www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 5 de desembre del 2008

L'Anna Prat, saltadora del CNB

(1.) Anna Prat, mínima pel Campionat del Món Júnior


11-Febrer-2008 
La joveníssima saltadora de 14 anys, Anna Prat, del CN Barcelona ha aconseguit la puntuació mínima en trampolí d’1 metre per participar en el Campionat del Món Júnior que es farà a Achen, Alemanya el mes de setembre del 2008. Aquesta marca la va fer a principis de temporada a la primera jornada de la lliga estatal. Ara en el campionat d’Espanya per categories d’edats ha tornat a demostrar el seu perfecte estat de forma aconseguint noves mínimes internacionals.




(.2.) Anna Prat guanya la Pepsi Diving Cup


08-Abril-2008
La saltadora del Club Natació Barcelona, Anna Prat, ha guanyat la 20a. edició de la Pepsi Diving Cup en les modalitats trampolí d'1 metre i 3 metres, categoria B (14 i 15 anys), que s'ha celebrat els dies 4,5 i 6 d'abril a la piscina del club Metropole de Las Palmas de Gran Canaria.


En la seva primera convocatòria amb la selecció estatal junior, la saltadora catalana ha aconseguit dos importants èxits amb els quals inicia la temporada internacional que continua el proper 17 d'abril amb el Trofeu d'Aquisgrà a Alemanya, el trofeu júnior més prestigiós del món.


En declaracions a la televisió autonòmica canària va manifestar “saltar suposa un gran sacrifici per a tots els saltadors perquè requereix molt de temps que no pots destinar a estudiar i sortir amb els amics”. Anna Prat es va mostrar molt contenta per les medalles, i pel fet de poder entrenar ben aviat a la piscina municipal de Montjuic equipada amb una torre de salts completa.




(.3) Anna Prat es penja dues medalles a l'Open Diving Competition de Bergen




03-Juny-2008
La saltadora catalana del CN Barcelona, Anna Prat, ha pujat dues vegades al podi del 7è Bergen Open Diving Competition de grups d’edat.


Divendres 30 de maig és va proclamar campiona del grup B (nascuts al 1993 i posterior) en la competició de trampolí d’un metre i amb una puntuació total de 290,15 va superar, un cop més, la puntuació necessària per participar en el Campionat del Món Júnior de Salts que tindrà lloc a Achen (Alemanya) durant el mes de setembre d’enguany.


El diumenge 1 de juny va aconseguir la segona posició en la competició de trampolí de 3 metres per darrera de la saltadora del CN Metropole Begoña Jimenez. 


Via:
Federació Catalana de Natació




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)