www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 2 de maig del 2010

Morositats de Sebastià Millans, president del Club Natació Barcelona

Una "Entitat avalada" anomenada 
Sebastià Millans Rosich

Srs/res socis/ies del CN Barcelona, i públic en general que accediu a aquest bloc, aquí teniu un document sorprenent on surt l'actual president del CN Barcelona, Sebastià Millans, que ja ho era llavors, l'any 1998.

Clica per engrandir

Crec que sobren les paraules, ja que el document parla per sí mateix.

Aquest document retrata al president Millans, que passarà tristement a la història del CNB per haver dut a l'entitat a un endeutament brutal i insostenible, amb la complicitat de tota la seva junta directiva, i només apaivagat cada poc temps mitjançant derrames a la massa social, i a fons perdut.

O com fa pocs dies, augmentant considerablement les quotes i el preu del pàrquing.

Incapaços de gestionar econòmicament el club, aquestes són sempre les seves màgiques sol·lucions.


Si teniu curiositat podeu preguntar-li què va passar amb aquestes 4.357.000 antigues pessetes (al canvi d'ara, 26.186,01 €), que no van ser atesses al seu venciment.

Ja que el president Sebastià Millans era una 'entitat avalada', va haver de ser el seu avalador qui fes front al deute impagat de l'ínclit Millans?

Si no s'avé a respondre la vostra pregunta, no us satisfà la seva resposta, o sencillament no us la creieu, disposem d'alguna informació addicional al respecte —gràcies a El Triangle— per si us interessa.

Clica per obrir el document sencer (311 pàgs.)

3 comentaris:

MIGUEL BOYER ha dit...

MILLANS ¿YA HAS PAGADO ESTA DEUDA AL INSTITUT CATALÀ DE FINANCES? ES LO QUE FALTAVA POR VER, ADEMÁS DE ESTAFADOR Y DEFRAUDADOR DEL TESORO PÚBLICO ERES TAMBIÉN MOROSO, JA JA JA JA.

Anonymous ha dit...

Jajaja em fare fan daquest iaio. Tot i les xapuses q fa encara es mante vivito y coleando en el poder jajaja pero com pot arribar a ser tant inepte el soci??????? Com ho pot permetre i aprovarli una asamblea? Nomes el senyor meca te amor pel club o q

Fuckowski ha dit...

Millans, has sido (¿aún lo eres?) un impagador con suerte, pues dependiendo de a quién se le deban los euracos, uno puede recibir la visita de Mr. Nudillos, que aparte de ejercer presión sobre las bolsas escrotales del moroso, cambia facturas por fracturas. Capisci?

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)