, 15 d’octubre del 2013

Tomàs Guasch a Versió RAC1:
❝ Maria de los Llanos de Luna
(delegada del Govern d'Espanya a Catalunya)
ha salvat al Club Natació Barcelona !! ❞

Un altre lliurament sobre el Club Natació Barcelona al programa radiofònic Versió Rac1, líder de les tardes a Catalunya. Toni Clapés, Quique Guasch i Tomàs Guasch segueixen informant en petites píndoles sobre el club del que tots tres són socis.

Toni Clapés • Quique Guasch • Tomàs Guasch • María Llanos de Luna

Aquest cop Tomàs Guasch, amb la seva vehemència habitual, vincula al Club Natació Barcelona amb la delegada del Govern d'Espanya a Catalunya i diputada del PPC al Parlament de Catalunya, María de los Llanos de Luna. 


Diu que aquesta senyora —de la que aquest passat 14 de març de 2013 el Parlament de Catalunya aprovà una moció demanant la seva substitució per la seva «actitud hostil i manca de respecte cap a les institucions catalanes»ha salvat al Club Natació Barcelona en uns moments molt crítics per a la centenària entitat i li ho agraeix en nom dels socis del club.

Sabeu allò de "Al revés te lo digo para que me entiendas."? No endebades, la Sra. Maria de los Llanos de Luna ha manifestat la seva voluntat d'imposar la bandera espanyola a les escoles. El 27 de març d'enguany va ser declarada persona non grata pel ple de l'Ajuntament de Girona, titllant la seva actuació com el d'una virreina d'una colònia per haver portat als jutjats la contractació dels trens de l'Onze de Setembre. Fins i tot l'Ajuntament de Barcelona ha demanat la seva dimissió.

Tot plegat, mala peça al teler.


Extracte —són 70 segons— del programa radiofònic Versió Rac1 del passat divendres, 11 d'octubre del 2013.


[...]
Tomàs Guasch: ...Per cert, sé que ens escolta, eh?...
         Sr. Virgili: ...Qui...
Tomàs Guasch: ...Agraïr en nom dels socis del Club Natació                               Barcelona a la delegada Llanos de Luna ho que                               ha fet pel club. I ella ho sap...
Quique Guasch: ...És la sauna... ...és una sauna mixta...
         Sr. Virgili: ...Està bueníssima...
Tomàs Guasch: ...Exacto... ...dejémoslo correr... ...no tinc                               perquè donar explicacions... ...però moltes                               gràcies, senyora...
     Toni Clapés: ...Llanos de Luna?...
Tomàs Guasch: ...Llanos ens ha salvat...
     Toni Clapés: ...Ja m'ho explicarà, perquè ara sí que no entenc                               absolutament res...
Tomàs Guasch: ...Estem en un moment difícil... ...i miri... ...hi ha                               un ajut... ...Prou!... ...Llussà, vosté també ha                               de col·laborar...
Montse Llussà: ...Però jo no sé de què va...
    Toni Clapés: ...Jo tampoc... ...després li preguntaré... ...però                               és que no vull ni preguntar...
[...]


¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)