www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 2 de juliol del 2010

Marcel Zamora (CN Barcelona) engrandeix la llegenda amb el cinquè triomf en l'Ironman de Niça

Zamora exhibeix la mà estesa amb els cinc triomfs a Niça

El barceloní Marcel Zamora (CN Barcelona) va engrandir ahir la seva llegenda amb la cinquena victòria consecutiva en l'Ironman de Niça i la rebaixa del rècord de la prova, amb un temps final de 8h25:28. «Penso que avui [per ahir] estic fent història. Per mi, el més important és haver assolit els cinc triomfs consecutius», va ressaltar. Com és habitual, Zamora va basar l'èxit en la prova de marató (2h42), tot i que no va poder complir el seu objectiu de baixar de les 2h40. Abans, havia mantingut una intensa pugna amb el belga Frederik Van Lierde, el millor en el sector de ciclisme pels Alps marítims, però que va acabar cedint en la cursa a peu. Van Lierde va acabar l'Ironman en 8h30:39 i va completar el podi el suís Olivier Marceu, amb 8h52:25. Els parcials del triatleta català van ser: 52:12 en els 3,8 km de natació, 4h46:39 en els 180 km de ciclisme, i els ja esmentats 2h42:08 de la marató.


Zamora ja anunciava a través del seu bloc que arribava a la cita ben preparat. «Fa un parell de setmanes, en l'estada a Girona, vaig fer tres entrenaments clau que presagiaven que estic en el meu millor moment de forma des que sóc professional, i vaig tenir una injecció de moral increïble», va escriure aleshores. Ahir va arribar la confirmació dels deures ben fets.

Clica per veure l'article original (28-06-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)