www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 25 de juny del 2011

Polémica campaña del CN Barcelona: "O es para siempre, o no hace falta que vengas"

El club cenebista —ya centenario— 
lanza una atrevida campaña para captar socios. 
Un vídeo desde el alma del CNB


El CN Barcelona, fundado en 1907, lanzó ayer una campaña publicitaria con el objetivo principal de captar nuevos socios y promocionarse en la ciudad. La agencia y el fotógrafo José Manuel Ferrater han sido los encargados de realizar el vídeo y las fotografías del trabajo con los propios socios como protagonistas.

“Este club lo hace especial su gente. Hemos querido captar el alma del CN Barcelona con la colaboración desinteresada de los socios. El CNB es uno de los grandes desconocidos de la ciudad y esta campaña nos da la oportunidad de demostrar que es un espacio privilegiado donde, además de hacer deporte, la gente entiende la vida de otra forma. El eslogan final es un reto”, afirmó el creativo Jordi Rosàs. 'O és per sempre, o no cal que vinguis' es ese atrevido eslogan de la campaña: 'O es para siempre, o no hace falta que vengas'.

El club centenario catalán perdió unos 300 abonados en 2010 y actualmente tiene 7.900 socios. Hace 20 años vivió sus mejores tiempos con 8.500, según dijo su presidente, Sebastià Millans. “Tampoco es para asustarse porque tenemos un socio fiel, pero el principal objetivo de la campaña es intentar recuperar el número de socios que se han ido debido a la crisis. Con todo, este año estamos remontando”, aseguró Millans, que animó a todos a distribuir el vídeo –dura un minuto– a través de las redes sociales para una mayor difusión. “Es una campaña que se aparta de los convencionalismos, atrevida y diferente”, añadió la vicepresidenta del club, Susanna Closa.

Clica para leer la noticia original completa (18-06-2011)





divendres, 24 de juny del 2011

Marcel Zamora, un “ironman” barceloní

   El triatleta del Club    Natació Barcelona,    Marcel Zamora,    disputarà diumenge la    Ironman de Niça. La    prova consisteix en fer    3.800 metres nedant,    180 quilòmetres en    bicicleta i acabar amb    una marató. L'atleta ha guanyat la prova en els últims cinc anys.

Clica per veure l'article original (24-06-2011)



dijous, 23 de juny del 2011

Josep Maria Mir Padullés (l'advocat del CN Barcelona), amb l'atletisme del Barça

Josep Maria Mir Padullés,
l'advocat del CN Barcelona
La singularitat de l'atletisme
Dins l'amalgama de les diferents seccions no professionals del FC Barcelona, l'atletisme defensa la seva singularitat. En aquest sentit, Josep Maria Mir, de la comissió esportiva de la secció, apunta: «L'atletisme és un esport individual i no hi ha una lliga regular com passa en altres especialitats. Nosaltres competim en el campionat d'Espanya de clubs, que només consta de tres encontres i normalment un d'aquests es disputa a Catalunya.»

Precisament, els equips masculí i femení del Barça s'han de jugar l'ascens a divisió d'honor la setmana vinent a Saragossa i Valladolid, respectivament.

Mir va enviar ahir una carta als atletes de la secció amb l'objectiu de transmetre un missatge de tranquil·litat: «Crec que les mesures anunciades pel club no afectaran l'atletisme, tot i que de segur veurem minvat una mica el pressupost de la secció a conseqüència de la situació econòmica general.»

Clica per a llegir l'article original (03-06-2011)




dimecres, 22 de juny del 2011

Toni Clapés, socio del Club Natación Barcelona, renueva otros dos años con 'Versió RAC1'

Toni Clapés
Las tardes de RAC1 tienen por delante dos temporadas más de Versió RAC1, después de que el director del programa, Toni Clapés, renovara ayer su compromiso con la emisora del Grupo Godó. El periodista lleva 11 años consecutivos en el liderazgo de las tardes en Catalunya con una combinación equilibrada de información y humor.

La incursión de Clapés en las tardes se produjo en 1999 en Catalunya Ràdio, con Versió original, que fue líder casi de inmediato, por delante de La Ventana de la Cadena Ser. En el 2005, Clapés fichó por la emisora del Grupo Godó, con Versió RAC1, que ha sido líder ininterrumpido desde entonces con cifras inigualadas. Según la última oleada del Estudio General de Medios (EGM), publicada en abril pasado, la audiencia del programa es de 163.000 oyentes. Su récord corresponde a la oleada anterior, con 177.000 oyentes. En marzo, el programa celebró en el Gran Teatre del Liceu su edición número 3.000.

Entre las claves del programa, Clapés destaca su adaptabilidad y la autoexigencia de su equipo. "El mundo es cambio. El cambio no nos da miedo. No habríamos sido líderes desde 1999 si no lo tuviéramos claro. Y esto pasa por la autocrítica, desde el gag a la entrevista, pasando por el ritmo, la implicación o la respuesta de los oyentes", señala el periodista.

La renovación del programa por dos años se anunció por Twitter, con felicitaciones en esa red como la del humorista Carlos Latre o la de los periodistas Jordi Basté y Toni Soler, pero también de muchos seguidores.

"La respuesta de la gente es muy bestia —valoró Clapés—. No sabes cómo se agradece esta complicidad de los oyentes".

El director de RAC1, Eugeni Sallent, señaló que "el liderazgo de RAC1 no se puede explicar sin Toni Clapés" y añadió que Versió RAC1 es "una fábrica de talento", con fenómenos como el de los imitadores Pep Plaza, Oriol Cruz o Joan Spin.

Clica para ver la noticia original (15-06-2011)

dimarts, 21 de juny del 2011

A revolution has begun - Ready for change

Excepcional vídeo sobre la "Spanish Revolution", hecho con la intención de ser difundido entre la comunidad internacional  (Banda Sonora: "Uprising", de Muse)


dilluns, 20 de juny del 2011

La màgia del surf nocturn

La nit, la lluna i un slow motion transformen en un espectacle únic les maniobres dels surfistes que protagonitzen aquest vídeo gravat en el mar de Tenerife, que permet admirar la bellesa visual dels surfistes prenent les ones sota la lluna plena.


diumenge, 19 de juny del 2011

El CNB guanya al Terrassa (13-9) i és el nou campió de Catalunya juvenil

Les instal·lacions del CN Catalunya han estat l'escenari, aquest cap de setmana, de la fase final del Campionat de Catalunya juvenil masculí. En les semifinals d'ahir el CN Barcelona va eliminar al CN Atlètic-Barceloneta per 9-6 i el conjunt amfitrió, el CN Catalunya, va caure per 9-14 davant el CN Terrassa.

A continuació s'ha disputat la final d'aquest Campionat de Catalunya juvenil entre el CN Barcelona i el CN Terrassa. Els cenebistes han començat molt forts el partit, anotant dos gols en els dos primers atacs i deixant un parcial de 4-2 en els vuit primers minuts. El Terrassa ha intentat reaccionar i ha arribat a retallar un gol (4-3) però els cenebistes, de la mà de Reixach, Bustos, Gomà i Masip, han anat eixamplant el marcador (7-4 al descans i 11-6 al final del tercer període) fent inútils els esforços dels egarencs. En el darrer parcial el Terrassa ha pogut retallar una mica el marcador (12-9) tot i que Masip ha fet el 13-9 a falta de pocs segons pel final. El CNB, que ha jugat una gran fase final, s'ha proclamat, d'aquesta manera, campió de Catalunya. Moltes felicitats!

CN Barcelona i CN Terrassa, campió i sotscampió
del Campionat de Catalunya juvenil masculí de waterpolo 2011
(Clica per a engrandir)

CN BARCELONA (13): Guillem Borràs, Oriol Masip (3), Guillem Boqué, Eric Fernández, Álvaro Fernández, Gerard Trilles, Marc Fernández, Kevin Peris (1), Gerard Reixach (3), Pol Gomà (3), Enric Tardío, José Javier Bustos (3) i Paco Villena. E: Dani Esforzado

CN TERRASSA (9): Kevin Espinosa, Donat Galeev, Dani Blánquez (2), Rubén Granados (2), David Torilo (1), Sergi Cabanas, David Rodríguez, Iscle Riquelme, Manel López (1), Héctor Araujo (1), Marc Senar, Esteban Gómez (2) i Xavier Serra. E: Dídac Cobacho

Àrbitres: Xavi Guàrdia i Juanma Fuentes
Parcials: 4-2 / 3-2 / 4-2 / 2-3

Clica per veure l'article original (19-06-2011)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)