www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 9 de febrer del 2012

Homare Sawa —la Messi del futbol femení— en el C.N. Barcelona ... sota l'atenta mirada del soci Jordi Gimeno

La setmana passada, Homare Sawa, escollida el passat 9 de gener per la FIFA com la millor jugadora del món del futbol, va ser a Barcelona fent-hi una estada amb el seu equip. el INAC Kobe, i la seva presència va generar una gran expectació mediàtica.

   El Nou Sardenya va ser    l'escenari, l'ú d'aquest    febrer, del primer    entrenament del seu    equip a la ciutat de    Barcelona. El dia    següent, dijous, l'equip    de la Pilota d'Or 2011 va    empatar contra el Barça    femení al Mini (1-1).

I el passat diumenge, 5 de febrer, Homare Sawa i el seu equip van retre una visita al Club Natació Barcelona (veure fotografia).

Homare Sawa al Club Natació Barcelona
sota l'atenta mirada del soci Jordi Gimeno 
(Clica per a engrandir)

dilluns, 6 de febrer del 2012

El Grup Andilana respon i sitúa la sala de menjar del CN Barcelona denunciada per incomplir la Llei Antitabac

Email rebut per part del Grup Andilana, el passat dijous dia 2 de febrer, que deixa molt clar que en el restaurant Vista Mare del Club Natació Barcelona ningú ha fumat i ningú fumarà mai.

Per altra banda, sitúa perfectament la sala que ha estat denunciada públicament per incomplir la Llei Antitabac, habilitada com a sala de menjar alternativa per l'anterior —trilera i trolera— junta directiva de Sebastià Millans:

Hola Enric,

Moltes gràcies pel teu Mail, però la “Sala de menjar” que fa referència a la Carta no és el menjador del Restaurant Vista Mare, sinó que és una Sala que el Club Natació Barcelona va habilitar en el seu moment a l'edifici de la piscina nova (baixant les escales del Gimnàs a mà dreta), on hi han taules i una cafetera de Vending perquè els socis que es porten els seus entrepans, carmanyola, beguda…disposin d'un lloc on menjar-s'ho independentment del Restaurant.

La sala del CN Barcelona denunciada
per incumplir la Llei Antitabac
(Clica per a engrandir)
Aquesta Sala no té res a veure amb el restaurant que nosaltres gestionem!!! És un espai del Club Natació Barcelona!!!

Per finalitzar, et puc dir amb total seguretat, que des de que nosaltres portem la gestió del Restaurant Vista Mare i mentre nosaltres estiguem al davant NINGÚ ha fumat ni permetrem que ningú fumi mai.

Per tant, agrairia a la sòcia Dolors Bragulat o a la persona que hagi escrit la carta, que abans d'escriure qualsevol tipus de comentari es documenti bé de què ha passat i a on ha passat, perquè quedi ben clar i no pugui donar motiu de malentesos o involucrar-nos amb temes que nosaltres no tenim res a veure.

Salutacions Cordials!

Cèsar Garcia
Supervisor General Grup Andilana


diumenge, 5 de febrer del 2012

El CN Atlètic- Barceloneta passa per sobre del CN Barcelona (13-2)

El CN Atlètic-Barceloneta continua una setmana més al capdavant de la classificació després de superar el CN Barcelona per un contundent 13 a 2.

   Tots dos equips ja tenien    el bitllet per jugar la    Copa, així que el partit    era interessant per saber    com respondrien els    jugadors després de set    setmanes sense Lliga.

   El primer quart ha estat    ensopit i ha acabat amb un pobre 1 a 0. Però a partir del segon quart, els mariners han fet valer la seva superioritat i han passat per sobre dels de Toni Esteller, que ha lamentat les baixes.


Clica per veure l'article original (04-02-2012)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)