www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 23 d’abril del 2010

Exprement al soci (p.e. s'apuja un 40% més el preu del pàrquing del CN Barcelona)

Clica per engrandir

Samaranch (soci nº 48 del CN Barcelona), 'amic per sempre'

Clica per engrandir

dijous, 22 d’abril del 2010

Avui, l'Assemblea de Socis del CN Barcelona prèvia a la inspecció d'Hisenda

Clica per engrandir

Els saltadors del CNB competiran en un Torneig Internacional a Polònia




Daniela Chillida
Ferran Esteban, Adrià Garcia, Manuel Ros, Daniela Chillida, Carolina Chiner i Júlia Cercavins, tots ells saltadors del Club Natació Barcelona, participaran entre divendres 16 i diumenge 18 d’abril en el Trofeu Internacional de Salts de Trampolí de Grups d’Edat “Tyska Spring” que es celebra a les instal·lacions del club polonès UKS Auerbach Tychy.


Clica per veure la font original (15-04-2010)


dimarts, 20 d’abril del 2010

El nedadors del CN Barcelona, pura mercancia per al delegat Adolfo Pérez de Arenaza?

Aquesta és la carta sencera enviada a la redacció d'El Triangle pel Sr. Roger Torné, pare de l'ex-nedadora del CN Barcelona, i propietari i administrador de Notinat (magnífica web de referència obligada al voltant de la natación, la seva història, el seu present i el seu futur).

Ja ha estat publicat un extracte d'aquesta denúncia en l'edició d'aquesta setmana d'El Triangle.

També podeu recuperar l'escrit "Si no pagas no te dejo nadar en ningún club" (Delegado Natación CNB) que corria fa uns quants mesos entre pares de nedadors del CN Barcelona.

Natàlia Torné
La Federació Catalana de Natació disposa d’una norma que té per motiu evitar que els clubs grans es beneficiïn dels clubs petits fitxant nedadors. És una mesura que intenta protegir la feina de formació que fan els clubs. Aquesta norma, anomenada “Drets de Formació”, és observada de diferents maneres segons quin club. D’aquesta manera alguns clubs entenen que sempre disposen de “drets de traspàs del seus nedadors”.

El cas és que un grup de 7 o 8 nedadors, a l’estiu de 2005, decideix deixar el CN Poble Nou, amb greus problemes econòmics i socials, per anar al CNB engrescats per la proposta del seu entrenador Albert Ventosa. Emparant-se en aquesta norma, el CNB arriva a un acord amb el CN Poble Nou pel qual paga 3.000 euros pel grup, més un seguit de compromisos de cessió de material de segona mà, que mai s’arriben a complir.

La Natàlia Torné (15 anys llavors), és dintre d’aquest grup, i s’incorpora a la tardor del 2005 amb fitxa federativa del CN Barcelona. La qüestió és que la Natàlia mai va entrenar al club, mai es va formar al CN Barcelona, doncs ja estava entrenant al CAR de Sant Cugat des de l’any anterior. Les primeres temporades va anar tot bé fins que l’Albert Ventosa decideix marxar i entra en el seu lloc en Joan Giralt, com a entrenador del primer equip i director tècnic.

El Sr. Giralt no va tenir mai cap relació amb la Natàlia Torné, no la va trucar mai per telèfon, mai li va escriure una carta o un correu electrònic. Tota comunicació era feta per terceres persones i es limitaven a les convocatòries de competició. Mai va haver una relació ni de club-nedadora ni d’entrenador-nedadora. Veient-se marginada, el mes de maig del 2009, la Natàlia comunica al Sr. Giralt que no vol continuar al CN Barcelona a la temporada següent.

Al buscar un altre club, aquest ens comunica que el CN Barcelona demana “drets de formació”. Una norma que s’aplica per evitar que marxin els nedadors formats a la casa volen aplicar-ho a algú que ha entrenat a les instal·lacions del CNB mitja dotzena de vegades. És un clar abús i un intent d’aconseguir uns drets de traspàs camuflats amb aquesta norma. Ens demanen més de 14.000 euros.

Ens assabentem que també li demanen a la Marina Sànchez (3.000 euros) i al Jordi Joan Montseny, del qual no recordo la quantitat. Em poso en contacte amb l’Adolf Perez de Arenaza i em diu que no en vol parlar, que no hi ha res a discutir.

Em vaig posar en contacte amb la Federació Catalana de Natació, amb el gerent Sr. Josep Ruiz i el seu president llavors el Sr. Lluís Bestit. El que van aconseguir és que parlessin amb mi i intentessin arribar a un acord que, desprès de dues reunions més amb en Adolf Perez de Arenaza i amb el gerent de l’entitat Marc Blanquer, no va ser possible. Finalment, amb males maneres i pressionats per la federació, doncs s’acabava el termini per formalitzar les llicències, la Natàlia va poder quedar lliure a canvi de 6.000 euros de la nostre butxaca. La norma feta entre els clubs, ara el CN Barcelona la feia servir per extorsionar als seus nedadors disgustats i a les seves famílies.

En Jordi Joan Montseny va passar pel mateix camí i la seva mare va pagar 5.000 euros. A la Marina Sànchez, que sempre havia entrenat també al CAR de Sant Cugat, li van demanar 3.000 euros i no van voler rebaixar res. Com que no va poder pagar (els pares passaven per una mala situació econòmica) va haver de deixar de nedar.

Roger Torné
Pare de Natàlia Torné, i editor de Notinat

dilluns, 19 d’abril del 2010

Fa pudor


Tras la inspección de Trabajo, viene la de Hacienda

Clica per engrandir
Ya es de dominio público cuál fue el resultado de la inspección de Trabajo, para vergüenza de la actual Junta Directiva del Club Natación Barcelona.

Y la poquísima información que me ha sido facilitada —por motivos obvios— en Hacienda, ante la presencia del socio Pol Avinyó en primera instancia, y del director adjunto de El Triangle, Sr. Mario Ruiz, en segunda instancia, es que al CN Barcelona se le ha abierto un expediente por el que —en palabras de un inspector de Hacienda— va a ser sancionado con toda seguridad por la Agencia Tributaria.

Pero el proceso de inspección tiene su  'tempo', porque puede incluso haber delito penal si el presunto fraude cometido por la actual junta directiva del CN Barcelona supera la cantidad de 120.000 euros.

De l'Acta de l'Assemblea del 26 d'abril del 2009 (2on lliurament):

(...) I aquest acaba tot indicant-li que no s'ha fet cap pagament en diner negre, doncs aquest no existeix al Club Natació Barcelona. (...)

(...) I se li demana al Sr. Meca que si fa una denúncia l'ha de demostrar. (...)

(...) El Sr. Meseguer li contesta: "Vosté em pregunta si nosaltres hem pagat amb diner negre. I jo dic, nosaltres no hem pagat amb diner negre, i li dono els motius que hi ha" (...)

(...) El Sr. Meseguer li demana que ho demostri. Si fa una afirmació l'ha de demostrar. Si no, el mentider és vosté. (...)


Y una vez expulsado, no sin antes haber intentado repetidamente mantener una reunión con el presidente Sebastián Millanssiendo ésta sistemáticamente rechazada por el presidente, arguyendo que no era de su interés si el club era denunciado— para llegar a un acuerdo y así evitar tener que denunciar a la entidad, presenté a los inspectores de Trabajo y a los inspectores de Hacienda las pruebas de presunto fraude fiscal y laboral que me habían sido facilitadas.

El ínclito Pere Meseguer me retó a que lo demostrase. Obviamente Trabajo ha demostrado que el mentiroso no era yo, sino él. Como así también lo demostrará Hacienda.

El Acta de aquella asamblea, con las declaraciones del Sr. Meseguer, es de gran interés para mi abogada, pensando en el juicio por la querella que me ha interpuesto este embustero vicepresidente, portavoz de la junta directiva en aquella asamblea.

El soci Josep Cuéllar, habitual signatari de les Actes Assembleàries del CN Barcelona?

De l'Acta de l'Assemblea del 26 d'abril del 2009 (1er lliurament):

A continuació demana la paraula el Sr. Francesc Campos, el qual informa a l'assemblea que és auditor.

Ha estat durant 12 anys president del Comité de Deontologia i de Pràctica Professional del Registre d'Economistes Auditors, i voldria fer un parell de preguntes en relació als comptes als que ens someten.

En primer lloc preguntar si l'auditor està present aquí.

En segon lloc voldria saber si teniu autorització fefaent de l'auditor per utilitzar el seu nom sense incloure l'informe d'auditoria en els comptes que presenteu per a la seva aprovació.

Si no teniu autorització heu de saber que el esmentar en la presentació dels comptes el nom de l'auditor sense incloure l'informe, si això s'ha fet sense coneixement de l'auditor, esteu posant a l'auditor davant d'un problema deontològic que pot significar l'apertura d'un expedient.

A més, si l'auditor s'assabenta de que s'ha posat el seu nom sense autorització i sense incloure l'informe està obligat, per evitar l'expedient que se li pot obrir, a requerir a l'entitat perquè torni a presentar els comptes amb l'informe d'auditoria, o amb l'autorització de l'auditor per esmentar el seu nom.

D'altra manera, els comptes —i no vull entrar en els comptes en sí, només estic parlant de l'aspecte purament formal— manquen d'una forma legal de presentació, i la seva aprovació podria ser impugnada legalment amb possiblement un 100% de possibilitats de que el jutge donés la raó a l'impugnant.

Jo no ho faré, però vull pensar que aixó de posar el nom de l'auditor en els comptes ha estat un error, ni advertit per l'auditor ni advertit per cap tècnic. Vull deixar aquesta qüestió a l'assemblea.

Tot seguit li contesta el tresorer (!?) tot indicant-li que l'informe d'auditoria està a disposició de tots els socis a la secretaria del club, i que si hem incomplert algun tema legal ho posarem en coneixement dels nostres auditors per regularitzar-lo.

A continuació demana la paraula el soci Juan Carrasco, el qual demana al delegat de petanca explicacions sobre ...


No li va contestar el tresorer, sinó el primer vicepresident Frederic Moncunill (el directiu que viu i treballa a Alacant), com tothom va poder veure i escoltar. Per què es canvia l'actor de la resposta al Sr. Francesc Campos? El tresorer no té nom?

Però com que va dir l'arxiver del CNB, Sr. Serena, que s'ha destruït l'enregistrament sonor de l'assemblea un cop signada l'Acta pels tres voluntaris, doncs ...

Com l'han destruït? L'han cremat, l'han esmicolat o se l'han menjat? Algú creu de debò que l'han destruït, quan l'Acta no tramet fil per randa tot el que es va dir a l'Assemblea?

Per cert que em diuen que un habitual en signar les Actes és el Sr. Josep Cuéllar, i que és el més ràpid del Far West en aixecar el braç quan es demana un voluntari per signar-la. Quantes Actes deu d'haver signat el Sr. Cuéllar sota la presidència de Millans?

Cal informar de que aquest senyor és amic de Sebastià Millans, encara més amic de Pere Meseguer, és president de l'Obra Social del CNB, i en el seu moment —l'any 2001— membre de la Comissió d'Obres de la Piscina de la Nova Escullera.

Benvolgut Josep Cuéllar, tornaràs a presentar-te voluntari a signar la propera acta? Saps que l'Acta que vas signar l'any passat no reflecteix fidedignament el que va succeir? Ja te la vas llegir abans de signar-la? Perquè per exemple, entre alguns fets sospitosament silenciats, no surten recollides algunes intervencions, com una del soci Davide Spada, i tota la intervenció de la sòcia Isabel Vilalta.

Sr. Josep Cuéllar Ruiz, abans de signar la propera Acta, comprova que el que reflecteix per escrit s'ajusta realment al que es va dir? Un consell d'amic. D'acord?

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)