www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 23 de juliol del 2011

Els germans Cesc i Anna Godoy (ambdós del Club Natació Barcelona) guanyen el Triathlon Series de Barcelona

La prova ha reunit 2.400 esportistes al Port Olímpic, que han fet 750 metres nedant, 20 quilòmetres en bici i 5 corrent

   Els germans Cesc i    Anna Godoy han estat    els guanyadors del    Triathlon Series que s'ha    disputat aquest    diumenge a Barcelona,    en la tercera i última    prova d'aquest    campionat. Els atletes    del CN Barcelona han dominat una prova que ha reunit 2.400 esportistes al Port Olímpic de la capital catalana.

En categoria masculina, Cesc Godoy ha fet valer els pronòstics i s'ha emportat la victòria, marcant el ritme des de l'inici de la prova. Xavi Llobet també ha lluitat per la victòria, però als últims 5 quilòmetres no ha pogut aguantar el ritme, i ha estat superat, també, per Albert Parreño, que ha acabat finalment segon.

D'altra banda, en categoria femenina, Anna Godoy ha dominat la prova amb claredat, tot i participar en categoria júnior. En segon lloc ha entrat Anna Noguera, seguida de Gema Hernández.

La prova barcelonina ha completat el Triathlon Series, després de les edicions de Madrid i Castelló. En total hi han participat 2.400 esportistes, en diferents modalitats (individual o relleus), que ha completat 750 metres nedant, 20 quilòmetres en bici i 5 corrent.

Clica per veure la font original (17-07-2011)

divendres, 22 de juliol del 2011

Campionat de Catalunya per equips de patí de vela,
... sense cap patí cenebista

   Si hi ha una embarcació    genuïnament catalana,    aquesta és el patí de vela, que    es troba a bona part de les    platges del litoral català. La    seva simplicitat l'ha convertit    en punt d'inici de molts    aficionats a les regates.

   Precisament, aquest cap de    setmana, 16-17 juliol de 2011, s'ha disputat a Torredembarra el CAMPIONAT de CATALUNYA per EQUIPS de CLUB de la classe Patí de Vela i Patí de Vela Júnior .

Equips SÉNIOR inscrits: (8 de 8)
  • CM Torredembarra (2)
  • CM Cubelles
  • CMar Sitges
  • CM Altafulla (2)
  • CN Sitges
  • CV Platja LLarga
Equips JÚNIOR inscrits: (8 de 8)
  • CM Torredembarra
  • CM Cubelles (3)
  • CN Sitges
  • CM Altafulla
  • CN Masnou
  • CN Badalona
Clica per llegir la crónica del campionat i els resultats (18-07-2011)

dijous, 21 de juliol del 2011

Emiliano Skufca (CN Barcelona), campió en pala curta i millor jugador a la Setmana Gran de Gijón

Emiliano Skufca
(Clica per a engrandir)
La setmana de pilota del Real Grupo Cultural Covadonga és la competició més emblemàtica dins la societat pilotaire d’Astúries i d’àmbit nacional. Es tracta de la degana en la modalitat de ferramenta i des dels seus inicis al 1942 han passat per ella els millors jugadors amateurs i professionals.

A les últimes edicions s’ha aconseguit que aquesta competició estigui dins del pla tècnic de la Federación Española de Pelota, i per això assisteixen els millors jugadors nacionals en paleta de cuir i pala curta.

Enguany, el torneig va comptar amb la presència de jugadors com Emiliano Skufca (CN Barcelona), considerat el millor jugador aficionat, actual campió del món i de la Copa del Món, i que ja ha guanyat quatre edicions d’aquest torneig. També hi han estat presents jugadors de la talla de Javier Labiano, Carles Sanz (CN Barcelona), Ruben Ayarra, Mikel Laskoiti i Xabier Zozaya, i alguns dels millor professionals del moment com Manuel Galan, Xavier Ibargaray i Pablo Fusto.

La competició es va disputar en les modalitats de paleta de cuir i pala curta. En aquesta segona, Skufca es va proclamar campió fent parella amb Xabier Zozaya, després d’imposar-se a la final a la parella formada pel mexicà Patxi Mendiburu i l’argentí Pablo Fusto per 40-24. A més, Skufca va ser nombrat per cinquena vegada consecutiva millor jugador del torneig.

En paleta de cuir, gran actuació de Carles Sanz, que tot i perdre els seus dos partits, va demostrar estar en un extraordinari moment de joc fent parella amb el navarrès Javier Salinas. Sanz i Salinas van caure primer davant Ruben Ayarra i Xavier Labiano, i després contra els germans Vega.

Clica per veure la font de la notícia (20-07-2011)

dimecres, 20 de juliol del 2011

Dia sense banyadors «Dia de la nuesa social» davant del CN Barcelona

Reivindiquen poder practicar el nudisme a la platja de Sant Sebastià

   La platja de San    Sebastià ha estat el    punt triat per celebrar el    Dia Sense Banyadors    o, com prefereix    anomenar-lo el Club    Català de Naturisme, el    Dia de la Nuesa    Social. La jornada ha    servit per defensar la pràctica del nudisme en aquest espai, ara que la normativa ho prohibeix i la Guàrdia Urbana ha intensificat els controls per fer complir la llei.

L’Ajuntament de Barcelona assegura la decisió respon a a la demanda feta per altres col·lectius, com ara veïns, el Port de Barcelona, el Club de Natació Barcelona i el Club de Natació Atlètic-Barceloneta.

Clica per veure l'article original (17-07-2011)



dimarts, 19 de juliol del 2011

Joan Toló (soci del CN Barcelona), mort en accident de tràfic trànsit

Joan Toló Andreu
El passat dissabte al mitgdia, un cotxe xocà frontalment amb quatre ciclistes a la carretera de La Roca del Vallés a l'altura de Martorelles, amb resultat de mort pel gran amic Joan Toló Andreu, soci del Club Natació barcelona i gran amant dels esports de la pilota i de la bicicleta.

L'amic Toló s'anat molt aviat, als 66 anys, i dimecres 20 de juliol a las 11:00 hores en el Tanatori de Les Corts rebrà el darrer adeu.

Des de la Federació Catalana de Pilota volem donar tots els anims i condol als familiars i amics del gran Tolò.

Clica para leer el artículo original (19-07-2011)


dilluns, 18 de juliol del 2011

Tenir poder ... per crear un espaterrant forat econòmic

Aclaració prèvia:
Qualsevol similitud amb el forat econòmic creat per Sebastià Millans, Susanna Closa i la resta dels txiripitiflàutics directius del CN Barcelona, balafiant any rera any els diners dels socis, és pura especulació.



Argument:
El Lopes és el nou director de Ràdio Bofarull, però malgasta els diners de la companyia. El Ramon truca a la Mercedes, que torna a fer-se càrrec de la direcció.
("Tinc poder", Plat Bruts - capítol 19)

diumenge, 17 de juliol del 2011

Waka Waka, a les portes del Club Natació Barcelona

Shakira va enregistrar el clip de la cancó "Loca" al barri de la Barceloneta, a Barcelona.

La podem veure a les portes de l'entrada secundària del Club Natació Barcelona, on veiem la sortida del pàrquing d'aquest club. (El mateix pàrquing que l'any passat va costar de cop i volta un 40% més, per obra i gràcia del president Sebastià Millans, amb el vist-i-plau de la vice-presidenta Susanna Closa)

També podem veure a la Shakira al darrera del club, al passeig marítim i a tocar de la platja, on es pot veure l'edifici vell del CN Barcelona.



¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)