www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 28 de juny del 2008

Un tàndem guanyador del CNB

Catalunya guanya la Copa del Rei
en paleta de cuir

La selecció catalana de pilota es va proclamar campiona de la Copa del Rei de paleta de cuir aquest cap de setmana en la fase final disputada a la localitat aragonesa de Castelliscar. La parella catalana formada pel barceloní Carles Sanz i l’argentí resident a Barcelona Emiliano Skufca van imposar-se als navarresos Oreja i Goñi per 35 punts a 21 en les semifinals mentre que en la final es van enfrontar a Castella i Lleó, que havia guanyat a la selecció d’Aragó. El matx entre els dos finalistes va ser molt igualat amb avantatges mínims per part d’ambdós conjunts arribant-se a l’empat a 23 punts. A partir d’aquí els catalans van aprofitar les ocasiones aconseguint la victòria final per 35 a 24.

En la modalitat de pala curta, la Copa del Rei va ser per a la parella de Navarra formada per Xavier Zozaya i Jesús Erburu que van guanyar la final als aragonesos Oscar Mercado i Sergio Idoipe per 40 punts a 25.
Moltes felicitats,
Emiliano i Carles.
Grans campions i millor persones.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)