www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 22 de desembre de 2011

La 102a edició de la Copa Nadal, presentada per Joan Lluís Abellan (nou president del CN Barcelona)

La manera més sana de passar el matí del dia de Nadal és fer esport abans d'endrapar com a desesperats. El Club Natació Barcelona ha presentat l'edició número 102 de la Copa Nadal, la cita esportiva més tradicional en aquestes dates.


Una de les curses esportives més antigues de la ciutat ja té 400 persones inscrites que han hagut de pagar una quota de 10 euros per participar-hi. Aquest cop l’inici de la nedada serà a les 11 del matí, una hora abans del que era habitual. Els organitzadors confien que el temps i la presència de públic tornin a convertir la Copa Nadal en un dels actes tradicionals de les festes nadalenques.

Clica per veure l'article original (21-12-2011)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)