www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 6 de desembre del 2008

I també presidents, i vicepresidents, i ...


El Atlètic Barceloneta supera a un CN Barcelona que pudo dar la sorpresa

Espectacular partido el que dirimieron los dos mejores equipos de la liga en la pileta de Sant Sebastià y que sirvió al final para que el Atlètic Barceloneta se llevara la victoria, y ya van 103 de forma consecutiva. Lo cierto es que ambos conjuntos estuvieron a un gran nivel y nadie debería haberse ido de vacío. A la postre decidió la veteranía y el saber hacer de los locales en los momentos claves del choque. El juego estuvo también determinado por la excelente actuación de los porteros, tanto de Daniel López como de Iñaki Aguilar que fueron quizás los mejores de sus equipos. El conjunto de Santi Fernández, que tuvo que ceder la dirección a Jesús Martín, al estar sancionado, se topó con la gran defensa que propuso Toni Esteller y que maniató a los hombres claves, aunque esto no sería suficiente. Era un partido táctico y muy físico, y un tanto de penalty de Xavier García y otro de Felipe Perrone daban la primera diferencia del encuentro. A falta de dos minutos para el final del primer periodo reaccionó el CN Barcelona, igualando el marcador con dos dianas seguidas, la última obra Kiko Perrone y jugando en inferioridad. 
En el segundo periodo la dinámica fue la misma. Dos goles certificaban el empate a tres y una gran intervención de Iñaki Aguilar impedía la ventaja local. A poco para el final fue esta vez Daniel López quien estuvo inmenso al realizar una gran acción tras un contraataque visitante. Con empate a cuatro empezó un tercer cuarto en el que algunas cosas ya se empezaban a decidir. Anotó en superioridad el CN Barcelona con gol de Marc Hernández y posteriormente llegó una de las jugadas clave del partido. Con 4-5 Blai Mallarach dispuso de un penalty para el 4-6, pero se encontró con la excelente intervención de Daniel López que paró el tiro. Tras esta jugada emergió la figura de Marc Minguell que con dos tantos volvía a dar respiro a los marineros. 
El último periodo fue apasionante. Eric Marsal volvió a equilibrar el marcador firmando el 6-6, poco después que el mismo Marsal fallara una clara ocasión. Fue el turno de Felipe Perrone, que gozó de una gran oportunidad para el 7-6 pero nuevamente Iñaki Aguilar estuvo muy acertado. Funcionó la defensa de Atlètic Barceloneta que dejó sin tiempo dos ataques cenebistas, agotando la posesión. A falta de poco más de tres minutos Albert Español certificaba el 7-6. Los de Toni Esteller gozaron de una postrera posesión en superioridad, el balón acabó en las manos de Richard Campbell que tuvo un último disparo que acabó finalmente estrellado en el poste.


DIVISIÓN DE HONOR MASCULINA
OCTAVA JORNADA, 06/12/2008

CN ATLÈTIC-BARCELONETA 7 - CN BARCELONA 6

CN Atlètic-Barceloneta: Daniel López, Nathaniel Miller, David Martín, Petar Trbojevic (1), Albert Español (1), Blagoje Ivovic, Marc Miguell (2), Felipe Perrone (2), Francisco Fernández, Adrià Delgado, Xavier Vallés, Xavier Garcia (1p) y Víctor García.
Entrenador: Jesús Martín

CN Barcelona: Iñaki Aguilar, Richard Campbell (1), Balasz Sziranyi, Ricardo Perrone (1), Eric Marsal (1), Marc Hernández (2), Rhys Howden, Joel Esteller, Pere Estrany, Blai Mallarach (1), José Rodríguez y Daniel Sulla.
Entrenador: Toni Esteller

Parciales: 2-2 / 2-2 / 2-1 y 1-1
Árbitros: Fernando Moreno y Antoni Muntané

Via: 
WPA - Waterpolo Asociación (06-12-08)

divendres, 5 de desembre del 2008

Pistaaaaa ... !!


L'Anna Prat, saltadora del CNB

(1.) Anna Prat, mínima pel Campionat del Món Júnior


11-Febrer-2008 
La joveníssima saltadora de 14 anys, Anna Prat, del CN Barcelona ha aconseguit la puntuació mínima en trampolí d’1 metre per participar en el Campionat del Món Júnior que es farà a Achen, Alemanya el mes de setembre del 2008. Aquesta marca la va fer a principis de temporada a la primera jornada de la lliga estatal. Ara en el campionat d’Espanya per categories d’edats ha tornat a demostrar el seu perfecte estat de forma aconseguint noves mínimes internacionals.




(.2.) Anna Prat guanya la Pepsi Diving Cup


08-Abril-2008
La saltadora del Club Natació Barcelona, Anna Prat, ha guanyat la 20a. edició de la Pepsi Diving Cup en les modalitats trampolí d'1 metre i 3 metres, categoria B (14 i 15 anys), que s'ha celebrat els dies 4,5 i 6 d'abril a la piscina del club Metropole de Las Palmas de Gran Canaria.


En la seva primera convocatòria amb la selecció estatal junior, la saltadora catalana ha aconseguit dos importants èxits amb els quals inicia la temporada internacional que continua el proper 17 d'abril amb el Trofeu d'Aquisgrà a Alemanya, el trofeu júnior més prestigiós del món.


En declaracions a la televisió autonòmica canària va manifestar “saltar suposa un gran sacrifici per a tots els saltadors perquè requereix molt de temps que no pots destinar a estudiar i sortir amb els amics”. Anna Prat es va mostrar molt contenta per les medalles, i pel fet de poder entrenar ben aviat a la piscina municipal de Montjuic equipada amb una torre de salts completa.




(.3) Anna Prat es penja dues medalles a l'Open Diving Competition de Bergen




03-Juny-2008
La saltadora catalana del CN Barcelona, Anna Prat, ha pujat dues vegades al podi del 7è Bergen Open Diving Competition de grups d’edat.


Divendres 30 de maig és va proclamar campiona del grup B (nascuts al 1993 i posterior) en la competició de trampolí d’un metre i amb una puntuació total de 290,15 va superar, un cop més, la puntuació necessària per participar en el Campionat del Món Júnior de Salts que tindrà lloc a Achen (Alemanya) durant el mes de setembre d’enguany.


El diumenge 1 de juny va aconseguir la segona posició en la competició de trampolí de 3 metres per darrera de la saltadora del CN Metropole Begoña Jimenez. 


Via:
Federació Catalana de Natació




dijous, 4 de desembre del 2008

Michael Phelps, el nadador dels vuit ors a Pequín

L'home que més medalles ha guanyat en uns Jocs Olímpics demostrant els seus dots en la primera carrera.


La vinyeta es de Patrick Moberg.

Copa Nadal 2008


Inscripcions obertes:

De dilluns a divendres.
Recepció piscina nova.


Dissabtes, diumenges i festius
Recepció principal.


Data límit 19/12/08 a les 20.00 h.

dimecres, 3 de desembre del 2008

Sobre gent manipulada

Dedicat al soci Jordi Gimeno 


Ven fum? ... Fa volar coloms? ...


LA RENOVACIÓ DEL LITORAL URBÀ - CANVIS EN UNA ENTITAT CENTENÀRIA
 
El Club Natació Barcelona reformarà la façana marítima

Tot el públic podrà accedir a algunes parts de l'edifici de 1920

David Placer (13-11-07)

El Club Natació Barcelona, situat davant la platja de Sant Sebastià, començarà aquest mes les obres per adaptar les seves instal.lacions a la nova façana marítima que tindrà la ciutat els pròxims anys. L'ampliació de l'activitat lúdica i econòmica que comportaran els projectes urbanístics al moll de la Nova Bocana serà aprofitada per renovar el seu antic edifici de 1920, on s'allotjarà un centre de talassoteràpia i s'hi obrirà el restaurant a tot el públic.

El club, un dels centres esportius més antics de la ciutat i que va celebrar el cap de setmana passat el centenari, reformarà el seu vell edifici per transformar-lo en un centre de talassoteràpia, un mètode terapèutic i de bellesa que fa servir aigües i altres recursos marins. Amb uns 89.000 socis, el centre esportiu vol que la seu de talassoteràpia --la primera a la ciutat-- pugui ser visitada per qualsevol persona. Els usuaris tindran tarifes de mercat i els socis obtindran descomptes, que encara no s'han establert.

PRIMERA PISCINA COBERTA El centre esportiu ja disposa d'un projecte preliminar encarregat a una empresa d'arquitectura, que intenta recuperar tots els elements originals de l'edifici que va allotjar la primera piscina coberta d'Espanya, tancada l'any passat a causa de l'avançat procés de deteriorament. Les obres s'adjudicaran al final d'aquest any i la inauguració s'ha previst per al principi del 2010. Fins ara quatre empreses han presentat projectes per a la remodelació de l'edifici, que serà gestionat per una firma privada.

RESTAURANT PER A TOTHOM
El mes vinent
també començaran les obres de reconstrucció del restaurant, que comptarà amb 1.000 metres quadrats d'espai, la meitat dels quals en una terrassa que s'assentarà sobre els terrenys que Barcelona ha anat guanyant al mar al llarg d'aquestes últimes dècades. L'obertura és prevista per al mes de maig.
El restaurant també estarà a disposició de tot el públic i el club espera que obrirà les portes el març vinent. "Hem fet una transformació radical. En 10 anys hem passat de 6.000 socis fins a 8.900. També hem duplicat la superfície de què disposa el club", va assegurar Sebastià Millans, president del Club Natació Barcelona. 


Clica per veure l'article original





Ara fa tot just dos anys que el president Millans concedia entrevistes a mitjans de premsa com El Periódico -en aquest cas a l'amic David Placer- en les que afirmava sense cap rubor que les obres de construcció del Centre de Talassoteràpia començaven a finals del 2007.

Una sòcia va preguntar a la Junta Directiva en la darrera assemblea del passat 22 d'abril d'enguany, que què passava amb aquest Centre de Talassoteràpia. I li va contestar un membre autoritzat de la taula directiva que estaven sospesant quatre empreses candidates. Aquesta sòcia, segurament per desconfiança, va insistir que en quin termini s'adjudicaria el projecte, perquè el president va dir públicament que a finals de l'any anterior ja començarien les obres, que estàvem a finals d'abril i que de les obres res de res. I aquest directiu li va respondre que les gestions les portava el bufet del Sr. Roca Junyent, i que en dos mesos -per juny- ja s'hauria firmat amb l'empresa escollida.
 
Repassant l'Acta d'aquesta assemblea, en ella no surt recollida aquesta pregunta i resposta. Una badada involuntària? Bé, per això ja hi són les cintes de les assemblees, que tinc entès que algun cop s'han hagut d'escoltar per a "deshacer entuertos".

 
També proclamava ufanós el Sr. Millans als periodistes que se li acostaven, que el restaurant tindria mil metres quadrats, amb 500 de terrassa, i que estaria a disposició de tot el públic.


Srs. i Sres. socis i sòcies, si això no es fer volar coloms, ... dons què voleu que us digui!

A la propera assemblea el president Millans -espero que el vicepresident Moncunill pugui quadrar la seva agenda per assistir-hi- haurà d'explicar de manera convincent perquè s'ha omplert la boca pública i notòriament confirmant per finals del 2007 les obres del Centre de Talassoteràpia -de moment virtual-, i els mil metres, cinc-cents de terrassa oberta al públic del restaurant. I per què es van suspendre les obres d'aquest restaurant una vegada començades i durant dos mesos. Jo sé perfectament el perquè. A veure si torna a repetir, però aquest cop a l'assemblea ordinària, allò de que la Junta es va repensar el projecte inicial d'obrir el restaurant al públic.


Sr. Millans, cal no vendre fum afirmant al soci i al públic en general què farem això i allò, quan desprès no es pot complir amb la paraula donada. El consell d'un soci per no posar-se sempre en fora de joc és que es mossegui la llengua fins que qualsevol assumpte que tingui entre mans no estigui lligat i ben lligat. És un bon consell.


Només em resta donar-li les gràcies al David Placer per la seva atenció, i que seguirem en contacte.


dimarts, 2 de desembre del 2008

El risc (metafòric) de tornar a 'pidolar' una derrama


El "miting" del president Millans

 Clica per engrandir

Recupero en aquest post una pàgina de La Vanguardia del 4 de març del 1980. De fa tan solament 28 anys, quan el Sr. Sebastià Millans tenia cinquanta i pocs anys, i militava activament a Convergència i Unió. Recordeu que el Sr. Millans va exercir el càrrec de regidor d'esports de l'Ajuntament de Barcelona.

Juntament amb l'ex-Honorable President Jordi Pujol, amb l’ex-president del Parlament de Catalunya Sr. Miquel Coll i Alentorn, i l'ex-rector de la Universitat Autònoma de Barcelona i ex-president de l'Institut d'Estudis Catalans Sr. Josep Laporte, va parlar, com a quart orador, en un miting a Barcelona. El reclam de l'acte polític era "Vine a escoltar com Aixecarem Catalunya".

Com tots sabem, el Sr. Sebastià Millans va arribar a presidir, i ja fa tretze anys que encara el presideix, un important club esportiu de la Ciutat Comtal. Si hagués de posar un títol al proper parlament del Sr. Millans a l'assemblea de socis de l'any vinent seria quelcom de semblant a "Vés a escoltar com, sota el seu mandat, s'ha incrementat brutalment el deute del CNB".

Aixecarà el Sr. Millans econòmicament al CNB (sense més i inútils derrames) en els, de moment, tres anys que li resten de mandat? O poder pensa allò de que "ja ho arrenjaran els que vinguin darrera meu"?

Si això ara ja té difícil (que no impossible) solució, imagineu d'aquí a tres anys, si el president Millans esgota el seu mandat.

Clica per veure l'article original 

dilluns, 1 de desembre del 2008

Mor el cantautor Joan Baptista Humet




Avui dilluns, Dia Mundial de la lluita contra la Sida



Tom Hanks in Philadelphia
Music: Bruce Springsteen -Streets Of Philadelphia-



El CN Barcelona sigue invicto en casa tras ganar a un mejorado CE Mediterrani

El CN Barcelona sumó su tercera victoria consecutiva y continúa invicto en la Nova Escullera. Por su parte, el CE Mediterrani, que ofreció una mejor imagen que ante el CN Atlètic-Barceloneta, ya podrá volver a centrarse en ‘su liga’, después de haberse enfrentado ya con los dos primeros clasificados. El arranque del partido fue de claro color local, iniciando el choque con un claro 3-0. Con 4-1 en el tanteo, los de Javier Aznar reaccionaron en el segundo periodo a pesar que éste empezó con un tanto cenebista. Este gol cambió el panorama y llegó el despegue visitante. Fue a partir de ahí cuando un mini parcial de 0-3 colocó el resultado en un ajustado 5-4. Los hombres de Toni Esteller volvieron a marcar, a lo que respondió el ‘Medi’ con dos dianas más que significaban el empate a seis. Tras el descanso, y como había sucedido en el primer periodo, el CN Barcelona arrancó fuerte y volvió a situar otro parcial de 3-0. La defensa que propuso Toni Esteller fue esta vez más agresiva, y capitaneados por Ricardo Perrone, cerraron este tercer periodo con un claro 6-1, habiendo mejorado también los conceptos ofensivos. Esta dinámica tuvo su continuidad en el último tiempo, en el que se mantuvo la sólida defensa cenebista ante la que poco pudo hacer el CE Mediterrani. Otro parcial de 4-1 dejaba el marcador en el 16-8 definitivo.


DIVISIÓN DE HONOR MASCULINA
SÉPTIMA JORNADA, 29/11/2008

CN BARCELONA 16 - CE MEDITERRANI 8

CN Barcelona: Iñaki Aguilar, Richard Campbell (2), Balasz Sziranyi (1), Ricardo Perrone (3), Eric Marsal (2), Marc Hernández, Rhys Howden (2), Francesc Alcaraz (1p), Joel Esteller, Pere Estrany (2), Blai Mallarach (3, 1p), José Rodríguez y Daniel Sulla.
Entrenador: Toni Esteller

CE Mediterrani: David Gómez, Víctor Cabanas, Albert Asenjo, Edgar Angelats (1), Gustavo Marcos (2), Robert Maitland (2), Ivan Alejandro Idarraga (1), José Luis Díaz, Dani Ballart, Marc Cercadillo, Marc Brugarolas, Germán Yáñez (2).
Entrenador: Javier Aznar

Parciales: 5-1 / 1-5 / 6-1 y 4-1
Árbitros: Jordi Cisneros y Bruno García

Via: 
WPA - Waterpolo Asociación (29-11-08)

diumenge, 30 de novembre del 2008

Gemma Mengual i les seves sirenes es banyen en cava

L'EQUIP ESPANYOL DE NATACIÓ SINCRONITZADA PROTAGONITZA EL TRADICIONAL ANUNCI NADALENC
DE FREIXENET


Carmen Muñoz (28-11-08)

Unes 180 persones van assistir ahir al Palau de la Música a la presentació del nou espot nadalenc de Freixenet Carta Nevada, un anunci que aquest any té com a protagonistes unes bombolles que saben millor que ningú com nedar en un mar de cava. Es tracta de les campiones espanyoles de natació sincronitzada.
L'anunci, que porta el títol El color reserva, s'inicia quan Gemma Mengual i el seu equip de sirenes sorgeixen d'una piscina (en realitat és un tanc de sis metres de profunditat) vestides amb uns banyadors daurats dissenyats per Andrés Sardá. Les subcampiones olímpiques interpreten diferents coreografies al ritme trepidant del zapateado flamenc de la bailaora Flora Albaicín. Per acabar, les nedadores componen una figura similar a un arbre de Nadal en què cada una d'elles té una copa de cava a la mà.

36 HORES A L'AIGUA
Gemma Mengual va explicar que la coreografia de l'espot, que s'estrenarà el 8 de desembre, era un "max mix" de les que ja tenen. "Hem escollit les més espectaculars i el cert és que quan hem vist l'anunci ens ha emocionat molt. Ens hem quedat al.lucinades".
Les nedadores van passar 36 hores a l'aigua per rodar un espot de poc més d'un minut. Això sí, en aigua calenta. La gravació es va realitzar als estudis britànics de Pinewood, que des del 1930 han acollit rodatges de films mítics. Moltes de les pel.lícules de James Bond s'han rodat allà.
El director de l'espot, el britànic Howard Greenhlagh, va explicar que quan li van proposar fer l'espot i li van dir que l'anterior l'havia fet Martin Scorsese va pensar "Déu meu". "Però quan vaig veure les noies i la perfecció amb què es movien, em vaig adonar que la feina seria molt fàcil", va comentar.
Amb aquest anunci, Freixenet ha tornat de nou als orígens després que l'any passat contractés el director de cine Martin Scorsese per dirigir el curt La clau reserva. La firma catalana va trencar amb Leopoldo Pomés, creador de les bombolles i realitzador dels espots des del 1966, perquè aquest era partidari de seguir utilitzant celebritats en les campanyes i l'empresa volia ampliar la galeria de personatges.
"La clau reserva de Martin Scorsese va ser extraordinària i ha obtingut molts premis", va afirmar Pere Bonet, director de comunicació de Freixenet, encara que també va reconèixer que "les bombolles són molt emblemàtiques", una marca de la casa.

Clica per veure l'article original



L'spot, en primicia:


Roberto Queralt en la memòria

Com a complement a les entrades del bloc dels passats 28 i 29 d'octubre, respectivament "Una actitud molt mesquina" i "El president Millans i els estatuts del CNB", ens fa arribar un soci veterà una fotografia del Roberto Queralt amb el prec de que la publiquem al bloc, per reivindicar la importància d'aquest destacadíssim esportista dins la història del CNB.

  
Font: Boletín Mensual del CNB, núm.350 (septiembre 1956)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)