www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 10 d’abril del 2010

Sebastià Millans signant el contracte amb "La Perla"(...i 2)

Imatges de l'acte de les signatures del contracte entre
el CN Barcelona i la mercantil Hoteles y Termas, S.A.
(Divendres, 27 de març del 2009)

• Clíca-les per engrandir-les •




José Iruretagoyena Saralegui (President de Hoteles y Termas),
i Sebastià Millans i Rosich (President del CN Barcelona)




José Luís Larumbe Martín (Vicepresident de Hoteles y Termas),
José Iruretagoyena Saralegui (President de Hoteles y Termas),
i Sebastià Millans i Rosich (President del CN Barcelona)




José Iruretagoyena Saralegui (President de Hoteles y Termas),
i Sebastià Millans i Rosich (President del CN Barcelona)

El contracte entre el CN Barcelona i "Hoteles i Termas" (1...)

En el seu moment vaig escriure en aquest bloc que mai s'havia firmat el contracte entre el CN Barcelona i Hoteles y Termas.

Òbviament estava equivocat, i un cop reconegut el meu error és d'obligatori compliment demanar disculpes a qui correspongui per haver afirmat quelcom del que no tenia proves fefaents.




Breu extracte contracte
CNB - Hoteles y Termas
Però tot i no tenir-les, i confiant en un principi en la informació donada pel vicepresident Joan Vallvé en la darrera assemblea, vaig enviar una carta al director de Noticias de Guipuzcoa, que va ser publicada el passat 13 de juliol, en la que felicitava a ambdues entitats per haver arribat a un acord que permetia la construcció i gestió d'un centre de talassoteràpia en les instal·lacions del CN Barcelona.

Posteriorment, el que jo vaig entendre com a indicis, que us passo a relatar, em van empènyer a denunciar que no existia tal contracte.

El passat 22 de setembre vaig rebre una trucada del Sr. Josep Cuéllar (President de l'Obra Social del CN Barcelona) en la que em va confessar que dies abans un membre de la Junta li havia dit que encara s’estaven negociant les condicions. El senyor Josep Cuéllar, amb una sinceritat que l'honora, em va confessar que la seva impressió personal és que no hi havia res de res. Vaig donar credibilitat al Sr. Cuéllar perquè és molt amic del president Millans, amb qui llavors passava moltes estones dels matins baixant a esmorçar junts al restaurant del club. I a més a més parlo d'un senyor que encara és més amic del vicepresident econòmic, Sr. Pere Meseguer, amb qui ha compartit taula i menjar molts dissabtes, i des de fa anys, en companyia d'ambdues esposes.

També vaig mantenir una extensa i col·loquial conversa telefònica amb el gerent de La Perla de San Sebastián, Sr. Francis Lorenzo, en la que defugint entrar en dades econòmiques del contracte, solament li vaig preguntar si aquest s'havia, o no, signat. I em va respondre molt ‘a la gallega’ dient-me que no em podia dir res, ni que sí ni que no.

I el passat 27 de setembre va sortit publicat un article al diari Avui en la que la veterana periodista Maria Favà (amb qui vaig poder parlar un parell de vegades) escrivia que era l'Hotel Vela qui va prometre que arreglaria la piscina més antiga de l'estat espanyol.

Bé doncs. I un cop havent entonat el "mea culpa", haig de dir que degut a la vint-i-dosena clàusula del contracte, que podeu llegir en pdf clicant en la imatge de dalt, no seria correcte facilitar dades econòmiques d'aquest contracte. Tot i que algunes d’aquestes dades ja en les va facilitar el Joan Vallvé l’any passat.

El novembre de l'any passat una sòcia li va sol·licitar per escrit al secretari Manel Albado tenir vista d’aquest contracte. I després de més de tres mesos sense rebre cap resposta per part d'aquest individu, a principis del passat mes de març, li va adreçar un email al gerent preguntant-li el perquè del silenci del secretari Manel Albado a aquesta sol·licitud, mostrant una total manca de respecte en vers d’una sòcia que s'adreça correctament a la Junta sol·licitant una informació. El Sr. Marc Blanquer no va saber, com és habitual en ell, donar-li cap explicació.

Crida l'atenció (cliqueu també damunt de l'extracte del contracte) de que tot està pendent de l'autorització del Consell d'Administració del Port de Barcelona, que és qui ‘haurà’ d'autoritzar al CNB la cessió de l'edifici en lloguer a Hoteles y Termas per a la construcció i explotació d'un centre de talassoteràpia.




Renúncia d'Hoteles y Termas
a rebre cap indemnització

Corre pel Club el rumor de que el Consell d'Administració del Port no ha accedit a donar aquesta autorització. Serà per això que l’article 3.4 del contracte diu clarament que Hoteles y Termas renuncia a qualsevol indemnització per incompliment del mateix, com ho podria ser per la no autorització de l'Autoritat Portuària de Barcelona a la cessió de l’edifici a Hoteles y Termas?

El més lògic i correcte és que el Port estigués assabentat de les negociacions i donés el vist-i-plau abans de signar el contracte. El que passa és que amb l’antecedent del que va succeir amb les obres de remodelació del restaurant del Club, de les quals el Consell del Port no n'estava assabentat i no va donar la seva autorització al projecte inicial —i un cop iniciades les obres—, no ens estranyaria gens que el Centre de Talassoteràpia quedés en un no res. I una altre vegada el president Sebastià Millans i la seva junta ens hauria pres el pèl, per poder seguir-se perpetuant a la presidència l'un, i com a directius els altres.

De moment ja s’ha consumit un any dels tres que disposa de termini l’empresa llogatera per endegar el projecte. S'esgotarà el termini sense haver posat la primera pedra? Fem apostes?

divendres, 9 d’abril del 2010

¿Adivinas quién pone qué en la actual Junta Directiva del CN Barcelona?


" ... Millans y sus secuaces, me citan como su testigo en la demanda penal interpuesta ..."

Bústia de l'ex-soci/ia

Todavía no logro comprender por qué la parte demandante, o sea Millans y sus secuaces, me citan como su testigo en la demanda penal interpuesta contra el amigo Meca.




Clica per llegir (en pdf)
¿Qué esperan que yo testifique? ¿Quizás que nos mintieron acerca del despilfarro del presupuesto de la Sección de Petanca, diciendo que compraron 18 uniformes —uno para cada jugador— cuyo valor sin descuento (el 75%) era de 9.800,00 €? ¿Siendo el mentiroso portavoz de la Junta Directiva, en la última asamblea y ante los socios presentes en la última asamblea, el vicepresidente económico Pere Meseguer?
¿Acaso van equipados los jugadores de petanca con uniformes de alta costura, o de reconocidas marcas elitistas como Lacoste, Ralph Laurent o Ermenegildo Zegna?
Cuando lo más vergonzoso de todo es que parecen comprados en cualquier mercadillo ambulante

¿Podré testificar que se negaron a mostrarnos la citada factura con el supuesto descuento del 75%?

¿Podré testificar que se negaron a mostrarnos la documentación fiscal solicitada (liquidaciones de IVA e IRPF)?

¿O que ratificaron rotundamente en la asamblea que no pagaban en dinero negro, y que no tenían en plantilla ningún trabajador ilegal, cosa que la Inspección de Trabajo posteriormente pudo comprobar que era falso, al detectar más de 50 asalariados sin contrato?

¿Por qué mienten estos Señores? Este juicio será muy divertido.

Y probablemente sea el único testigo citado por ambas partes, demandante y demandado, para decir a su Ilma. Señoría la verdad, toda la verdad y nada más que la verdad.

Juan Carrasco (ex-socio del CN Barcelona)

dijous, 8 d’abril del 2010

"El club está dispuesto a endeudarse" (Sebastià Millans, l'any 1999)


Un dub para el siglo XXI
Los talleres Vulcano acogerán las nuevas instalaciones del Natació Barcelona

FELIP VIVANCO - BARCELONA

Los cenebistas amplían su casa. Los 7.000 socios del Natació Barcelona (CNB), uno de los clubs deportivos más emblemáticos de la ciudad, casi centenario, estrenarán a principios del 2000 nuevas instalaciones en la nave industrial que durante muchísimos años ocuparon los talleres Nuevo Vulcano de reparación de embarcaciones. El espacio, que tendrá cuatro plantas de 2.700 m2 cada una, conservará su fachada y albergará dos áreas de parking, una de oficinas y otra ocupada por un gimnasio y sala de pesas, y un nuevo espacio de aguas termales y fangos.

Así serán las nuevas instalaciones del CNB que albergarán los antiguos talleres Vulcano, según una imagen realizada con ordenador
(Clica per engrandir)

Con las obras de ampliación (que finalizarán, con la segunda fase, en el 2002-2003) el club duplicará su superficie, que pasará de 10.000 a 22.000 m2 gracias a la cesión por parte de la Autoritat Portuaria de los antiguos talleres para los próximos 30 años.

Las obras de la primera fase, que han supuesto una inversión de 600 millones de pesetas financiada por los Socios, incluyen también la remodelación de la fachada del antiguo edificio del club, que ha perdido su aspecto noucentista. Asimismo, la vieja piscina —la instalación inaugurada en 1922 y que ha pasado a la historia por ser la primera piscina cubierta de España— verá su cara lavada en los próximos meses.

La primera fase de las obras es, con todo, un aperitivo comparado con las proyectadas para el futuro. La directiva del Natació Barcelona, presidida por Sebastiá Millans, deberá buscar cerca de 900 millones de pesetas para financiar la segunda parte, que culminará en el 2003 con la construcción de una piscina olímpica que acogerá la competición de waterpolo masculino del Campeonato Mundial de natación, que se celebrará ese año en Barcelona.

Aspecto actual de los talleres Vulcano, cedidos al CNB
por la Autoridad Portuaria (Clica per engrandir)

La piscina, que estará cubierta pero que podrá quedar al aire libre, medirá 52 metros de largo y 25 de ancho y estará equipada con plataformas móviles impulsadas por un motor hidráulico que eliminarán las partes más profundas de la piscina para facilitar las clases de natación a discapacitados. La piscina se situará junto a la nave de Vulcano, cerca de las pistas de paddle recientemente inauguradas, y será la joya indiscutible del club.

Para que sea una realidad, los directivos tendrán que reunir no menos de 900 millones de pesetas, que esperan recabar de instituciones públicas, como el Centro Superior de Deportes, la Generalitat, la Diputación, el Ayuntamiento o la Autoritat Portuaria, que ha proyectado una zona lúdica junto al CNB que ocupará más de seis hectáreas que se ganarán al mar.

Dispuestos a endeudarse

El presidente del Natació Barcelona, Sebastiá Millans, y el vicepresidente y secretario, Frederic Moncunill, dicen estar tranquilos sobre la viabilidad de las obras de la segunda fase. “La piscina se hará —comenta Millans y consta en acta en una de las reuniones con la Federación Internacional de Natación y el Ayuntamiento.”

Millans apunta que si la aportación de los estamentos públicos no es suficiente, el club “está dispuesto a endeudarse”, porque, argumenta, las cuentas ahora están saneadas, una vez superados los años de acumulación de deudas.

Clica per veure l'article original (25-08-1999)


Una forma original de jugar a la petanca

El jugador de l'Olympique de Marsella, Hatem Ben Arfa, es 'marca' un carreau increïble amb els peus.
Si falles la primera bola, assegura la segona. I això és el que fa el jugador.


dimecres, 7 d’abril del 2010

Sebastià .. Millet, president del CN Barcelona ?

Una broma intencionada per part de la Federació Catalana de Pilota, presidida per l'Agustí Brugués, soci del CN Barcelona i amic del president Sebastià Millans?

Clica per engrandir

Ho dubtem, perquè aquest redactat és anterior a l'escàndol del Palau de la Música, com ho demostra el fet de que s'afirma que l'actual delegat de la secció de pilota és el Vicens Iserte, quan ja fa molts mesos que és el Joan Molinas.

Però no em negareu que té la seva gràcia barrejar al Sr. Millans amb el xoríç confés de Millet. I més quan la inspecció de Treball feta al CN Barcelona ha deixat en calçotets a la seva actual Junta Directiva, i quan la propera de l'Agència Tributària serà sancionadora segons ens ha avançat un inspector d'Hisenda.

De moment, encara avui mateix podreu llegir al web oficial d'aquesta federació que l'actual president del CN Barcelona es diu Sebastià Millet, a l'espera de que rectifiquin i restitueixin el veritable cognom d'aquest octogenari i denunciat president.

El que sí que clama al cel és la desídia dels responsables de la Federació Catalana de Pilota pel que respecta al seu web oficial. Li diuen Millet al president del CN Barcelona; l'article està, com és habitual, ple de faltes d'ortografia; i a més a més, sense actualitzar les dades des de fa mesos. Bravo per la feina ben feta, Sr. Brugués.

CLUB NATACIÓ BARCELONA

Pilotaires del CN Barcelona
Podem dir que la secció de pilota de aquest club data del 1922, uns anys abans de la creació de la Federació. Es potser el Club Natació, el que mes jugadors ha aportat a la selecció catalana i el que mes titols té a nivell de competició estatal. En frontenis, recordem als germans Brugues i a Josep Mª Farre. En pilota a má Paco Diaz i en ferramenta a Pedrito Hernandez, Raimon Brugues, Fran Diaz II, Antonio Carretero, Agustí Brugues, etc.... Avui dia el President del Club es Sebastiá Millet i el delegat de la secció de pilota Vicens Iserte. El club participa en el Campionat d'Espanya de ferramenta en divissió de honor.

O caixa o faixa


dimarts, 6 d’abril del 2010

Breu introducció al mètode Pilates

La Sandra Garrido, que ens aconsella cada setmana sobre els hàbits posturals més correctes, ens parla d'aquest mètode que fa furor últimament.  
(Els matins de TV3 - 25/05/06)


" ... Sr. Llorenç, parlem de vides humanes, de fills de socis posats en perill per ... "

A banda de les vostres aportacions a "Deja un comentario", que es poden llegir a simple vista, aquí us adjunto tot un seguit de comentaris (no tots) deixats en alguns dels darrers articles del bloc. Podeu accedir-hi a ells o deixar-ne de nous clicant l'etiqueta "Vols fer un comentari?" al peu de cada article.

Llorenç ha dit ...

Per l'amor de deu, no feu demagògia al respecte, que te que veure on entrenin els fills del entrenador per dubtar de la seva professionalitat, no se os acut per exemple colla de demagogs que els seus fills ja entrenaven en un altre club quan el Joan es va incorporar al equip tècnic del CNB, i que si no es estrictament necessari (com es el cas) per els nens es millor que no canviïn d'ambient ni de club, mare de deu tot lo que es pot arribar a dir de forma absolutament malintencionada.



Enric Meca ha dit ...

Sr. Llorenç,

Trasllado al bloc els emails que rebo sol·licitant-me expressament que siguin publicats per a coneixement general. Són opinions de socis o ex-socis, monitors o ex-monitors, i treballadors o ex-treballadors del CN Barcelona. I mantinc un escrupolós respecte al dret d'expressió que tenen aquestes persones, emparades per la Constitució espanyola.

Òbviament guardo els emails originals i estan a disposició de la junta del CN Barcelona si aquesta me'ls demana. I aquest article precisament té una autoria coneguda, i molt autoritzada en quant al que es diu i es denúncia perquè l'autor ho ha viscut en primera persona.

I a tot això li confessaré que puc compartir el seu punt de vista. I tant que sí!

Sàpiga que respecto al Sr. Giralt des del dia que em va demanar, via Jaume Morata, una trobada per felicitar-me per haver endegat el bloc, i per veure si podria informar de la seva secció ja que la junta directiva no valorava ni donava a conéixer la magnífica feina que estaven fent.

No sento cap apreci per al Sr. Pérez de Arenaza des del dia de l'assemblea, en que va fer ostensibles gestos d'amenaça física contra la meva persona, que tothom va poder veure.

I un cop reconeixent-li que puc compartir la seva opinió en quant a nomenar els fills del Sr. Giralt, no em negarà que els altres punts denunciats són per esgarrifar-se.

Especialment es posa en risc la integritat física dels fills de molts pares (nens entre 5 i 9 anys), quan es permet que un únic monitor els entreni i els controli dins de l'aigua.

Sap quants/tes professionals han de vetllar pels nens d'una escola bressol, d'una llar d'infants, o d'un col·legi d'educació infantil quan fan una excursió, o tan solament surten al carrer un mínim de 40 nens?

És una barbaritat que un únic responsable controli i entreni a 40 nens, dins d'una piscina!

Sr. Llorenç, parlem de vides humanes, de fills de socis posats en perill per negligència del director tècnic de natació i del delegat de natació del CNB.

Per sort, encara no ha passat res del que ens puguem lamentar. Espero que aquesta denúncia pública faci reflexionar als responsables del CN Barcelona, i que no torni a passar mai més.

Amb el convenciment de que evitarà pronunciar-se al respecte de la negligència i la irresponsabilitat dels Srs Adolfo Pérez de Arenaza i Joan Giralt al front de la natació en el CNB, rebi una cordial salutació,

Enric Meca

PS: I no és malintencionat dir-li que, a banda de la recent inspecció de    Treball amb el resultat que ja tots —dins i fora del CNB— coneixem, hi    vindrà una altra d'Hisenda que ja li confirmo que serà sancionadora    segons un inspector de l'Agència Tributària. Caldrà veure l'abast de la    sanció i si el frau queda tipificat com a delicte.
      És el que passa quan s’actua amb prepotència i no es calibra bé a    qui intentes humiliar expulsant-lo del Club. Una simple reunió, que va    ser sol·licitada repetidament i negada pel president Millans, hagués    evitat tot això.

dilluns, 5 d’abril del 2010

Trampolí a una cama

Clica per engrandir

" ... un acte de profunda irresponsabilitat dels incompetents de Joan Giralt i Adolfo Pérez de Arenaza."


Joan Giralt
... Sabíes que els fills del Director Tècnic de natació del CN Barcelona, Joan Giralt, s'entrenen en altres clubs?

... Sabíes que el seu fill Jan Giralt (1996), categoria infantil, s'entrena en el CN Sant Andreu?

... Sabíes que la seva filla Clàudia Giralt (2001), categoria benjamí, ho fa en el CN Catalunya? On, per cert, també treballa la seva dona com a coordinadora d'activitats?

... Sabíes que això fa sospitar que el cap dels entrenadors de natació del CN Barcelona desconfia del projecte que ell mateix hauria de liderar? Potser perquè s'improvitza continuament i les coses no es fan com calen?

... Sabíes que això passa perquè el primer responsable d'aquesta cabdal secció de natació, l'inefable Adolfo Pérez de Arenaza Carré —l'individu que, amb les faccions embogides, quasi agredeix al Sr. Meca en la passada assemblea general de socis d'abril del 2009— difícilment accepta cap proposta?

... Sabíes que la gran majoria de reunions de treball o de seguiment entre el Joan Giralt (Director Tècnic de Natació) i l'Adolfo Pèrez de Arenaza (Delegat de Natació) ténen lloc a les dutxes de l'edifici antic, mentres es posen els mitjons o els calçotets? Per no parlar-te de l'efecte que fa l'amic Adolfo, tot un enginer industrial, com a Delegat de Natació del CN Barcelona, quan observa l'entrenament del primer equip vestit amb el seu barnús del Club.

... Sabíes que aquest Delegat de Natació, l'Adolfo Pérez de Arenaza Carré (també fundador i patró de la Fundació del CNB), desconeixia quines eren les funcions de l'exnedador argentí del primer equip, Sr. Cristian Soldado, com a entrenador de l'Escola de Natació els dilluns i els dimecres de la temporada 2009-2010?

... Sabíes que al Cristian Soldado se li pagava en "negre"? I a través d'un misteriós procés mitjançant peticions? Unes peticions que quasi no ténen regulació, només amb la supervisió de l'Adolfo Pérez (Delegat) i del Joan Giralt (Director Tècnic)? Ja en parlarem un altre dia d'aquest misteriós diner ... negre.

... Sabíes que a aquests dos individus no els preocupa gens la deficient comunicació que hi ha actualment amb els pares dels nanos de la secció de natació? Indiferents a aquesta manca de informació que aquests pateixen, i a la pèssima difusió de la mateixa? 


 ... Sabíes que l'amic Joan Giralt, Director Tècnic de natació, permet que només pugui haver un responsable entrenant a 40 nens —que estan dintre de la piscina!— d'edats compreses entre els 5 i els 9 anys? Ho permeteria si un d'aquests nanos fos fill seu?

... Sabíes que l'aberració citada en el punt anterior, de jutjat de guàrdia, no fa gaires setmanes que va succeïr a la piscina del Club, amb el coneixement i vist-i-plau de l'amic Joan Giralt?  Es tracta, sens dubte, d'un acte de profunda irresponsabilitat dels incompetents de Joan Giralt i Adolfo Pérez de Arenaza.

diumenge, 4 d’abril del 2010

El CN Barcelona, en l'homenatge a la Federació Catalana de Pilota

Clica per engrandir

También l'Institut Barcelona Esports (Ayuntamiento de Barcelona), en la figura de su regidor de deportes Pere Alcober, quiso rendir homenaje a Agustí Brugués y a su Junta Directiva por esos 25 años al frente de la Federación catalana de Pelota.

El museo Olímpico de Barcelona, fue el lugar elegido, y Brugués estuvo bien acompañado otra vez por los miembros de su junta directiva (Mirapeix, Esforzado,Campoy, Albanell, Duro, García, Campoy y Muñoz) , colegio de jueces (Antonio Machado y David Muñoz), Club natació Barcelona (Sebastia Millans, Joan Molinas, Marc Blanquer y Susana Codina) y amigos como Lolo Ibern, Eduard Reñe, Quique Guasch, Agustí Carbonell, Josep Padros, etc......, ahora el reto de cumplir otros 25 de "mes feina ben feta".

Clica per veure la notícia original (28-03-2010)


Nota: Copiat tal qual de l'original, mal redactat, ple de faltes d'ortografia i de         sintaxi. Bravo per "la feina ben feta"!
        I a més a més en castellà, malgrat ser una federació que se'n diu         catalana i que rep suport econòmic institucional.


La inspección de Treball detectó fraude (y no poco) en las nóminas de monitores del CN Barcelona

Clica per engrandir

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)