www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 13 d’octubre del 2011

El CN Montjuïc sorprén en l'estrena de la Divisió d'Honor i guanya el CN Barcelona (10-9)

El Club Natació Montjuïc, equip que acaba de pujar a la Divisió d'Honor, ha guanyat el Club Natació Barcelona en un partit molt igualat que s'ha decidit gràcies a l'encert de l'hongarès Gabor Egedi.

   L’equip entrenat per Toni    Esteller ha notat, i molt,    les baixes de jugadors    clau la temporada    anterior, com Iñaki    Aguilar o Ivan Pérez.

   Malgrat tot, l’aposta dels    cenebistes pel planter i    el fitxatge de tres jugadors xinesos pot donar fruits al llarg de la temporada.


Clica per veure l'article original (13-10-2011)

dilluns, 10 d’octubre del 2011

L'Atlètic Barceloneta goleja el CN Barcelona i conquereix la seva novena Supercopa (14-6)

L'Atlètic Barceloneta ha conquerit el seu novè títol de la Supercopa espanyola de waterpolo en imposar-se en la final disputada a Molins de Rei al CN Barcelona per un contundent 14-6. Els mariners sempre han portat la iniciativa en el marcador i al descans ja han arribat amb un còmode avantatge de quatre gols (7-3). En la represa, el conjunt de Santi Fernández no ha afluixat i ha sentenciat el títol amb dos últims parcials al seu favor de 4-1 i 3-2. El seleccionador espanyol de waterpolo, Rafa Aguilar, ha escollit el capità del Barceloneta David Martín com el jugador més valuós de la final.


Abans de la final el tècnic de l'Atlètic Barceloneta, Santi Fernández, i el del CN Barcelona, Toni Esteller, comentaven les remodelacions que s'han produït als seus respectius equips. S'han trobat amb uns obligats pressupostos a la baixa i no podran competir a Europa. Però l'Atlètic Barceloneta, campió de les últimes sis lligues, segueix amb alguns incombustibles, que no fallen mai, com Xavi Vallès. El boia internacional, amb dos gols només començar i dos penals provocats, ha liderat els primers avantatges. Avantatges que s'han anat incrementant i han portat el conjunt mariner a guanyar la Supercopa amb molta comoditat.

   El Club Natació    Barcelona, vigent    campió de Copa, no ha    tingut cap opció. I és    que els de Toni    Esteller només    conserven quatre    jugadors de la    temporada passada i    presenten un equip molt jove i inexpert. Dels fitxatges, en destaquen tres xinesos, un encara ha d'arribar. Jugadors que vénen d'un país encara lluny del nivell europeu i algun com Pan, amb maneres, però amb poca consistència.

El serbi Petkovic, una de les incorporacions del Barceloneta ha destacat amb tres gols, però el premi al millor jugador ha estat per un altre incombustible, el capità David Martin, que amb la d'aquest dissabte ha conquerit el seu novè títol en aquesta competició, un rècord absolut.

Clica per veure la notícia original (14-02-2011)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)