www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 5 de febrer del 2011

Sebastià Millans, —el sospitós president del Club Natació Barcelona—, en la presentació del nou canal Esport 3

El dissabte 5 de febrer, Esport 3, el nou canal d'esports de Televisió de Catalunya, estrenarà les emissions regulars. Per presentar la nova oferta i la imatge del nou canal, el dijous 3 de febrer, a les 17.00, se celebrarà un acte al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, el qual serà transmès en directe per Esport 3. En la presentació de dijous hi intervindran el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el president de la CCMA, Enric Marín; la directora de TV3, Mònica Terribas; i el cap d'Esports de TV3, Josep M. Farràs.

A més, en representació de les entitats esportives catalanes, a l'acte també hi haurà la presència de 17 presidents de clubs als quals es lliuraran els logos personalitzats del canal Esport 3 adaptats amb els colors de la seva entitat. Hi seran Josep M. Biosca, de l'Atlètic Terrassa; Josep Lluís Caña, del Club Handbol Granollers; Josep M. Fernández, del Gimnàstic de Tarragona; Toni Gabarró, de la U. E. Santboiana; Albert Agustí Garcia-Navarro, del Reial Club Tenis Barcelona; Annabel Junyent, de la U. E. Lleida; Sebastià Millans, del Club Natació Barcelona (veure video); David Moner, de la UFEC; Josep Manuel Puente, del Centre Excursionista de Catalunya; Enric Roca, del Vic Tennis Taula Femeni; Sandro Rosell, del F. C. Barcelona; Joan Sabater, del Reus Deportiu; Sebastià Salvadó, del RACC; Dani Sánchez Llibre, del R. C. D. Espanyol; Ramon Vilaró, del Girona F. C.; Jordi Villacampa, del DKV Joventut de Badalona; i Josep Vives, de l'Assignia Manresa.

Clica primer a "menu" (inferior esquerra), i després a "View Fullscreen"
per veure les fotografies a pantalla sencera

Després de la presentació, a càrrec dels periodistes Pere Bosch i Francesc Sòria, es farà la foto dels responsables del nou canal amb els presidents dels diferents clubs i, un cop tancat l'acte, la directora de TV3, Mònica Terribas, el cap d'Esports de TV3, Josep M. Farràs, i Lluís Canut, presentador d'"Efectivament", un dels nous programes d'Esport 3, atendran al Museu Olímpic les preguntes dels mitjans de comunicació sobre el nou canal.

Clica per veure la notícia original (03-02-2011)

dijous, 3 de febrer del 2011

Josep Maria Mir Padullés (el simpàtic advocat dels 'pinotxos' del CN Barcelona), gran aficionat a l'atletisme  ... i a la caça

Josep María Mir Padullés, nou President de la Comissió de Clubs de la Real Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA)

Josep Maria Mir Padullés
(Clica per a engrandir)
El passat 23 d'octubre del 2010, Odriozola va informar de la incorporació de José María Mir Padullés a la Junta de Govern de la Real Federació Espanyola d'Atletisme com a nou representant del Futbol Club Barcelona. A més li nomena President de la Comissió de Clubs en substitució de José Ortuño, que va dimitir fa un mes. Mir és el nou President de la Secció d'Atletisme del FC Barcelona des del passat estiu i ja va formar part de la Junta durant els anys '80 quan era Delegat d'Atletisme del club blaugrana, D'altra banda, José María Mir Padullés, advocat en exercici del bufete "de Vargas, Mir & Lazuen - Abogados Asociados", va ser el President del Comitè de Competició i Jurisdicció de la RFEA des de 1991 fins al passat mes de setembre de 2010 que va ingressar en la Junta de Govern.

Sent l'atletisme una de les seves passions (en el mes de juliol del '73 l'amic Josep Maria signava uns excel·lents 52" en 400 mts), no és estrany que aquest advocat del CN Barcelona —que ja va defensar exitosament al club cenebista fa uns 10 anys en el cas de l'ex-soci Pepe Bedmar— fos un dels tres aspirants a la presidència de la Federació Catalana d'Atletisme, juntament amb Romà Cuyàs (ja llavors president i Ex-Secretari d'Estat per a l'Esport), i Carme Valero (la primera atleta olímpica espanyola i dues vegades campiona del món de cross) en les eleccions celebrades el març del 2008.

   Aquestes eleccions a la FCA    les va guanyar Romà Cuyàs    per tercera vegada consecutiva    amb 29 vots, per davant dels    24 que va sumar la    candidatura encapçalada per    Josep Maria Mir Padullés    (veure vídeo). Carme Valero    va sumar 12 paperetes i va    haver-hi dos vots en blanc.    Van exercir el seu dret al vot 64 dels 83 clubs que figuraven en el cens.

Però a banda de les hores que dedica aquest prestigiós jurista a la seva passió atlètica, encara li queda temps per ser el cap del comitè de disciplina de la Federació Catalana de Caça, membre del seu comitè d'apelació, i també advocat de la citada federació.

Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  Josep Maria Mir Padullés (l'advocat del CN Barcelona), amb l'atletisme del Barça
◘  El malgratenc Lluís Pellicer Mateu, un periodista d'El País manipulador ... i manipulat

dimecres, 2 de febrer del 2011

Instint aquàtic

(Clica per a engrandir)

'Manolito' Albado Giner, un dels "pinotxos" del CN Barcelona, en la signatura de l'acord pels mundials de natació del 2013

Els presidents de les federacions espanyola i internacional de natació i l'alcalde de Barcelona han signat l'acord pel qual la ciutat sigui la seu del Campionat del Món de Natació de l'any 2013. Només hauran passat 10 anys dels mundial del 2003 que també va organitzar la ciutat.

'Manolito' Albado Giner,
3er vicepresident de la Federació Catalana de Natació,
i secretari de la junta directiva del CN Barcelona
(Clica per a engrandir)



La capacitat de Barcelona a l’hora d’organitzar esdeveniments esportius d’alta volada va ser fonamental per aconseguir que el mundial de natació repetís seu només una dècada després. Aquest dimarts s’ha signat l’acord amb el qual Barcelona es compromet a tirar endavant aquest nou repte.

   El president de la    Federació internacional,    FINA, Julio Maglione i    l’alcalde Jordi Hereu    estan segurs que els    mundials tindran tant    d’èxit com els que la    ciutat va organitzar l’any    2003. El Campionat del    Món de Natació de 2013 constarà de cinc disciplines: natació, waterpolo, salts, sincronitzada i aigües obertes.

Clica per veure l'article original (25-01-2011)


Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  Barcelona, confirmada com a seu dels Mundials de natació del 2013

dimarts, 1 de febrer del 2011

Tres minuts fatídics acaben amb el CN Mataró Quadis davant del CN Barcelona

El CN Mataró ensopega a casa 5-8 amb el CN Barcelona després d’encaixar cinc gols en tres minuts

CN Mataró 5 - CN Barcelona 8
(Clica per a engrandir a pantalla sencera)

El CN Mataró Quadis va perdre el partit amb el CN Barcelona en només tres minuts fatídics del tercer període. Els mataronins s’enfrontaven a un rival directe davant el qual havien de mantenir la seva posició, però no va ser possible. Els barcelonins semblen haver-li agafat la mida al conjunt mataroní, i aquesta vegada no va ser diferent. Tot i això, la clau es va trobar en aquests tres minuts on es van encaixar cinc gols que van trencar un partit que estava sent tant dur com igualat. Allà es va acabar tot pels de Beto Fernández, que van veure com el matx es posava massa coll amunt. La derrota envia a la sisena posició el Quadis, però molt a prop de tot el grup capdavanter. Sense anar més lluny, el Sabadell –tercer- va perdre davant el Mediterrani, tercer per la cua. La lliga està més igualada que mai.

El partit va començar malament pels interessos dels mataronins, que van rebre el 0-1 ben aviat. Tot i això, el Quadis va intentar capgirar sense èxit el marcador. Quatre pals va fer l’equip abans que Mate aconseguís empatar el partit. En el segon quart es va veure que marcar seria molt complicat pels dos equips, ja que les defenses s’imposaven als atacs. Babay va donar avantatge al Quadis per primera vegada abans d’arribar al descans.

En la represa, a més, el mateix Babay va obrir escletxa amb el 3-1, un resultat que semblava que posava les coses al seu lloc. Però el matx es va tornar boig i en un moment el CN Barcelona va empatar el partit. No acabava la cosa aquí, perquè el bloqueig dels mataronins va ser claríssim i els visitants van aprofitar-ho per capgirar el marcador i fer un parcial tant terrible (1-5) com dur era el marcador a falta d’un període: 3-6. En el darrer quart es va intentar recuperar el marcador, però la pilota no entrava i finalment es va perdre per 5-8.

bola-animeAquí, més de 1000 fotografies d'aquest partit


Clica per veure la notícia original (24-01-2011)

dilluns, 31 de gener del 2011

El Club Natación Barcelona, a simple vista, engaña

Clica para ampliar

diumenge, 30 de gener del 2011

El soci del CN Barcelona, Jordi Fabregat, de nou 'parada i fonda' a TV3

Qui més qui menys ja està fent els seus càlculs per saber si s'haurà de jubilar als seixanta-set o si ho podrà fer als seixanta-cinc depenent de l'edat que tenim o dels anys que sumem de cotització. Finalment, s'ha decidit per consens el canvi legal de l'edat de jubilació. En parlem amb un expert: Jordi Fabregat, professor de finances d'Esade (i soci del CN Barcelona).


També el pots visionar clicant el logo de TV3 (L'entrevista 3/24 - 28/01/2011)





¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)