www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 10 de desembre del 2010

Federico Moncunill, es mejor conocer la multa que no conocerla

Las sanciones de tráfico se podrán consultar en Internet

Federico Moncunill
Telediario 1 (TVE) 10-Dic-2010
Es mejor conocer la multa que no conocerla. E incluso puede resultar más barato. Estas son dos de las conclusiones que la Dirección General de Tráfico quiere trasladar a los conductores con la puesta en marcha, a partir del 25 de noviembre, de la Dirección Electrónica Vial (DEV) y del Tablón Edictal de Sanciones de Tráfico (TESTRA), previstos en la Ley de Seguridad Vial, que permitirán a cualquier usuario saber "si tiene alguna sanción pendiente", afirma Ramón Ledesma, subdirector de normativa de la DGT. (...)



Hasta ahora, una de cada tres denuncias por exceso de velocidad detectado por un radar fijo no podía ser notificada por la imposibilidad de encontrar al infractor, por lo que eran remitidas al Boletín Oficial de Provincia, y se consideraban, de esta manera, notificadas. (...)


Clica para leer la noticia original completa (07-11-2010)



dijous, 9 de desembre del 2010

No et perdis a Federico Moncunill Gallo parlant en valenci...añol

Federico Moncunill Gallo, primer vicepresident de la polèmica, i denunciada per presumptes fraus —alguns ja corroborats per inspecció oficial— junta directiva del Club Natació Barcelona, és secretari general del Consell Regulador del torró de Xixona i d'Alacant, va ser entrevistat al programa "Bon dia Comunitat Valenciana" del 02/12/2010, un dia abans de la inauguració de la nova seu del Consell Regulador del Torró de Xixona i Alacant per part de Francisco Camps, president de la Generalitat Valenciana.


I aquí pots escoltar, ara en català, al "secretari dels torroneros" ...


... en una de les seves intervencions a la darrera assemblea general ordinària del CN Barcelona, justificant la dissolució de la Fundació del club, sospitosament poc després de ser aquesta denunciada, amb proves fefaents, per presumpte frau fiscal, a més de presumpte desaparició de nombroses obres d'art donades obligatòriament pels artistes que han exposat a la Sala d'Art del CNB.

De fet van negar l'accés al magatzem, on hi ha algunes amuntegades al terra, a dos sòcies que ho van sol·licitar dies abans de la darrera assemblea, pixant-se en els propis estatuts del club i malgrat que un dels temes de l'ordre del dia era la Fundació del Club. Òbviament es van presentar les oportunes denúncies per part d'aquestes dues sòcies, que van ser lliurades a les autoritats inspectores.


dimecres, 8 de desembre del 2010

Sentència de la demanda civil de la junta del CN Barcelona contra Enric Meca

dimarts, 7 de desembre del 2010

Falsedades sobre el Club Natación Barcelona

Clica para ampliar

dilluns, 6 de desembre del 2010

Xavi Spitzer (amb el CN Barcelona), bronze al Campionat d´Europa de karate per equips

Xavi Spitzer ja ha tornat a casa després d´obtenir una fita històrica al karate andorrà, com és la medalla de bronze aconseguida al Campionat d´Europa per equips, formant part del Club Natació Barcelona.

El Xavier Spitzer és el segon    entrenador del Karate Club    Shotokan Andorra la Vella, té    21 anys i és cinturó negre II    Dan. Actualment és el cap    més visible de la competició    del Karate Andorrà en la    vessant de Kumite masculí.

El Xavier és un clar exemple    del que suposa tenir un bon    Sensei darrere seu dia a dia. Està des dels 4 anys al Karate Club Shotokan, i allò que va començar com un esport per a ell ha acabat sent la part més important de la seva vida.

És competidor d'elit del Club, de la Federació Andorrana de Karate, i integrant de l'equip sènior del Club Natació Barcelona degut als innumerables contactes del Sensei Manel Jodar al món del Karate.

Després del Campionat de Catalunya absolut del 2009, Francisco Lorenzo, l'entrenador del Club Natació Barcelona, va posar-se en contacte amb el Sensei Manel Jodar per a arribar a un acord i que el competidor del Club Shotokan formés part del seu equip sènior, seguint les passes del mateix Jodar, el qual va ser durant molts anys el capità de l'equip sènior del Club Natació Barcelona.


Clica para leer la noticia original (01-12-2010)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)