www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 9 d’octubre del 2009

Feliç pont, i fins el dimarts i tretze


'El documental' de TV3 presenta ... "El Club"

"El club" és el retrat sensual del dia a dia d'un club de natació. Tot explorant els desitjos, les ambicions i les fragilitats de l'ésser humà, la pel·lícula segueix els alts i baixos de la vida: l'espontaneïtat de la infantesa, els reptes de l'adolescència, l'amor i l'ambició de l'edat adulta, les crisis de la mitjana edat i la soledat i l'alliberament de la vellesa. Veiem com una entitat fundada en els ideals de les classes treballadores evoluciona al llarg d'un segle cap a una comunitat diversa i tolerant que esdevé, per als seus socis, una casa fora de la seva llar.

Tráiler del documental

Amb les seves instal·lacions situades en un emplaçament privilegiat, a tocar del mar, amb accés directe a les platges de Barcelona, el Club Natació Atlètic Barceloneta és el resultat de la fusió de dues entitats històriques dedicades al foment de l'esport: el Club Natació Athletic i el Club Natació Barceloneta. Impulsor d'algunes de les activitats més assenyalades del calendari esportiu de la ciutat, entre les quals destaca la travessia nedant del Port de Barcelona, que se celebra des de l'any 1926, avui dia és una entitat que combina activitats socials amb esport d'elit i que es projecta cap al futur amb l'aportació d'un grup d'entusiastes de l'esport i el lleure.

"El club" se'ns presenta a través, sobretot, de tres persones d'edats, interessos i motivacions diferents, que ens permeten comprovar la riquesa de la seva vida associativa. La Maria Borrella és una jove promesa de la natació catalana. Amb dotze anys ja ha batut diversos rècords de la seva edat a escala estatal i el seu somni, a més a més de millorar contínuament les seves marques, és participar en unes Olimpíades. Els sacrificis que la natació li suposa, en hores d'incansable entrenament, en haver de renunciar a sortir amb els amics..., els compensa amb una il·lusió i una voluntat de ferro.

La Sònia Montes té 33 anys i s'ha dedicat des de fa uns quants anys a modelar el seu cos: és culturista. La seva passió per esculpir el seu propi cos a base d'exigents exercicis al gimnàs l'ha portada a intentar guanyar diversos concursos especialitzats. Amb el pas del temps, però, la seva visió de l'esport com a mitjà per obtenir una finalitat concreta ha variat decisivament a mesura que el seu cos s'ha anat transformant.

Un punt de reflexió i ironia, a la vegada que relat històric de la realitat d'un club com l'Atlètic Barceloneta, el posa en Joan Segarra, de 80 anys, ànima d'un grup de gent gran que té el Club com a lloc de trobada quotidià en qualsevol època de l'any. Les xerrades al voltant d'una taula parada, els banys a les piscines i al mar faci fred o calor, les celebracions festives que puntegen el calendari són les fites de la vida d'en Joan i el seus companys, veterans a la recerca de tranquil·litat i sempre disposats a fer una vida el més sana possible.

Lloc web del documental "El Club"

Clica aquí per veure el documental sencer (52 min.)

dijous, 8 d’octubre del 2009

Equilibrios sin peluquín



Millans & Vallvé ... ... Dios los cría y ellos se juntan


Sebastià Millans Rosich i Joan Vallvé Ribera

24 de juliol de 2007
Signatura de conveni amb el Club Natació Barcelona
El COEIC/AEIC i el Club Natació Barcelona han signat un conveni en què els col·legiats/associats i treballadors dels EIC podran beneficiar-se d'unes condicions preferents per gaudir de les instal·lacions del Club. El Sr. Vallvé, president de l'AEIC, i el Sr. Sebastià Millans i Rosich, president del Club Natació Barcelona, van ser els encarregats de signar aquest conveni. Posteriorment, el Sr. Millans, junt amb el Sr. Vallvé, el Sr. Antoni M. Grau i la Sra. Mayte Cava, van visitar les instal·lacions del Club, on van poder admirar totes les obres de millora que s'han fet i van poder conèixer la història del Club, el funcionament i alguns dels futurs projectes que es realitzaran.
Fulls dels Enginyers, núm. 243


Clica per engrandir



Caldrà parar atenció a aquest individu i avui vicepresident del CN Barcelona, el tal Vallvé, un dels cinc fills del Joan Vallvé i de la Mercé Ribera, i el més mediàtic de tots cinc juntament amb la seva germaneta M. Àngels Vallvé Ribera de Hortalà, L'amic Vallvé és actualmet el degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, ex-parlamentari europeu de CIU i ex-conseller de Ramaderia i Pesca en la Generalitat de Pujol.
Quina llàstima que aquest militant de CDC embruti el seu brillant currículum essent corresponsable dels fraus comesos per la Junta Directiva a la que pertany com a vicepresident.

dimecres, 7 d’octubre del 2009

Marcel Zamora (CNB) guanya el Challenge Costa de Barcelona - Maresme


MARCEL, TRES IRONMANS! TRES VICTÒRIES!

FEDE CEDÓ / CALELLA / 5-10-09

Una allau humana de 1.832 triatletes va ocupar ahir els carrers de Calella i la carretera del Maresme. Van nedar 3.800 metres, van circular 180 quilòmetres en bicicleta i van córrer a peu 42,195 quilòmetres. A dos quarts de vuit del matí, encara fosc, els primers participants ja es van llançar al mar. La primera Evolution Challenge Costa de Barcelona-Maresme va aprovar en organització i s'assegura per a l'any que ve la segona edició. També es van complir els pronòstics en seguretat viària i no es van detectar retencions, en part gràcies a la gratuïtat de l'autopista.

Milers de voluntaris, dels quals la meitat es van concentrar en l'organització de les diferents activitats que se celebraven al passeig Manel Puigvert de Calella, van garantir l'èxit d'una prova esgotadora que va superar de llarg les expectatives. El guanyador va ser el principal favorit, Marcel Zamora (CN Barcelona), que es va embutxacar el premi en metàl.lic de 8.000 euros.
 
El triatleta barceloní, de 30 anys, no va dubtar a alabar el recorregut i l'organització i va destacar especialment "el gust de circular per la N-2 sense cotxes". A l'estudiat traçat del triatló del Maresme s'hi va afegir ahir la meteorologia favorable, que va garantir nedar sense onades, una suau carrera ciclista que en gran part es va desenvolupar en pla i l'apartat que va suposar més dificultat per als atletes, la marató amb vent de cara i poc públic.

Zamora, que no va dubtar a destacar la "nova sensació que suposa guanyar a casa", va posar nota alta a la prova: "Es mereixen entre un vuit i un deu". I la va comparar "amb el nivell de les millors proves internacionals". El triatleta català va completar el recorregut en 8 hores, 15 minuts i 37 segons, i va aconseguir el seu particular triplet d'Ironman, després d'haver vençut a Mònaco i Embrunman, i va acabar amb més de set minuts d'avantatge sobre el finlandès Mikka Luoto, segon classificat. Darrere Zamora, el primer espanyol classificat va ser Álvaro Velázquez, cinquè.

En dones va saltar la sorpresa, amb la belga Sophie Goos, que va fer un temps de 9.08.01 i es va imposar a les favorites Tina Booman i Nicole Woysch.

Clica per veure l'article original (05-10-09)







dimarts, 6 d’octubre del 2009

El waterpolo infantil del Club Natació Barcelona ...

... en la 41ena edició del tradicional 
Trofeu Festes de La Mercè



Classificació final
1. —  CN Atlètic Barceloneta
2. —  CN Barcelona
3. —  CN Sant Andreu
4. —  CN Montjuïc

dilluns, 5 d’octubre del 2009

La Junta dels Trileros entona el "Mea Culpa"


Clica per engrandir

La Junta Directiva del CNB ha reconegut, davant les persones que estan procedint a investigar els contractes laborals del personal que treballa i ha treballat en el Club Natació Barcelona en els darrers quatre anys, que ha comés frau fiscal en el cas de les denúncies presentades al Departament de Treball. No una denúncia sinó dos denúncies, presentades per persones diferents i sense cap nexe d'unió entre elles.

Ara es vol esbrinar fins on arriba el frau comés, repeteixo, revisant les moltes dades sol·licitades pel Departament de Treball. Cal tenir en compte que el Departament de Treball disposa de informació addicional i externa, per si s'intenta amagar alguna dada per part del Club, la qual cosa ho empitjoraria tot. Possiblement fins a les acaballes d'octubre no es disposarà de l'informe final de la inspecció.

Però llavors, ni de bon tros haurà tocat fons aquesta Junta de Trileros. En propers dies us en donaré més, i sucosa, informació. I fins aquí puc llegir, per ara.

diumenge, 4 d’octubre del 2009

Revetlla de la Mercè al Club Natació Barcelona


Nota: En aquesta Revetlla 2009 s'ha trobat a faltar, per primer cop, la salutació i el discurs inaugural del president Sebastià Millans. (Clica l'icone al costat de -vimeo- per veure'l a pantalla sencera)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)