www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 3 de juliol de 2013

Nuevo convenio colectivo para los Clubs de Natación de Catalunya (años 2012 - 2013 - 2014)

Buzón de interés para el/la trabajador/ra del Club Natación Barcelona

Hola a todos y a todas,

En el día de hoy, miércoles 3 de julio, se ha procedido a firmar el nuevo convenio colectivo para los Clubs de Natación de Catalunya para los años 2012-2014.

Como podréis ver hay algunas novedades en el convenio, fruto de una ardua negociación que ha durado más de 16 meses. Os invito a que le déis un repaso al texto del convenio, así podréis estar el tanto de las novedades.

Asímismo, como veréis, las tablas salariales van desde el 2012 hasta el 2014; por lo tanto deberéis avisar al Club para que os paguen los atrasos desde el 1 de Enero de 2012.

Para responder a las preguntas que os puedan surgir, no dudéis en poneros en contacto con el sindicato.

Recibid un saludo,

Jordi Cibeira i Matos
Federació Serveis a la Ciutadania CCOO Catalunya
dimarts, 2 de juliol de 2013

Joaquim Prat Francisco, el directivo mamporrero del Club Natación Barcelona
(Nota:   Gràcies, amic Giralt, per haver-me trucat a les
poques hores d'aquest article, i explicar-me el que realment
va succeïr a fi de rectificar algunes dades)

Un directiu del Club Natació Barcelona agredeix amb un cop de cap al pare d'un nedador

El directiu del CN Barcelona, Joaquim Prat Francisco, va agredir físicament a l'ex-director tècnic de natació del CN Barcelona, Joan Giralt Garcia, dissabte passat 29 de juny en les instal·lacions del CNB.

Va succeïr en el marc del Campionat de Catalunya Infantil i Júnior d'estiu que va tenir lloc en el CNB, entre els dies 27-30 de juny d'aquest 2013.


El nedador Jan Giralt Pidemont, del CN Sant Andreu, va rebre una medalla per part de David Barri, vocal de natació del CNB. De manera similar a com li va passar recentment al ministre Wert en un lliurament de diplomes, el nedador li va negar l'encaixada de mans ja que el seu pare, ex-director de natació del CNB, va ser inexplicablement acomiadat del club malgrat el seu prestigi, els èxits assolits per la secció, i el suport que va rebre de nombrosos pares de nedadors del club. Fins i tot es va llegir un manifest de suport al Joan Giralt amb les signatures de 233 socis del club, pares i mares de nedadors, en l'Assemblea de Socis del CNB de l'any passat..

El Quim Prat (vocal de gimnàs) era a la graderia i no es va prendre gens bé la negativa del nedador Jan Giralt a donar-li la mà al David Barri, escridassant i dient que el nedador Jan Giralt, de 16 anys, era un maleducat. Ho va repetit diverses vegades, i el Joan Giralt, pare del nedador que hi era a prop, li va retreure les seves paraules tot recordant-li que es tractava del seu fill.


Més o menys el Joan li va dir que era normal el comportament del seu fill després del tracte vexatori que va rebre el seu pare, ell mateix, quan va ser acomiadat inexplicablement. I li va dir: "Què vols? Que baixi i que li doni un parell de petons?"

Aleshores el Quim el va agredir i sort de la gent que hi era al voltant, perquè el Quim estava fora de cap enteniment.  Es va presentar denúncia i va fer acte de presència una dotació del mossos d'esquadra. Un espectacle lamentable a ulls dels molts presents.

La Federació Catalana de Natació està indignada per aquest fet, i ens diuen que directius d'aquesta federació no van fer acte de presència el darrer dia en senyal de protesta.

Poques hores després d'aquest vergonyós incident, l'inefable Joan Lluís Abellan (l'encobridor dels fraus fiscals i laborals perpetrats per l'anterior junta directiva), tot de blanc de dalt a baix, assistia a un sopar amb socis del club, al voltant de la piscina salada.

Però coneixent el tarannà prepotent d'aquest octogenari president, i amb l'horitzó tan negre que té el CNB per fer front al seu impagable deute, dubtem que ni tan solament faci dimitir a aquest descerebrat directiu de gallet fàcil.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)