www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 7 d’abril del 2010

Sebastià .. Millet, president del CN Barcelona ?

Una broma intencionada per part de la Federació Catalana de Pilota, presidida per l'Agustí Brugués, soci del CN Barcelona i amic del president Sebastià Millans?

Clica per engrandir

Ho dubtem, perquè aquest redactat és anterior a l'escàndol del Palau de la Música, com ho demostra el fet de que s'afirma que l'actual delegat de la secció de pilota és el Vicens Iserte, quan ja fa molts mesos que és el Joan Molinas.

Però no em negareu que té la seva gràcia barrejar al Sr. Millans amb el xoríç confés de Millet. I més quan la inspecció de Treball feta al CN Barcelona ha deixat en calçotets a la seva actual Junta Directiva, i quan la propera de l'Agència Tributària serà sancionadora segons ens ha avançat un inspector d'Hisenda.

De moment, encara avui mateix podreu llegir al web oficial d'aquesta federació que l'actual president del CN Barcelona es diu Sebastià Millet, a l'espera de que rectifiquin i restitueixin el veritable cognom d'aquest octogenari i denunciat president.

El que sí que clama al cel és la desídia dels responsables de la Federació Catalana de Pilota pel que respecta al seu web oficial. Li diuen Millet al president del CN Barcelona; l'article està, com és habitual, ple de faltes d'ortografia; i a més a més, sense actualitzar les dades des de fa mesos. Bravo per la feina ben feta, Sr. Brugués.

CLUB NATACIÓ BARCELONA

Pilotaires del CN Barcelona
Podem dir que la secció de pilota de aquest club data del 1922, uns anys abans de la creació de la Federació. Es potser el Club Natació, el que mes jugadors ha aportat a la selecció catalana i el que mes titols té a nivell de competició estatal. En frontenis, recordem als germans Brugues i a Josep Mª Farre. En pilota a má Paco Diaz i en ferramenta a Pedrito Hernandez, Raimon Brugues, Fran Diaz II, Antonio Carretero, Agustí Brugues, etc.... Avui dia el President del Club es Sebastiá Millet i el delegat de la secció de pilota Vicens Iserte. El club participa en el Campionat d'Espanya de ferramenta en divissió de honor.

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

Más que un error ha sido un visión del futuro. Si el Millet como chorizo confeso que es, ya está siendo juzgado, teniendo como fiscal del estado a un socio del CNB, muy muy pronto le tocará a Millans como reiterado estafador que es. ¡Ayyyy Millans, cuando entre Hacienda en el Club te vas a cagar patas a bajo!!!

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)