www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 29 de gener del 2011

Per a Sebastià Millans, el soci del Club Natació Barcelona, millor submís i obedient

Ets un soci cenebista intel·ligent? Tens el més mínim sentit comú, capacitat crítica o discerniment? Malament, amic meu, molt malament. Ets una rara avis, un empestat, algú que destorba als mecanismes de poder de Millans i del dolce far niente dels seus deixebles de la junta directiva. Et prefereixen submís, obedient i de bon conformar, fent uns llargs a la piscina, una partideta de dominó, jugant al ta-ka-tà, o simplement prenent el sol, però aliè a totes les irregularitats i presumptes fraus que han comés en nom del club.

No els hi agraden els socis espavilats. Porten molts i molts anys prosperant poc a poc, a l'ombra, readaptant-se amb cada nova assemblea general de socis (amb noves derrames o augments desorbitats de quotes i/o serveis), estenent els seus tentacles per acabar amb els que són com tu.

Et fan passar cada quatre anys per les urnes per alimentar la fantasia d'un club democràtic, fabriquen la idea d'un club modern per ocultar l'autèntic domini que tenen sobre la massa social.

Són ferotgement corporativistes quan amenaces els mecanismes del seu poder. Criden a files als seus acòlits, perquè si els critiques a ells estàs criticant al club. Es pensen que ells són el club, quan no són més que directius temporers, instruments amb els quals executar els interessos de l'entitat que gestionen.

Fan i desfan al seu antull. Interpreten les lleis del club, els seus estatuts, segons els convé, i si cal se'ls salten a la torera. Quan els felicites trauen pit, i quan els critiques s'inflamen com sangoneres a punt d'esclatar. En aquest darrer cas no dubten en utilitzar els recursos del club en el seu propi benefici a fi d'assegurar els seus privilegis.

Per sort se'ls hi escapa algun reducte de poder. Internet, per exemple, és un lloc que els hi està causant autèntic mal, un lloc on s'arrepleguen socis i no socis del CN Barcelona per rosegar els seus fonaments, socis i no socis amb un mínim de sentit comú i amb capacitat crítica, que s'adonen de les greus irregularitats i dels fraus que han comés, presumptament o no, aquests fatxendes.

I ara relaxa't i gaudeix del club per fer esport o el que més et plagui, perquè ens espera un 2011 trepidant i curull de sorpreses.

Enric Meca

Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  El president del Club Natació Barcelona, Sebastià Millans, i l'estratègia de l'estruç

divendres, 28 de gener del 2011

Federico Moncunill Gallo (vicepresidente del CN Barcelona), citado en la documentación de la corrupta trama Brugal

La trama 'Brugal' se financió desde paraísos fiscales

Federico Moncunill,
entre Blas Bernal y Enrique Ortiz,
en una reunión del consejo del Hércules
Empresarios implicados en el    caso Brugal (trama corrupta    vinculada al negocio de la    basura en La Vega Baja) se    financiaron con fondos ocultos en    paraísos fiscales para llevar a    cabo sus operaciones,    vinculadas básicamente con la    creación de firmas tapadera para    optar a contratas. ( ... )

Por otra parte, las diligencias del    caso Brugal referente a la pieza    que investiga supuestas    irregularidades en la financiación de la Fundación del Hércules revelan, al menos otras cuatro irregularidades. ( ... )

En este apartado el informe policial destaca el presunto desvío de dinero de Hércules CF a su propia fundación "para eludir el embargo al que está sometido desde la Hacienda". El Hércules tenía una deuda de 16 millones (sumados los pagos pendientes a la Seguridad Social y Hacienda). ( ... )

Ignacio Mangada y Federico Moncunill,
presentando el Campus de verano
de la Fundación del Hércules C.F.
Y la tercera irregularidad es un intento de crear un entramado de empresas similares "a las de Arosa" para financiar la Fundación en firmas "que Rafael Gregori conoce, citando entre tales empresarios a José Enrique Garrigós Ibáñez y a Federico Moncunill Gallo". Esa operación supuestamente estaría impulsada por Gregori y Mazón. Según el fiscal, estos hechos podrían acarrear "responsabilidades penales en los presuntos delitos de, al menos, cohecho y tráfico de influencias". ( ... )

Clica para leer la noticia original completa (30-10-2010)




Barcelona, confirmada com a seu dels Mundials de natació del 2013

Hereu i els presidents de les federacions internacional i espanyola signen el contracte perquè la capital catalana aculli el campionat

El Palau Sant Jordi
durant el Mundial de natació del 2003
L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el president de la Federació Internacional de Natació (FINA), Julio César Maglione, i Fernando Carpena, president de la Federació Espanyola, han signat aquest dimarts el contracte perquè Barcelona sigui seu dels XV Campionats del Món de Natació al 2013. Barcelona va ser elegida seu del Campionat del Món de 2013 el 27 de setembre de l'any passat a l'assemblea del Comitè Executiu de la (FINA) a Punta del Este (Uruguai), després de la renúncia, per la crisi econòmica, de Dubai, que ja ho tenia concedit. Barcelona va superar candidates del nivell d'Eindhoven, Hamburg, Moscou, Sidney i Seül. La de la capital catalana serà la quinzena edició d'uns campionats que es disputen cada dos anys i que aquest any se celebrarà a la ciutat xinesa de Xangai.

La competició tornarà a la ciutat deu anys després d'organitzar els mundials de l'any 2003, en què es van aconseguir catorze rècords del món i van ser seguits per 700 milions de teleespectadors de tot el planeta. L'acurada organització de 2003 i les magnífiques instal·lacions de la ciutat van ser decisives per a aquesta nova elecció. Les instal·lacions on es desenvoluparan les diferents proves seran el Palau Sant Jordi (amb una piscina olímpica que serà la seu principal de natació), la piscina de Montjuïc (per a la prova de salts), les piscines Picornell (natació sincronitzada), la piscina del Club Natació Barcelona (waterpolo) i el Port de Barcelona (per a les proves en aigües obertes).

La firma del contracte ha tingut lloc aquest dimarts al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona i ha comptat amb la presència de Pere Alcober, delegat d'esports de l'Ajuntament; Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació; Josep Monràs, diputat president de la Comissió d'Esports de la Diputació de Barcelona; Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i Albert Soler, director general d'Esports del Consell Superior d'Esports (CSD).

Clica per veure la notícia original (25-01-2011)





dijous, 27 de gener del 2011

Sebastià Millans (president del CN Barcelona), a la gespa del Camp Nou

La societat civil, al Camp Nou

Clica per a engrandir
El FC Barcelona ha estat l'amfitrió de la trobada dels màxims representants de les institucions barcelonines, que aquest dilluns s'han reunit al Camp Nou.

El president Sandro Rosell ha encapçalat la representació del FC Barcelona, acompanyat del vicepresident institucional Carles Vilarrubí, en una trobada en què hi participen de manera regular els representants de 16 institucions de prestigi de la ciutat, amb un gran arrelament a la societat civil. 

Al Camp Nou s’han citat els màxims responsables de l’Institut Agrícola de Sant Isidre, el Círculo Ecuestre, el Reial Cercle Artístic de Barcelona, l’Ateneu Barcelonès, l’Orfeó Català, el Cercle del Liceu, el Reial Club de Polo, el Centre Excursionista de Catalunya, el Reial Automòbil Club de Catalunya, el Club Natació Barcelona i el Reial Club de Tennis de Barcelona. No hi ha pogut assistir per motius professionals Miquel Valls, president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació; Joan Rosell, president del Foment de Treball Nacional, i Daniel Sánchez Llibre, president del RCD Espanyol.

Els participants
Sr. Sandro Rosell, president del FC Barcelona
Sr. Carles Vilarrubí, vicepresident Àrea Institucional del FC      Barcelona
Sr. Baldiri Ros, president de l’Institut Agrícola de Sant Isidre
Sr. Borja García-Nieto, president del Círculo Ecuestre
Sr. J. Félix Bentz, president Reial Cercle Artístic de Barcelona
Sr. Oriol Bohigas, president de l’Ateneu Barcelonès
Sra. Mariona Carulla, presidenta de l’Orfeó Català
Sr. Ignacio García-Nieto, president del Cercle del Liceu
Sr. Eudaldo Bonet, president del Reial Club de Polo
Sr. Josep Manel Puente, president del Centre Excursionista de      Catalunya
Sr. Sebastià Salvadó, president del Reial Automòbil Club de      Catalunya
Sr. Sebastià Millans, president del Club Natació Barcelona
Sr. Alberto Agustí, president del Reial Club de Tennis      Barcelona
Sr. Alfred Molinas, fundador de les reunions d’Institucions      Barcelonines
Sr. Ramon Negra, secretari i coordinador de les reunions      d’Institucions Barcelonines

Clica per veure la notícia original (24-01-2011)

dimecres, 26 de gener del 2011

Esos locos que corren

Esos locos que corren, una deliciosa descripció de les sensacions que viu l'atleta mentre desplaça el seu cos per l'asfalt, les muntanyes i els boscos, alhora que la seva ment recrea la metàfora del camí corregut com a viatge vital que intenta guanyar temps a la mort.


dimarts, 25 de gener del 2011

Bye, bye, a la subvención de 600.000 euros al Club Natació Barcelona

Tibau advierte de fuertes recortes presupuestarios

El secretari general de l’Esport tomó posesión del cargo en un acto en el que Anna Pruna efectuó oficialmente el traspaso de poderes

Tibau i Pruna han escenificat el canvi
a la Secretaria General de l'Esport
"Es casa teva ja”. Con estas palabras, Anna Pruna dio la bienvenida a Ivan Tibau como nuevo secretari general de l’Esport en un acto celebrado en el Museu Melcior Colet. El ex jugador de hockey de 38 años, licenciado en Administración y Dirección de Empresas, afronta el cargo con ilusión, pero también “como un gran reto personal y de país”. Aseguró que “no entro con el hacha. Respetaremos las cosas bien hechas e intentaremos mejorar otras”.

El nuevo secretario del Deporte es un deportista fuertemente identificado con la selecciones catalanas. Tibau agradeció al presidente Artur Mas “por haber confiado en mí para liderar Catalunya a través de lo que más quiero y me gusta, el deporte. Pienso volcarme con ilusión, pero detrás de mí habrá un gran equipo, experimentado y con conocimientos del deporte catalán, gente joven, dispuesta a trabajar por el país”. El dirigente gerundense subrayó que será “el trabajo de equipo, el ‘fair play’ el espíritu de sacrificio, el esfuerzo y el servicio a la ciudadanía lo que marcarán el día a día en el deporte catalán. Esto es lo que quiero que guíe mi vida a partir de ahora” .

   Antes de entrar en materia de    política deportiva, Tibau ha    preferido tomarse un tiempo    para revisar la situación y    establecer las prioridades:    “Como muy bien dice el    presidente con menos    tendremos que hacer más y si    puede ser, mejor. Dentro de    poco explicaremos los ejes    que seguiremos y los puntos que vamos a potenciar”. Uno de ellos es el de las selecciones catalanas. La fórmula de los amistosos ha sido positiva: “Hasta ahora ha funcionado, pero quizá hay que buscar nuevas maneras. Está claro que intentaremos recuperar una llama que a día de hoy creo que se ha perdido un poco, pero de nada sirve tener ideas si no tenemos recursos”. Tibau confirmó que “recortes, seguro que los habrá por todo lados”.

Después de afirmar que “todavía es prematuro para hablar del nuevo organigrama” explicó que piensa contar con el asesoramiento de Josep Maldonado, ex Secretari y actual senador de Convergencia i Unió: “Una persona nueva como yo necesita de su experiencia. Josep conoce el deporte catalán como nadie. Estará a mi lado como otra mucha gente”. El recorte económico puede comportar también una notable reducción del organigrama: “La verdad es que se han retirado muchos cargos. Más adelante veremos en que queda todo”.

Para quienes todavía no le conocen. Tibau, nacido en Lloret de Mar se definió como “un deportista en activo. He hecho deporte, hago deporte y quiero seguir haciéndolo. Si me véis en algunas actividades deportivas, que nadie se extrañe”. Dejó claro que “si el presidente me ha elegido ha sido por mi perfil político pero no por aquella época gloriosa de Macao”.

Anna Pruna felicitó a Ivan Tibau y deseó lo mejor para el deporte catalán. Ambos mantuvieron una reunión durante la que la dirigente saliente pidió que concluyera todos los proyectos quehabía puesto en marcha. Ayer mismo Pruna regresó a la empresa privada, concretamente al consejo directivo de la UBAE Sport i Fitness puesto en el que estaba en excedencia desde hacía cuatro años.

Clica per veure l'article original (21-01-2011)

dilluns, 24 de gener del 2011

El CN Barcelona cau eliminat de l'Eurolliga davant el Partizan (9-13)

El Club Natació Barcelona no ha pogut rubricar el seu retorn a l'Eurolliga amb una classificació per als quarts de final de la competició

   El CN Barcelona ha caigut    derrotat davant el seu rival    directe en el Grup C, el    Partizan de Belgrad. Una    victòria dels homes de Toni    Esteller davant els serbis els    hagués donat molts números    per accedir a la ronda dels vuit    millors equips d'Europa, però    tot i dominar el partit en els    primers instants, el triomf i la classificació per a la següent fase ha estat per al Partizan per 9-13.

Els cenebistes han remuntat el gol inicial aconseguit pels balcànics amb un parcial de 3-0 aconseguit per Ramón Díaz, Iván Pérez i Balasz Sziranyi. Però ràpidament els serbis han pogut donar la volta al marcador, amb el 4-5 anotat pel veterà Vlado Vujasijovic. Blai Mallarach igualava el xoc a 5, però els visitants aconseguien marxar de dos en l'inici del tercer període gràcies a Mandic (5-7), un avantatge que van mantenir fins a l'inici de l'últim parcial (8-9). L'equip de Toni Esteller es va bolcar per empatar el partit, un resultat que els hagués permès arribar amb opcions a l'última jornada, però un gol de Radovic a quatre minuts del final va obrir una bretxa de tres dianes a favor dels balcànics que va ser definitiva (08/11). L'últim tant de Joel Esteller per als locals va ser respost per dos gols serbis que van col.locar el definitiu 9-13.

Resultats GRUP C:
Mladost Zagreb 15 - Olympiakos SC 10 (3-1, 4-4, 5-2 i 3-3)
CN Barcelona 9 - Partizan Belgrad 13 (3-2, 2-4, 3-4 i 1-3)

CN BARCELONA (9): Iñaki Aguilar, Ramón Díaz (1), Gerard Reixach, José Javier Bustos, Robert Maitland, Balasz Sziranyi (1), Joel Esteller (2), Jose Rodríguez (1), Iván Pérez (1), Pere Estrany, Blai Mallarach (2), Tomas Bruder (1) i Dani Sulla.

PARTIZAN BELGRAD (13): Soro, Chatzitheodorou, Raden, Korolija, Pijetlovic (1), Aleksic (1), Prlainovic (3), Radovic (3), Avramovic, Mitrovic (2), Vujasinovic (1), Cuk i Mandic (1).

Classificació:
1 .- HAVK Mladost Zagreb 15 punts
2 .- Partizan Belgrad 10 punts
3 .- CN Barcelona 4 punts
4 .- Olympiakos Piraeus 0 punts

Clica per veure la font original (19-01-2011)

diumenge, 23 de gener del 2011

¿Comete o ha cometido alguno de estos fraudes el Club Natación Barcelona de Sebastià Millans?

Las asociaciones de inspectores de Hacienda publican de vez en cuando documentos en los que se quejan de lo poco que les ayudan a hacer su trabajo, de la falta de medios, de la desidia general de los gobiernos en un tema como éste, y de muchas cosas más. De paso, alertan también de cuales son los fraudes más frecuentes y qué más utilizan los españoles.

Clica para ampliar

Éstos son, más o menos, los fraudes preferidos por los españoles:

-1- Sin IVA, por favor. Ahorrarse el IVA de una factura a cambio de no tener garantía alguna. Este fraude es doble, pues Hacienda no ingresa el IVA y tampoco recibe nada de los ingresos del que no da la factura, que oculta así sus rendimientos.

-2- Facturas falsas. El problema contrario. Quienes están en módulos generan facturas falsas para incrementar artificialmente las desgravaciones de otros y obligar a Hacienda a devolver un IVA que nunca se pagó.

-3- Trabajadores sin alta. El empresario que no da de alta a un trabajador se ahorra las cotizaciones sociales y además puede tener ingresos que no declara, pues no se le estiman los rendimientos de ese trabajador.

-4- Ayudas y subvenciones indebidamente cobradas. Bajas fraudulentas. Trabajar mientras se cobra el paro. Pensiones cobradas sin razón. Corrupción a raudales en todo lo que supone dinero gratis y sin contrapartida.

-5- Operaciones internacionales fraudulentas u opacas. Tramas de importación, movimientos en paraísos fiscales, etc.

-6- Declaración de precios de venta falsos, para evitar el pago de plusvalías, tanto en activos mobiliarios como inmobiliarios.

-7- Ocultación de capitales para evitar que se detecten rendimientos y patrimonios. Esto es especialmente notorio en herencias y por supuesto, en los rendimientos obtenidos por los métodos anteriores.

-8- Empresas tapadera para absorber los beneficios de otra, o empresas fantasma que permitan acomodare los ingresos y gastos de otras reales.

Hay muchos más, y seguramente el orden no sea éste si nos refiriésemos al volumen de lo defraudado. Pero como nos referimos a la frecuencia con que el fraude se comete, tenemos con estos datos una idea aproximada de lo que más nos gusta en estas tierras. Y mientras no se resuelva, el Estado tendrá que gastar menos, o sangrar más a los que cumplen.

Clica para leer el artículo original y completo  (21-01-2011)




¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)