www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 29 de maig del 2008

Xavier Rodés (soci CNB), 'pintura i variants'


Xavier Rodés és un artista. S'expressa mitjançant olis i pinzell fonamentalment, però qui li coneix s'adona que exhibeix una peculiar sensibilitat. La seva obra, d'un realisme il·lusionant, està infectada per un deliciós virus que es transmet per contacte. Un punt de vista al natural de l'estat de les coses. Control magistral de la llum i equilibri de color. El virus es contagia, creu-me! Ara tens la possibilitat de saber-ne més d'ell a través de la seva website. I encara millor, podràs gaudir dels seus paisatges en la seva pròxima exposició individual, en la Sala Parés, a Barcelona. No deixis d'anar i no ho oblidaràs.

Xavier Rodés - 'Expo'
Sala Parés
Petritxol, 5 Barcelona
22 maig - 15 de juny
 
Xavier Rodés i Torras, va néixer a Barcelona, en 1971, i després de realitzar estudis entre 1986-89 en la famosa escola de disseny "Escola Elissava" va finalitzar, 1989-94, la seva llicenciatura d'art en la universitat EINA, on entre 1994-96, va realitzar el seu projecte final de carrera sota la tutoria de X. Serra de Rivera, amb una tesi titulada "Ruïnes modernes", que va obtenir la qualificació d'excel·lent. Més tard va realitzar en 1999 un curs superior de pintura amb Antonio Zarco. Després va iniciar el seu periple expositiu col·lectiu i individual per tota Espanya. Els seus quadres ja estan en Museus i Col·leccions Privades.

Amb aquests precedents de necessari coneixement, si visites la seva exposició gaudiràs d'autèntica 'pintura'. El delit visual de les vistes que li agraden a l'artista, entre unes altres, el mar i les seves entrades en la costa o la ruïna portuària, magistralment captades; o l'emotiva composició i la suggeridora solitud dels seus paisatges, captats amb poètiques llums i un subtil domini del color sense estridències. Sens dubte, estem davant un pintor que coneix el seu ofici, que sap el que és 'el domini de la pintura', dels quals ja queden pocs.

Olimpisme

La prepotència habitual

Un bluf ??

Agraïm al Dani el comentari deixat el passat dilluns 19 de maig (Al voltant de la derrama), i que podeu recuperar sencer.

"...Ya sé quiénes son, no vale la pena preocuparse. Ya los conozco de siempre; y ya verás, en cuatro días un bluf, como siempre".
(Vice-president econòmic Sr. Pere Meseguer)


Bé, és la prepotència habitual. Es pot retornar des de qualsevol lloc, però és impossible fer-ho des del ridícul.

Mireu, no és de rebut que el tresorer de la, com l'anomena el Dani, Cúpula directiva, senyor amb nom i cognoms, digués en motiu d'una derrama anterior a aquesta que,

"...qui no pugui pagar-la (la derrama) ja sap on està la porta. Al costat té un club més assequible. Aquest és un club d'elit."

(Tresorer Sr. Josep Capdevila)

Si aquest directiu no recorda haver-ho dit evidentment que hi ha gent disposada a corroborar-ho.

Com bé ens escriu el soci Xavier Rodés, "... M'he quedat de pedra. Caram! quines penques! Digne de porter de discoteca. Quanta sofisticació!"

dimarts, 27 de maig del 2008

Concert solidari

Fundació Pare Manel



El Pare Manel (Manel Pousa), a través de la Fundació Pare Manel*, organitza un nou concert solidari el proper dijous 5 de juny, de 21h a 24h, a la Sala Luz de Gas, Muntaner, 246.
Un donatiu de 10€ (una consumició inclosa), i la Mònica Green, el Moncho, Los Manolos i el Jordi LP. Casi ná!
Reserva d'entrades: Pare Manel 670 297 805 manelpousa@paremanel.org
Animeu-vos a venir. Us esperem al concert.

* La Fundació Pare Manel compta amb el suport del CNB.






dilluns, 26 de maig del 2008

Al voltant de la darrera derrama ...

Bústia del soci/ia


Benvolgut Enric,
Sóc el teu veí de Badalona. Gràcies per la informació i per donar pistes de cóm actuar. Faig difusió de l'info.
"Nano" cóm cou això de fer el paseíllo sent un català que viu a Madrid.
Una forta abraçada des dels Madriles.
Toni Abellán


He trucat al CNB i he demanat el desglosament de la segona derrama.
Només enviant un email amb les dades personals hi ha suficient.
Silvia Feliu


Benvolguts Enric Meca i altres consocis/ies,
Abans de res, agrair a l'Enric la seva tasca i esforços per mirar de donar una resposta efectiva a les inclinacions furtives de la actual Junta de Direcció del nostre Club.
Jo —il·lús— desconeixia el fenomen de les anomenades "derrames", i el creia més propi de consultoris Marbellís o de sindicats "despreocupats" que no pas d'institucions que es vanten d'atresorar un prestigi social i uns valors immaculats.
Més enllà de la —a revisar— legitimitat estatutària per endegar accions com aquesta, és evident que hi ha hagut una manifesta manca de consideració envers el soci i un seriós problema de formes.
De satisfer reverencialment el pagament d'aquests 120€, no estarem fent altra cosa que LEGITIMAR UN EXERCICI POC EFICIENT, i fomentar el —a prou còmodament instal·lat— conformisme institucional.
Per últim assenyalar que ningú pot "tenir l'honor" de presidir una junta directiva que tracta amb aquesta desídia als seus socis.
Rebeu una abraçada, i ens trobem pels vestuaris, pistes de pàdel, de frontó o per les piscines del nostre —una cosa no treu l'altra— magnífic Club.
Amb complicitat,
Xavier Rodés


Fa molt de temps que no us veig i tinc moltes ganes de veure-us, però tinc al damunt las “opos” i la cosa és seria.
Solament dir una paraula respecte de la pujada dels 50 euros ... :
JODER, que si no amb dono de baixa és per la petita família que n'hi ha al Club Natació Barcelona. Què som collonuts.
Petons i abraçades.
Marc Vives


Hola Susanna,
Sóc en Jacint Yagüe Latorre, soci del CNB.
T'agrairé que el rebut del segon pagament de la derrama, de 60€ i del mes de juliol, el deixis sense efecte. I que el substitueixis per 6 rebuts mensuals de 10€.
Si et fes falta quelcom ja em diràs.
Salutacions,
Jacint Yagüe


Crec que tens raó i ho faré. Cal que ho fem individualment, o vols una acció conjunta?
Carles Bascones


Bon dia Enric !
Gràcies per pendre la iniciativa en aquest tema.
Absolutament d'acord amb el que dius.
Faig córrer el mail.
Dolors Roig


Enric,
Realment prefereixo deixar-me arrossegar més per aquest corrent, que per l'inherent a l'espècie humana, que correspon al conformisme, "vaselinisme" en termes més actuals.
Havia sentit parlar molt del tema 'derrama', de queixes i represàlies.
No sé si darrera hi ha interessos respecte a l'enderrocament de la Junta (ni m'interessa saber-ho), però és veritat que la mala gestió, la prepotència i l'engany no són de rebut.
Hi ha moltíssimes coses a millorar en les 2 disciplines per les que vinc al CNB —pàdel i windsurf—, i no sembla haver-hi massa interès en fer-ho. Així que m'apunto a la lliga reivindicativa.
Una abraçada,
Carles Alsina

Omplim l'Ateneu

Música clàssica

El nostre consoci Pol Aviñó ens va informar del concert "Omplim L'Ateneu" , que ell va presentar ahir dissabte 24 de maig, a l'Ateneu Barcelonés.

Pol, avisa'ns sisplau de propers concerts. Farem ressò des d'aquest bloc, per tots els socis/ies del CNB.

Inici i Presentació

Hola a tothom,

Us donem la benvinguda al nostre bloc.

Participar a la blogosfera suposa una finestra de comunicació oberta al món. En el nostre cas, el petit món al que volem arribar especialment, és el de la gran família que formem els socis i sòcies d'aquest magnífic club que és el Club Natació Barcelona.

I sorgeix aquesta iniciativa esperonats per molts socis/ies que veuen la realitat actual del CNB des d'una perspectiva molt allunyada del conte de fades que ens ofereix l'actual Junta directiva.

Creiem que és clau establir espais de comunicació directa entre els socis/ies del nostre Club. És per això que hem creat aquest bloc, davant la impossibilitat de mantenir un contacte personal amb cadascú/na de vosaltres.

Donarem a conèixer activitats i iniciatives, així com opinions sobre l'actualitat del CNB. Esperem també les vostres aportacions, comentaris i suggeriments, que ens comprometem a escoltar molt atentament, per tenir-les en compte en decisions futures.

Així doncs, queda clar que la preocupació que ens envolta a una gran majoria sobre el present i el futur del Club Natació Barcelona, és el "leit motiv" d'aquest bloc. Però també trobareu notícies, cultura, música, humor, curiositats, ... i esport. Perquè encara que el CNB és un fantàstic club social, no hem d'oblidar que cal potenciar la vessant esportiva, tan menystinguda per aquesta Junta actual.

Esperem que us agradi el bloc, i que el gaudiu.

Ens veiem pel Club.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)