www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 9 de novembre de 2009

Tant de bo m'hagués equivocat!

La Junta Directiva del CN Barcelona ha comés frau fiscal reiteradamentCada dos per tres em trobo amb socis que em diuen, quanta raó tenies! Però això no em produeix cap satisfacció. Al contrari, em sento com un endeví de desgràcies. No és el meu estil i, a més, no serveix per res.

Els fraus consumats, que els paguin qui els han comès. Ja no valen més 'derrames' per a esprémer de nou al soci, i per a perpetuar-se en els càrrecs directius.

Els membres de la Junta Directiva del CNB són responsables del considerable frau laboral —gairebé mig centenar entre empleats i ex-empleats— que ha trobat la inspecció del Departament de Treball.

Millans, Vallvé, Moncunill, Meseguer, Albado i Capdevila, hauran de respondre davant la massa social pel frau comès.

Rescabalar econòmicament a les arques de l'Estat per aquest frau —que representa una molt considerable quantitat de diners— ha de córrer a compte dels directius pocavergonyes que ho han perpetrat. I si no, han de dimitir tots immediatament.

Si estic mentint, convido als individus abans esmentats que vagin ja promovent un altre acte de conciliació previ a una altra demanda, que en aquest cas ja seria la segona, contra la meva persona. Total, que més dóna. Perquè paga el Club les costes del procés judicial, o sigui el soci, oi Millans?


Club Natació Sabadell, referència de la natació espanyola

Un espai guanyador

• AMBICIÓ  El CN Sabadell tira endavant el Centre d'Alt Rendiment per a Persones i Esportistes (CARPE) per potenciar el futur de la natació • NOVETAT  Es construeix una piscina olímpica exterior i tecnològicament innovadora • FIGURES  Aschwin Wildeboer i Mireia Belmonte són el principal reclam del projecte


La nova piscina exterior del Sabadell 
estarà a punt el juliol del 2010

Aschwin Wildeboer va ser l'únic nedador de l'equip espanyol capaç d'arribar a una final als passats Jocs de Pequín. La setena posició que va aconseguir als 50 metres esquena quedava com el millor registre de la natació estatal a la cita olímpica. Calent encara per la trista actuació, el sabadellenc va declarar que no volia "entrenar i tenir una àvia al carril del costat", així que complint l'amenaça es va retirar a Copenhaguen, on s'ha estat entrenant amb el seu pare i tècnic danès, Paulus Wildeboer.

Els resultats després d'entrenar-se lluny de Catalunya han estat, entre d'altres, una medalla d'or als Europeus de Rijeka en 200 esquena, un rècord europeu a Màlaga als 100 esquena i dos de mundials en la mateixa distància, a Madrid i Pescara. Aquest bagatge l'ha dut a mantenir l'entrenament a distància, consensuat, això sí, amb Michael Piper, extècnic d'Austràlia, que des d'aquest any dirigeix la secció de natació del Club Natació Sabadell.

Conscients que l'entrenament dels nedadors necessita principalment constància i esperit de superació -i per això és imprescindible, psicològicament, la competitivitat-, el CNS ha accelerat els seus plans per convertir-se en referència de la natació espanyola i no deixar perdre les seves perles, tot fent possible la progressió i preparació necessàries per esgarrapar les dècimes necessàries que portin a nous rècords i medalles. L'estratègia passa per concentrar, en un espai tecnificat, el bo i millor en infraestructures, nedadors i tècnics, amb l'objectiu de crear un context òptim i rellançar el nivell competitiu del mateix club vallesà i de la resta d'esportistes que en vulguin fer ús.

La relació de cada nedador amb el seu entorn i preparador també pot arribar a ser molt rellevant: l'altra punta de llança del CNS, Mireia Belmonte, tampoc no s'entrenava a les instal·lacions del seu nou club, sinó que ho feia al CAR de Sant Cugat. Després d'un any carregat d'èxits -amb rècord mundial als 400 estils inclòs-, va culminar la temporada amb una decebedora actuació als Mundials de Roma. L'absència del seu entrenador, Carles Subirana, es va apuntar com un dels motius per justificar el baix rendiment de la badalonina, que va trobar a faltar el tècnic "quan més el necessitava". Ara la nedadora ja s'entrena a Sabadell sota la direcció de Piper i es mostra contenta del "canvi d'aires després de cinc anys al CAR".

Atraure els joves valors

La intenció del Sabadell és que, amb l'atracció dels nedadors de primer nivell, el reclam per als més joves ajudi a aportar el plus d'exigència que marca la diferència entre els bons i els millors. La visió global del projecte passa per copiar els models de referència, els Estats Units i Austràlia, basats en la concentració dels esportistes a temps complet, l'organització de cites internacionals, la preparació de tècnics i la modernització de les instal·lacions. En aquest sentit avancen els plans del CNS, que l'estiu vinent inaugurarà una piscina olímpica exterior equipada amb la tecnologia més moderna. De fet, l'empresa encarregada de la seva construcció, la catalana Astralpool, la farà servir com a showroom per a nous encàrrecs.

Entre altres delicatessen tecnològiques, la piscina s'escalfarà gràcies a un sistema de cogeneració que aprofitarà l'energia generada per la calor ambiental de l'edifici principal; a més, durant la nit s'hi estendrà una manta tèrmica que mantindrà la temperatura. Tot i així, la piscina sempre estarà uns graus més freda que la interior, una condició important per a la hidronàutica: hi ha menys resistència i el cos del nedador es desplaça més de pressa.

El projecte que aglutina tota aquesta filosofia té un nom, Centre d'Alt Rendiment per a Persones i Esportistes (CARPE), i es marca com a objectiu per presentar credencials els Jocs de Rio 2016. L'aposta és a llarg termini i de planter, tot i que Belmonte també espera ser-hi: "Només tindré 25 anys!". Sigui com sigui, el protagonisme ha de ser per a les noves fornades.

Clica per veure l'article original

diumenge, 8 de novembre de 2009

Sebastià Millans, el 13 de novembre de 2007, a El PeriódicoLA RENOVACIÓ DEL LITORAL URBÀ - CANVIS EN UNA ENTITAT CENTENÀRIA

El Club Natació Barcelona reformarà la façana marítima

Tot el públic podrà accedir a algunes parts de l'edifici de 1920

David Placer   (13-11-07)

El Club Natació Barcelona, situat davant la platja de Sant Sebastià, començarà aquest mes les obres per adaptar les seves instal.lacions a la nova façana marítima que tindrà la ciutat els pròxims anys. L'ampliació de l'activitat lúdica i econòmica que comportaran els projectes urbanístics al moll de la Nova Bocana serà aprofitada per renovar el seu antic edifici de 1920, on s'allotjarà un centre de talassoteràpia i s'hi obrirà el restaurant a tot el públic.

El club, un dels centres esportius més antics de la ciutat i que va celebrar el cap de setmana passat el centenari, reformarà el seu vell edifici per transformar-lo en un centre de talassoteràpia, un mètode terapèutic i de bellesa que fa servir aigües i altres recursos marins. Amb uns 89.000 socis, el centre esportiu vol que la seu de talassoteràpia --la primera a la ciutat-- pugui ser visitada per qualsevol persona. Els usuaris tindran tarifes de mercat i els socis obtindran descomptes, que encara no s'han establert.

PRIMERA PISCINA COBERTA


 Clica per engrandir

El centre esportiu ja disposa d'un projecte preliminar encarregat a una empresa d'arquitectura, que intenta recuperar tots els elements originals de l'edifici que va allotjar la primera piscina coberta d'Espanya, tancada l'any passat a causa de l'avançat procés de deteriorament. Les obres s'adjudicaran al final d'aquest any i la inauguració s'ha previst per al principi del 2010. Fins ara quatre empreses han presentat projectes per a la remodelació de l'edifici, que serà gestionat per una firma privada.

RESTAURANT PER A TOTHOM


 Clica per engrandir

El mes vinent també començaran les obres de reconstrucció del restaurant, que comptarà amb 1.000 metres quadrats d'espai, la meitat dels quals en una terrassa que s'assentarà sobre els terrenys que Barcelona ha anat guanyant al mar al llarg d'aquestes últimes dècades. L'obertura és prevista per al mes de maig.

El restaurant també estarà a disposició de tot el públic i el club espera que obrirà les portes el març vinent. "Hem fet una transformació radical. En 10 anys hem passat de 6.000 socis fins a 8.900. També hem duplicat la superfície de què disposa el club", va assegurar Sebastià Millans, president del Club Natació Barcelona.

Clica per veure l'article original

La 7mana vinent, el divendres i tretze, es cumpleixen dos anys justos de la gran mentida del pocavergonya Sebastià Millans. I no solament menteix en petit comité, sinó que fins i tot resta publicades les seves mentides a l'hemeroteca de El Periódico per futur escarni i mofa d'aquest patètic president.

Va anunciar en la darrera Assemblea General Ordinària de Socis del passat mes d'abril un contracte amb La Perla de San Sebastián que tothom sospita que no existeix, perquè ningú l'ha vist, i ell no ensenya. Fins i tot, el Sr. Josep Cuéllar, President de l'Obra Social del CN Barcelona, tampoc creu que existeixi. I això que aquest benvolgut soci és molt amic de qui va anunciar el suposat contracte, el vicepresident Meseguer, amb qui comparteix taula i dinar gairebé tots els dissabtes des de fa anys, juntament amb ambdues esposes. "A mi, Enric, em sembla que no hi ha res signat". Per incidir poc després, "Fins fa pocs dies em deien que encara estaven negociant".

Tampoc lliura al soci, que li demana per escrit, l'informe de la darrera auditoria, que per llei està obligat a adjuntar a la memòria de l'any 2008. I s'escuda en els estatuts del club, quan el dret d'accés dels socis a la informació del club, sobretot si és de caire econòmic, està per damunt del que marquin els estatuts de qualsevol club, segons una sentència condemnatòria de l'Audiència Provincial de Barcelona referida al FC Barcelona, i aplicable a qualsevol altra entitat esportiva.

Per cert, quin va ser el cost d'aquell estudi preliminar encarregat a una desconeguda empresa d'arquitectura,
i plasmat en el DVD que van lliurar fa més de dos anys? Bé, el que està clar és que van ser diners llençats. Però què importa! La casa és gran i rica! Com no ho paguen ells de la seva butxaca, i després ningú pregunta!

I si a més sumem el gravíssim i considerable frau fiscal que han comès, corroborat per la inspecció de Treball al CN Barcelona, només resta cridar-li a aquesta Junta Directiva, tots junts ...¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)