www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 28 de juny del 2008

Un tàndem guanyador del CNB

Catalunya guanya la Copa del Rei
en paleta de cuir

La selecció catalana de pilota es va proclamar campiona de la Copa del Rei de paleta de cuir aquest cap de setmana en la fase final disputada a la localitat aragonesa de Castelliscar. La parella catalana formada pel barceloní Carles Sanz i l’argentí resident a Barcelona Emiliano Skufca van imposar-se als navarresos Oreja i Goñi per 35 punts a 21 en les semifinals mentre que en la final es van enfrontar a Castella i Lleó, que havia guanyat a la selecció d’Aragó. El matx entre els dos finalistes va ser molt igualat amb avantatges mínims per part d’ambdós conjunts arribant-se a l’empat a 23 punts. A partir d’aquí els catalans van aprofitar les ocasiones aconseguint la victòria final per 35 a 24.

En la modalitat de pala curta, la Copa del Rei va ser per a la parella de Navarra formada per Xavier Zozaya i Jesús Erburu que van guanyar la final als aragonesos Oscar Mercado i Sergio Idoipe per 40 punts a 25.
Moltes felicitats,
Emiliano i Carles.
Grans campions i millor persones.

divendres, 27 de juny del 2008

Agraïment de l'ex-monitora Rosa

24/06/2008 12:21

Bon dia a tothom,
Ahir la nit va donar pas a l’estiu.


Portava dies pensant en escriure-us unes paraules. Crec que si formeu part del Club, tant en passiu com en actiu, és desitjable dir-vos la raó del meu per què.

Fa setmanes, d’un dia per l’altre, no anava al Club. La raó és que vaig agafar una baixa. La situació amb la gestió del Club: injustícies, presa de pèl, discriminació i tantes més, era insuportable.

A partir d’aquí algunes persones sabien què estava passant, d’altres no. I els rumors ja sabem que fan distorsionar les situacions reals.

Després de la baixa, vaig agafar l’alta el mateix dia que els meus papers per l’atur estaven en marxa. Per tant, el meu vincle laboral amb el Club Natació Barcelona ha cessat. A la vida hi ha situacions que per molt que intentis buscar solucions et trobes un mur davant.

Simplement amb aquest e-mail desitjo fer-vos arribar el meu agraïment. Perquè si vaig treballar durant un any i 8 mesos en aquest Club, va ser en part per vosaltres, les persones. Perquè us dic sincerament que era per tornar-se boja.

I com personalment jo li dono valor a les persones:
- Gràcies per venir a les classes, amb queixes o sense queixes per la situació.
- Gràcies per acollir-me en aquest Club tan peculiar.
- Gràcies a les persones (Anna, Àfrica, Enric, Mª Jesús) que cada dia de baixa, i de bogeria, estàveu donant-me escalfor.
- Gràcies a les persones que sé que es van anar a queixar a la Meritxell Moncunill i al President, com tu Joan Cutchet. També a tu Mònica, que sé que vas parlar amb molta força i claredat en el sentit més positiu.
- I gràcies a tu Espe, per estar pendent quasi cada dia.

És difícil entre companys/es (és el que els interessa a les empreses) ser equitatius i donar suport quan les injustícies són sobretot a nivell vertical. A nivell horitzontal sembla ser que els de dalt estan massa protegits en el seu seient de reis i reines incompetents.

Que aquesta estació nova d’estiu us arribi plena de colors, variats i dolços com els gelats.

Us recordo i bon camí. Un camí maco.

Rosa Domínguez


(Només demanar prestada, i degudament modificada, una dedicatòria del meu admirat Carl Sagan: "En la vastitut de l'espai i en la immensitat del temps ha estat un honor compartir un Club i uns mesos amb tu, Rosa" .
No te'n vagis gaire lluny, ni de cos, ni de cap, ni de cor. El món gira, dóna moltes voltes, i potser en un futur ens tornem a retrobar. Gràcies per la teva integritat i professionalitat.
El teu amic Enric)

dijous, 26 de juny del 2008

Deixa enrere les teves pors !

Descripció de l'event:
20 voltes a un circuit de 500 metres. Després de cada volta reagrupació del grup i avituallament.

En la modalitat individual cada participant haurà d'apuntar-se al grup que més s'ajusti al seu nivell.

- Grup groc: Cada 13 minuts es donarà la sortida a una nova volta.
Participants: Tots aquells que la seva marca en 2000 metres estigui entre 35 i 40 minuts.
Inici de la prova: a les 8:00h.
Fi de la prova: 12:20h.


- Grup verd: Cada 11 minuts i 30 segons es donarà la sortida a una nova volta.
Participants: Tots aquells que la seva marca en 2000 metres estigui entre 30 i 35 minuts.
Inici de la prova: a les 8:30h.
Fi de la prova: 12:20h.


- Grup vermell: Cada 10 minuts es donarà la sortida a una nova volta.
Participants: Tots aquells que la seva marca en 2000 metres estigui per sota dels 30 minuts.
Inici de la prova: a les 9:00h.
Fi de la prova: 12:20h.

En la modalitat per relleus els equips podran ser de 2, 3 ó 4 components. Els equips podran nedar les voltes de manera alternada o seguida en funció de l'estratègia de cada equip. Iguament hauran d'inscriure's a un del tres grups estaberts.

Si penses que 20 voltes són massa per a tu, però igualment t'agradaria participar, vine a fer una volta durant el matí del diumenge. Acosta't a la platja del CNB a les 10h i neda amb nosaltres.

Avituallament:
En el temps de descans entre volta i volta tots els partcipants disposaran d'avituallament líquid i sòlid per mantenir els nivells d'energia en un estat òptim així com per combatre la deshidratació.

Altres qüestions d'interès:

- L'objectiu no és competitiu. Es tracta d'un event per posar a prova la vostra resistència física i mental.
- Es permet l'ús del neopré per combatre el fred i millorar la flotabilitat i evitar possibles meduses.
- Qualsevol membre de l'organització està autoritzat a parar-vos si creu que no esteu en
condicions de continuar.

Marcel Zamora, tricampió Ironman Niça 2008

Marcel Zamora, del Club Natació Barcelona, ha guanyat per tercera vegada consecutiva l'Ironman de França que es disputa a Niça.

Increïble gesta que situa a Marcel com un dels millors ironman's del món.

Marcel Zamora es un barcelonés de treinta años considerado como el mejor español en las triatlones de larga distancia, lo que se conoce como 'Ironman'. El domingo se hizo con la victoria en Niza, donde lleva tres años consecutivos ganando.

La diferencia de un 'Ironman' con el triatlón olímpico estriba en la distancia. De los 1.500 m. de natación, 40 kms. de ciclismo y 10 de carrera a pie, los 'Ironman' proponen un reto extremo: 3.800 metros para la natación, 180 kms. para el ciclismo y 42,195 kms. (una maratón completa) a pie.

El 'Ironman' de Hawaii, en el que Zamora ha participado en tres ocasiones, es el más famoso de los que se disputan. El ambiente que allí se vive durante una semana es lo que merece la pena porque, según Zamora, "aunque la carrera no es muy espectacular ni bonita a nivel de circuitos, tiene el encanto de ser una semana de gran fiesta y escaparate mundial. Para un triatleta es como un sueño al poder estar con los ídolos de este deporte. Todo triatleta que pueda tiene que vivir esta experiencia alguna vez".



En Niza, Zamora no tuvo rival el domingo y distanció al segundo clasificado, el francés Hervé Faure, ganador en 2005, en más de siete minutos y a Patrick Bringer, otro francés, en casi once minutos. El calor implacable que sufrieron los 2.400 participantes (el de Niza es el 'Ironman' con mayor participación en el mundo) no fue obstáculo para Zamora, que pertenece al C.N. Barcelona y entrena a la sección de triatlón de ese club, que estableció un nuevo récord de la prueba con 8h.34'18". Fue quinto en el segmento acuático, tercero sobre la bicicleta y el más rápido corriendo a pie. El suizo Mike Aigroz fue quien dominó los dos primeros sectores pero en el definitivo se vio desbordado por Zamora primero, y otros cuatro más después para concluir sexto. Laurent Jalabert, que colgó la bicicleta hace cinco años, acabó el duodécimo después de remontar 716 puestos en el tramo de bicicleta.

Zamora basó su victoria en un tercer segmento sencillamente magistral. Cubrió la media maratón en 14.16' y obtuvo su tercera victoria consecutiva con una autoridad incontestable.

El mejor triatleta de larga distancia español empezó a practicar el atletismo con nueve años en el C.N. Montjuïc. Ocho años más tarde se decide aprobar el triatlón y en 2003 se hace profesional.

La dedicación a esta especialidad exige una vida casi monástica y en una semana exigente de entrenamiento pueden acumularse 600 kms. en bicicleta, veinte a nado y 90 corriendo.

Hacerse profesional tiene un riesgo y Cristian Llorens, su representante, explica la dificultad de encontrar patrocinadores. "Pese a su espectacularidad, es un deporte poco conocido. No se televisa y ese es un obstáculo para que las marcas respondan".

Clica per veure la notícia original




I el video de l'any passat, Niça 2007, que també va guanyar el Marcel.


dimarts, 24 de juny del 2008

Bravo, Sr. Moncunill !

Un veritable capità és l'últim en
abandonar un vaixell que fa aigües

Davant dels rumors de la dimissió del Sr. Frederic Moncunill, vice-president adjunt a presidència del CNB, us podem dir que el gerent Sr. Marc Blanquer ens va confirmar el passat dijous que el Sr. Moncunill segueix formant part de la Junta Directiva amb el mateix càrrec, el segon en rellevància en l'organigrama d'aquesta Junta, i tot just darrera del president Sebastià Millans. També va confirmar a una recent ex-monitora, que la seva germana Meritxell Moncunill, contractada com a responsable de l'àrea d'activitats del CNB, amb sou i amb despatx propi, tenia tota la confiança de la Junta.
Molts/es socis/ies no en sabíeu res del Sr. Moncunill, i ens heu fet palesa l'estranyesa de que visqués a Alacant sent un altíssim directiu del CNB, i de que passés mesos sense trepitjar-lo. Malgrat tots els càrrecs que té no remunerats i la seva feina en el món de les assegurances, no tenim cap dubte que dedica una part del seu valuós temps en prendre decisions, des de la distància, que afecten al nostre estimat Club. Però insistim, ... des d'Alacant !?
De fet ja no hi va ser present en la darrera assemblea, en la que es va demanar una nova derrama. I el Sr. Millans no va justificar la seva absència, però sí la d'un delegat esportiu. Per què del delegat sí, i del vice-president no?


Federico Moncunill
, entre Blas Bernal y Enrique Ortiz, en la reunión del consejo del Hércules celebrada ayer. (Fuente: Diario Las Provincias - Alicante)


Moncunill es secretario general del Consejo Regulador del Turrón y miembro de la ejecutiva de la Fundación desde 2006, así como presidente del Xixona CF. Asimismo, el nuevo miembro de la directiva blanquiazul fue elegido la pasada semana secretario general de la Federación de Consejos Reguladores de la Comunidad Valenciana ...
... En el orden del día de este encuentro, destacó el nombramiento de Federico Moncunill como nuevo consejero del Hércules. También se trataron temas económicos y deportivos. La marcha del equipo no acaba de convencer a una parte del consejo pero, por el momento, ...

II Campus de Verano Fundación Hércules de Alicante - La presentación estuvo a cargo de Azucena Verde, Psicóloga de la Fundación HCF, Nacho Mangada, Presidente de la Fundación HCF y Federico Moncunill, Patrono de la Fundación HCF


(Per a llegir l'article complet i conèixer el seu origen,
clicar aquí)

diumenge, 22 de juny del 2008

Dime por favor ...


Poema de un recuerdo


Dime por favor dónde no estás,
en qué lugar puedo no ser tu ausencia,
dónde puedo vivir sin recordarte,
y dónde recordar, sin que me duela.

Dime por favor en qué vacío,
no está tu sombra llenando los centros;
dónde mi soledad es ella misma,
y no el sentir que tú te encuentras lejos.

Dime por favor por qué camino,
podré yo caminar, sin ser tu huella;
dónde podré correr no por buscarte,
y dónde descanzar de mi tristeza.

Dime por favor cuál es la noche,
que no tiene el color de tu mirada;
cuál es el sol, que tiene luz tan sólo,
y no la sensación de que me llamas.

Dime por favor dónde hay un mar,
que no susurre a mis oídos tus palabras.

Dime por favor en qué rincón,
nadie podrá ver mi tristeza;
dime cuál es el hueco de mi almohada,
que no tiene apoyada tu cabeza.

Dime por favor cuál es la noche,
en que vendrás, para velar tu sueño;
que no puedo vivir, porque te extraño;
y que no puedo morir, porque te quiero.

Gustavo Alejandro Castiñeiras

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)