www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 24 de juliol de 2010

Netejant el despatx del president

(Clica per engrandir)

dijous, 22 de juliol de 2010

Trofeu Nemesi Ponsati, expresident del CN Barcelona, i pare de l'atletisme català

Durant tot el cap de setmana de l’11 i 12 de juliol s’ha celebrat el Trofeu Nemesi Ponsati

A l'Estadi Joan Serrahima un    centenar de participants han    recordat Nemesi Ponsati, el    pare de l'atletisme català.

Nedador i atleta del Club    Natació Barcelona, del qual    en fou president, també va    presidir la Federació Catalana    de Natació i la Federació    Catalana d'Atletisme.

L'any 1918 va crear la competició l'Atleta complet, que consistia a combinar proves de natació i atletisme, on es calculàven els resultats en punts d'una manera similar a l'actual decatló. Posteriorment va centrar el seus esforços en la pedagogia esportiva.

Clica per veure l'article original (18-07-2010)

Belén Roig, del CN Barcelona, segon lloc a la Travessia de Begur

Els nedadors,
durant la competició celebrada diumenge
La tretzena edició de la Travessa de natació s'Eixugador a Aiguafreda es va celebrar el passat diumenge. La travessia popular, organitzada per l'àrea d'esports de l'Ajuntament de Begur, té un recorregut d'un quilòmetre entre s'Exiugador, on l'organització porta als participants en barca, fins a la platja d'Aiguafreda.

En la competició esportiva van participar fins a 238 nedadors. El guanyador absolut va ser l'esportista Joaquim Bofill, del GEiEG de Girona. Arnau Fernández, del Club Natació Figueres, va ser el guanyador de la primera categoria masculina.

En la primera categoria femenina la nedadora del GEiEG, Berta Llenas, va resultar campiona. El segon lloc va ser per a Belén Roig, del Club Natació Barcelona, i la tercera posició per a Anna Carrión, del Club Natació Lloret.

Clica per veure l'article original (21-07-2010)

dilluns, 19 de juliol de 2010

Excelente crono del Club Natación Barcelona

Clica para ampliar

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)