www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 30 de gener de 2010

Mr. Bean a la piscina


divendres, 29 de gener de 2010

Rugby World Cup 2011

Vídeo promocional de la Copa del Món 2011, on es combinen la passió i la intensitat del torneig de rugby més gran del món, amb la pintoresca bellesa del paisatge de Nova Zelanda


El CN Barcelona, en el XV Campionat d’Espanya Màster

Des de dijous 28 fins diumenge 31 de gener es celebrarà a la Piscina Municipal de Castelló el XV Campionat d’Espanya Màster en piscina curta.
Clica'ls per engrandir-los

Clica per veure font original (27-01-2010)

dimecres, 27 de gener de 2010

El proper abril, un nou centre de la cadena DiR al carrer Tuset

Part del Drugstore de Tuset es convertirà en un gran gimnàs

• Els locals buits donaran pas a un nou centre de la cadena DIR a l’abril
• Les instal·lacions incorporaran un dels espais de ioga més grans de la ciutat


Cartells de la cadena DIR a l’espai en obres, al Drugstore de Tuset

Hi va haver un temps en què els Drugstores eren una senya més de la modernitat de Barcelona. Tant el de passeig de Gràcia com el de Tuset aglutinaven comerços amb productes de primera necessitat (beguda i menjar) i premsa, discos i llibres que es podien comprar a altes hores de la nit, quan els colmados pakistanesos i els Opencor no existien. Després d’anys d’èxit, la fórmula va anar a menys i es van anar reconvertint en un altre tipus de comerç. Però a la galeria de Tuset sobreviu el nom, Drugstore David, i hi ha prou espai perquè la cadena de gimnasos DIR hagi decidit obrir-hi un gran centre de més de 4.000 metres quadrats el mes d’abril vinent. Les obres ja han començat.

El Drugstore David va ser un punt de trobada de molts noctàmbuls als anys 70 i 80, però a poc a poc va anar perdent la seva essència. Fa uns anys la cadena Mercadona es va quedar part de l’edifici, que segueix albergant un gran pàrquing, alguna botiga diürna i oficines. No en queda res de la seva oferta inicial de restaurants, bars i llibreries nocturnes, encara que sí que conserva el passadís en forma de petita galeria comercial, que comunica de Tuset a Aribau.

Precisament, el DIR Tuset ubicarà la seva entrada principal al carrer d’Aribau. Després de pujar unes quantes escales, poques, s’accedirà a la recepció del centre i a una primera planta que és on es concentraran les sales per a activitats dirigides, de fitness (també amb serveis d’entrenador personal, que se seguiran potenciant) i el megaespai Yoga One.

El protagonisme del ioga serà precisament una de les senyes diferencials d’aquest equipament esportiu respecte als 14 (més un centre de pilates) amb què ja compta la cadena a Barcelona i Sant Cugat.

El director general del grup, Ramon Canela, ha destacat que a Tuset els espais de ioga no es compartiran amb altres activitats, sinó que seran d’ús exclusiu, amb una sala de grans dimensions convertible en tres sales per a 50 persones cadascuna. Les classes les impartiran grans experts en la matèria.


Clica el plànol per veure la fitxa detallada dels serveis del nou DiR

MÉS OFERTA / L’espai també es desmarcarà per comptar amb una sala especialitzada en rehabilitació i tractament i prevenció de patologies de l’esquena, amb equipament mèdic i esportiu «revolucionari», indica. A la planta superior, hi haurà zona d’aigües, amb una petita piscina amb canons, rajos i altres serveis, així com vestidors, els espais Zen (tractaments de benestar i bellesa) i el restaurant Saibó. El club preveu la possibilitat de poder ampliar l’espai cap a les plantes superiors.

L’objectiu de la cadena és seguir amb la seva política d’oferir centres a menys de 10 minuts del lloc de residència o de treball dels usuaris. Fins ara, compten amb 81.000 socis, amb tan sols un 1,8% de baixes en un any malgrat la crisi. Tuset, abans referent de la gauche divine, ho serà ara de la vida en forma.

Clica per llegir l'article original (12-01-2010)

Ante la reciente inspección de Trabajo, ... y la próxima de Haciendadimarts, 26 de gener de 2010

Anna Prat, primera en trampolí d’1 metre i Plataforma, i segona en 3 metres

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Madrid la celebració de la 1a Jornada de la Lliga estatal de Salts de Grups d’Edat. Enguany la representació catalana de la competició l’ostentava Anna Prat, saltadora del CN Barcelona.


Anna Prat

Prat ha estat la guanyadora de les competicions de Trampolí d’1 metre de la categoria A i de Plataforma amb un total de 310.85 i 242.30 punts respectivament.

En la competició de trampolí de 3 metres celebrada en la sessió de diumenge al matí, Anna Prat va aconseguir la segona posició de la seva categoria amb una puntuació de 296.70 punts.

Clica per veure font original (25-01-2010)

dilluns, 25 de gener de 2010

Demandat judicialment el CN Barcelona — Avui, l'Acte de Conciliació

Citades ambdues parts —demandant (treballador del CNB), i demandada (el propi CNB)— per a avui dilluns 25 de gener, en un Acte de Conciliació davant del CMAC (Centre de Mediació, Arbitratge i Conciliació) arran de la demanda presentada per aquest treballador contra el CN Barcelona, al que li reclama una important quantitat de diners, uns quants milers d'euros que estima que li deu el CNB per hores extres, pagues extres, i altres conceptes.El president Millans, en un recent escrit adreçat a El Triangle, diu textualmet:
El Club compleix puntualment les obligacions econòmiques amb els seus treballadors, i ha regularitzat recentment de manera voluntària amb Treball determinats pagaments que, evidentment,no constitueixen cap mena de frau com ho demostra la inexistència de denúncies dels treballadors afectats i l’absència de sancions administratives.
Doncs el president Sebastià Millans ja té la primera denúncia d'un treballador actual del CN Barcelona. I per no cumplir les obligacions econòmiques amb aquest treballador, que després dels seus reiterats advertiments no ha tingut més remei que contractar una advocada i presentar una demanda judicial.

Estarem amatents al resultat d'aquest Acte de Conciliació.

I menteix la perla de president que té actualment el CNB en diversos punts de la carta enviada al director d'El Triangle per a la seva publicació.

Per exemple, tota Catalunya podrà veure en un proper lliurament d'El Triangle alguna nòmina amb el seu respectiu ingrés bancari. Recordeu el joc de "Les set diferències"?

Pagaments 'en negre'? Pagaments en 'B'? Aviat ens ho haurà d'explicar aquesta joia de president o el directiu espavilat de torn, en la propera Assemblea General Ordinària de Socis.

diumenge, 24 de gener de 2010

Jornada propicia para el CN Barcelona

Ayer sábado, el Centro Municipal de Pelota del Valle de Hebrón era escenario de la tercera jornada de la liga nacional de clubes en división de honor.Los locales del Club Natación Barcelona tenían como rival al equipo de la Asociación Deportiva San Juan de Pamplona. Era un duelo de invictos ya que ambos equipos habían vencido en sus cuatro partidos correspondientes en las dos primeras jornadas de la competición.

En la modalidad de paleta con pelota de cuero, y con arbitraje de los jueces nacionales Agustín Calbó y Francisco Díaz, la pareja cenebista formada por Carles Sanz y Emiliano Skufca, se enfrentaba a la dupla navarra formada por Beñat Laborda y Xabier Goñi.

En un principio y aproximadamente hasta el tanto diez hubo cierta igualdad en el marcador, a pesar que en el juego ya se veía que tarde o temprano los catalanes iban a coger el mando del partido, y así ocurrió un Sanz pletórico de juego que hacía disfrutar al público con jugadas vistosas, y un Skufca en su nivel de primerísima figura mundial se distanciaban en el marcador con gran facilidad, y sólo un poco de relajación final hizo que el marcador se quedara en un 35 a 21, que pudo ser más amplio por la diferencia de nivel de juego.

En pala corta, el partido se presentaba a priori con más dificultades, ya que la pareja catalana tenía la sensible baja del delantero Ivan Calbó, así Alex García hacía en esta ocasión pareja con Marc Capdevila para enfrentarse contra los navarros Ivan Villanueva e Iñigo Sanmartin.

Igualdad en el principio del partido con tantos de mucha duracion, y mostrandose los cuatro jugadores como grandes pegadores.

Con esta igualdad patente hasta el tanto 23, el gran momento de forma de Alex García, empezó a hacer estragos, gran saque, fenomenal en el aire y con una gran izquierda en los momentos difíciles del peloteo, hizo que su compañero Capdevila se contagiara y entre ambos se fueran rápidamente hasta el cartón 40, mientras que sus rivales se quedaran anclados en el 31.

El próximo fin de semana, también sábado a las 17:00 horas en Valle de Hebrón, el equipo de la Escollera jugara como local enfrentándose a otro club navarro, en esta ocasión el Tenis Pamplona.

Clica per veure la notícia original (24-01-2010)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)