www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 30 d’octubre del 2010

Joan Vallvé Ribera, responsable (com a vicepresident del CN Barcelona) dels presumptes fraus comesos



Nota: Dit per aquest ex-conseller convergent de la Generalitat de Catalunya i
        degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, al soci Joan Lluís         Abellan, en presència de l'octogenari depre/sident actual, Sebastià         Millans, i de l'ex-president del CN Barcelona, Sr. Leandre Ribera.

divendres, 29 d’octubre del 2010

Federico Moncunill, montas un circo y te crecen los enanos, juas, juas!!

Los jugadores del Hércules se plantan

El equipo, que mañana se enfrenta al Real Madrid, no se entrena por falta de agua y luz

La plantilla del Hércules ha decidido no entrenarse hoy ante la falta de agua y luz eléctrica en las instalaciones de Fontcalent, en la jornada previa al partido de Liga que les enfrenta mañana con el Real Madrid en Alicante, según han comunicado los propios futbolistas.

Federico Moncunill,
entre Blas Bernal y Enrique Ortiz,
en una reunión del consejo del Hércules
Se da la circunstancia de que    la plantilla herculana tenía    previsto entrenarse a puerta    cerrada en el Rico Pérez,    estadio en el que se medirá    mañana al Real Madrid, pero    antes de su llegada se les ha    comunicado la falta de agua en    los vestuarios, por lo que los    jugadores se han desplazado    hasta las instalaciones de    Fontcalent.

Sin embargo, en el nuevo    emplazamiento fijado para ejercitarse se han encontrado con el mismo problema, al que, según los futbolistas, se ha unido la falta de luz eléctrica, lo que ha motivado que los jugadores hayan optado por no entrenarse. Debido a esta situación, una representación de la plantilla se ha reunido en la sede del club con el máximo accionista de la entidad, Enrique Ortiz, y con el entrenador del equipo, Esteban Vigo.

(...)

Clica para leer la noticia original completa (29-10-2010)

El XII Circuit Català de Trofeus de Natació arrenca demà dissabte al CN Barcelona

El XII Circuit Català de Trofeus de Natació Gran Premi Diputació de Barcelona arriba aquest cap de setmana al CN Barcelona amb la celebració del Trofeu Ciutat de L’Hospitalet

Foto de família de bona part dels guardonats de l'edició passada del circuit,
amb Ignacio i Villaécija entre les destacades.
(Clíca-la per engrandir-la)

El prestigiós i consolidat certamen a nivell català i estatal, però, tindrà enguany una pressió afegida i és que servirà com a pilot de proves per als mundials de natació de Barcelona 2013. Set cites que comencen ara, a l’octubre, i posaran punt i final al juny a Manresa.

Aquest dimarts, a les instal·lacions de la Diputació de Barcelona, es va presentar la dotzena edició, que per al president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, present a l’acte, l’ha qualificat com un “ambiciós projecte”. El diputat d’Esports, Josep Monràs, al costat de Bertran, entre d’altres, a l’acte de presentació, ha incidit en la celebració dels mundials a la capital catalana i ha assegurat que per això és “tan important” aquesta edició.

Clica per veure la notícia original ampliada (27-10-2010)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)