www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 26 de novembre de 2009

Fèlix Bitllet, el videojoc


Clica per entrar al joc
Usa les fletxes del teclat dreta, esquerra, amunt i avall

Nota: Acceptem suggeriments i idees per a un videojoc dedicat al
         Sebastià Millans i els seus sequassos.


La prepotència i la supèrbia de Sebastià Millans i els seus sequassos

Se'ls va advertir - Ho podíen haver evitat - Però deien que no era de cap interès per al CNB les inspeccions de Treball i d'Hisenda

El passat 25 de maig vaig enviar un correu electrònic adreçat al Marc Blanquer i al Federico Moncunill —gerent i primer vicepresident respectivament del CNB— en el qual sol·licitava una reunió amb el president Sebastià Millans, en la qual ja comentava la possibilitat de provocar una inspecció de Treball i d'Hisenda depenent del resultat d'aquesta reunió sol·licitada.

Federico 'el turroneru' Moncunill no va respondre, però sí el gerent Marc Blanquer l'endemà dia 26 de maig, dient-me que la meva voluntat de reunir-me amb el president Millans i altres directius del Club no responia a cap assumpte d'interès per al Club. La va signar el mateix gerent, encara que el text segurament no era d'ell. Però vaig tenir la preocupació d'atansar-me a les oficines del Club perquè el propi Blanquer la signés a mà i fiqués el segell del Club.


Clica per llegir (pdf)


Però el que volia és que fos el propi president qui la signés. I així la vaig tornar a refer i la vaig adreçar al propi president Millans. La vaig lliurar a secretaria del Club tres dies més tard, el dilluns 29 de maig. Hi consta el segell del Club i la signatura del Marc Blanquer.


Clica per llegir (pdf)


I ja per últim, quatre dies més tard —el divendres 2 de juny— rebo un correu electrònic signat pel president Sebastià Millans en el que es ratifica en que no hi cap assumpte d'interès per al Club en la meva voluntat de reunir-me amb ell. Òbviament també en aquest correu vaig demanar el segell del Club.


Clica per llegir (pdf)
Bé doncs. Com heu pogut comprovar, el president Sebastià Millans no considerava d'interès per al CNB que presideix i al que hauria de defensar, per a la massa social que pateix la seva ineptitud, i ni tan sols per a la seva pròpia vergonya, el fet de que el CN Barcelona fos denunciat davant d'Hisenda i de Treball per pressumptes estafes o fraus fiscals. Us ho podeu creure?? Aquest paio no té ni dos dits de front!!

De moment el frau que ha detectat Treball és monumental, perquè encara que tan solament s'ha inspeccionat des de principis del 2008, més tard s'inspeccionaran anys anteriors. I no oblidem que manca la inspecció d'Hisenda, que arribarà més aviat que tard.

El cost que això suposarà per al CN Barcelona, tant des del punt de vista econòmic —de moment ja són uns 40.000€— com el d'imatge, serà brutal.

Ja abans d'enviar aquests emails i escrits sol·licitant una reunió amb la Junta del Club, vaig rebre un parell de vegades la negativa verbal del president Sebastià Millans abordant-lo en les instal·lacions del Club. Per això, i perquè volia evitar arribar a denunciar els fraus de la Junta del Millans, és que ho vaig demanar per escrit, perquè hi hagués constància.

Però no solament no van atendre la demanda d'una reunió, sinó que van dur a terme l'expulsió de dos socis del CNB —Carrasco i Meca— que, fins llavors, només eren crítics de portes endins amb la nefasta gestió de la Junta Directiva.

Vet aquí —diran alguns— la prepotència i l'ensuperbiment d'aquest president (Millans) i dels seus vicepresidents (Moncunill, Vallvé i Meseguer), del secretari (Albado), i del tresorer (Capdevila).

Però jo afegiria la covardia i la por d'aquests pocavergonyes en acceptar la reunió sol·licitada. Perquè s'agafa abans a un mentider que a un coix. I tots aquests individus són uns mentiders de campionat. I aviat hauran de respondre per haver enganyat reiteradament a la massa social del CN Barcelona.

diumenge, 22 de novembre de 2009

MoncunilleandoPrimera derrota del Atlètic Barceloneta en cuatro años

El CN Terrassa acabó con su racha (145 partidos sin perder en competición nacional) al imponerse por 11-10Cuatro años sin conocer la derrota en competición nacional. En total, 133 partidos sin perder y que alcanzaban la friolera de 145 contabilizando la Copa Catalunya. Ese era el espectacular bagaje del Atlètic Barceloneta, dominador absoluto del waterpolo estatal, hasta su visita a Terrassa. Allí, los hombres de Dani Nart, en la sexta jornada de Liga de División de Honor, lograron lo que parecía imposible: doblegar al campeón y líder de la competición aunque en su favor hay que recordar que siete de ellos viajaron esta misma semana a Rumanía para jugar el primer partido de la Liga Mundial con la selección española.

El conjunto egarense derribó a un auténtico coloso que no se dio por vencido en ningún momento. Pero era una recompensa para los jugadores de Nart, actuales subcampeones de Liga y Copa del Rey, el equipo que en las últimas temporadas ha sufrido más de cerca el dominio tiránico de los ‘marineros’.

Serios y agresivos en defensa y muy acertados en ataque –con Piralkov e Iván Pérez, que no tuvo piedad de sus antiguos compañeros, como máximos anotadores locales–, el CN Terrassa demostró, desde el primer minuto del encuentro que ayer podía ser el ‘Dia D’. Los locales llevaron la iniciativa en el primer parcial mientras que el segundo período fue el único en el que los jugadores de Santi Fernández gozaron de una mínima ventaja (3-4 y 4-5). Con las cosas tan igualadas no es de extrañar que se fueran al descanso en tablas (6-6).

Los primeros minutos de la reanudación fueron decisivos para la suerte del encuentro. Con un parcial de 3-0 desconcertaron al Barceloneta, nada acostumbrado a nadar contrarriente. Sólo Perrone era capaz de frenar la avalancha local aunque al final él también perdería la inspiración fallando un penalty que les habría situado a un gol de distancia con dos minutos aún por jugarse. Ahí se acabaron las concesiones de un Terrassa que jugó con cabeza y logró un triunfo que les sitúa al frente de la clasificación, empatado a puntos con el Barceloneta y el CN Barcelona, que superó por la mínima al Alcorcón.


Los hombres de Dani Nart celebraron el triunfo 
en una piscina llena hasta los topes

Ficha técnica

CN Terrassa, 11 (6+5): Strujic, Sanz, Mora (1), Bonca (1), Piralkov (3), Cabanas, Alcaide (1), Aguilar, J. Pérez (1), Iván Gallego (1), I. Pérez (3), González, Alarcón.

Atlètic Barceloneta, 10 (6+4): López, Whalan (3), Martín, Mann, Español (2), Minguell (1), Ivovic (1), Delgado, Vallès, Perrone (3), De Lera, X. Garcia, Fandos.

Arbitros: Borrell y Rodríguez.

Parciales en cada cuarto: 3-2, 3-4, 4-2 y 1-2.

Resultado acumulado en cada cuarto: 3-2, 6-6 (descanso), 10-8 y 11-10 (final).

Piscina: Area Olímpica del Club Natació Terrassa.

Clica per veure l'article original (22-11-09)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)