www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 17 d’abril del 2010

Considerable increment de quotes al CN Barcelona

Increment de quotes —i de pàrquing (+ 40%)—,
... o parlem de derrama encoberta ?

Clica per engrandir

Exemples d'increments de quotes a aplicar ja a partir del proper 1 de maig, si s'aprova en l'Assemblea General Ordinària:

 Clica per engrandir

Aquest cop, de manera més justa aplicant el principi de proporcionalitat, aquesta derrama encoberta no s'aplicaria per unitat familiar, sinó que afectaria a tots i cadascun dels membres de les famílies, siguin grans o petits.  

I no us perdeu els que utilitzeu el pàrquing. Hauríeu de pagar—si doneu el vist-i-plau— un 40% més.

Al president li vaig presentar fa temps un estudi aproximat del que es recaptaria si solament els motoristes —jo ho sóc, i sempre venia en moto— abonéssim 20 cèntims (negociables) per fer servir el pàrquing, independentment del temps que estiguéssim. Per una mínima quantitat de cèntims d'euro, i sense límit de temps d'estada de la moto al pàrquing, una enorme recaptació de diners a l'any.

No tan solament va veure l'informe. Va dir que ho tenia tot controlat, que no necessitava consells de cap soci per gestionar el club, que no calia que perdés el temps en tonteries, ni que se'l fes perdre a ell. Sebastià Millans en estat pur.

divendres, 16 d’abril del 2010

Sebastià Millans i l'art de la mentida

La conseqüència directa de mostrar el truc des del mateix escenari on s'ha dut a efecte —la presidència del CN Barcelona— és doble i corrosiva.

Clica per engrandir

D'una banda, els socis i les sòcies ja no saben què pensa realment aquell que té la capacitat de decidir sobre l'interès present i futur de la centenària entitat esportiva.

Per un altre, s'esborra la sempre feble línia entre la veritat i la falsedat, i la massa social del CNB comprova alguna cosa molt més inquietant que l'habitual desplaçament de la veritat per la mentida: que els membres de la Junta Directiva del Club Natació Barcelona ja no distingeixen entre la una i l'altra.

Volen vostès una conducta més perfecta per a sembrar la desconfiança indiscriminada entre uns socis que, per unes altres diverses raons, veuen l'Assemblea General Ordinària de Socis com l'escenari ideal perquè l'actual Junta Directiva del CN Barcelona els enganyi?

Clica per engrandir

Jonathan Swift, en "L'art de la mentida política", parla d'un prohome del seu temps que, de tant usar la falsedat amb talent, "no vol saber si diu veritats o mentides, li basta saber què convé a cada minut i per a cadascú per a anar afirmant o negant mentides. De manera que si pretenen tractar amb ell, interpretant tot el que diu, igual que interpretem els somnis, no aconseguiran fer-ho i se sentiran igualment enganyats siguin o no crèduls".

A la vista de certs fenòmens, poc han après alguns, i això que hi ha un bon tros entre l'Anglaterra del segle XVIII i la Catalunya d'avui.

Roser Ponsati, nedadora i delegada de màsters i veterans del CN Barcelona

Manuel Ibern presenta el llibre 'Dona i esport a la Catalunya dels anys trenta', de Neus Real

Clica per engrandir

L’han acompanyat, a banda de l’autora del llibre, la directora del Pla de Polítiques de Dones de l’Institut Català de les Dones, Anna Solà; la nedadora i delegada de màsters i veterans del CN Barcelona, Roser Ponsati, i la responsable del Gabinet de Gènere de la Secretaria General de l’Esport, Maria José Bilbao.

Clica per veure l'article original (25-08-1999)

dimecres, 14 d’abril del 2010

Compte amb les Fundacions!!

Investiguen els comptes de la Fundació Esmen presidida per Millet


El Consorci d'Educació està auditant els comptes de la Fundació Esmen, fins avui presidida per Fèlix Millet, i hi ha detectat un forat de 80.000 euros a la comptabilitat. L'entitat es dedica a l'educació de persones amb discapacitats i fins ara gestionava l'Escola Sant Gervasi, concertada amb la Generalitat, que tanca portes.

Clica per veure l'article original (13-04-2010)


En El Periódico d'avui mateix,
Els pares d’una escola d’educació especial del barri de Sant Gervasi de Barcelona, que està gestionada per la fundació Esmen, presidida fins a l’octubre per Fèlix Millet, han demanat al Consorci d’Educació que investigui el presumpte desviament de grans quantitats de diners (1). Les famílies van declarar a Catalunya Ràdio que en la comptabilitat apareixen partides que no corresponen a activitat real.

 (1)  El mateix que ha estat denunciat a Hisenda respecte de la Fundació del CN         Barcelona, entre d'altres presumptes irregularitats.

Sobre lo que se rumorea, te pregunto: ¿derrama sí o derrama no?


dimarts, 13 d’abril del 2010

El CN Barcelona, vuitè! club de natació de Catalunya

Aquí teniu la classificació dels 10 millors clubs de Catalunya de l’any 2009, segons la Federació Catalana de Natació, en la gala de la IX DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA celebrada el passat divendres 9 d’abril:

          1.- CN Sabadell
          2.- CN Sant Andreu
          3.- CN Terrassa
          4.- CN Mataró
          5.- CE Mediterrani
          6.- CN Atlètic Barceloneta
          7.- CN Granollers
          8.- CN Barcelona
          9.- CN L’Hospitalet
          10.- CN Rubí

Manel Albado, 3er vicepresident de la Federació Catalana de Natació,
lliurant un guardó en la IX DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA
(Clica per engrandir)

Clica per veure la font original (07-04-2010)



Aquest individu, el Manolito Albado Giner, és també el Secretari de l'actual Junta de CN Barcelona, presidida per l'inefable Sebastià Millans.

Doncs el tal Manolito Albado és qui va mentir conscientement —micròfon en mà— a tots els assistents a la darrera assemblea general de socis (26/04/2010), responent la pregunta del llavors soci Enric Meca (posteriorment expedientant i expulsat del club) afirmant que en el club no hi havíen monitors sense contracte, i que era fals que es pagués en 'negre' —en 'B' segons ell— a monitors del club.

La inspecció de Treball feta al CN Barcelona passat l'estiu del 2009 va demostrar que hi havíen més de cinquanta monitors cobrant en 'negre' —en 'B' segons ell—. I el club va rebre un requeriment de Treball per abonar en caràcter urgent uns 40.000 euros per regularitzar la situació amb la Seguretat Social.

I aquest individu, en el més pur exercici de cinisme, presenta una querella criminal contra la meva persona en la que sol·licita per a ell —no per al club— una indemnització de 8.000 euros, per haver-lo titllat de mentider i de poca-vergonya. I en aquesta demanda fa servir els serveis de l'advocat del CN Barcelona, Josep Maria Mir Padullés, com han fet tots els altres membres de la junta que m'han demandat. Senyors, qui paga a aquest advocat, els procuradors, els notaris, etc.?

En tot cas, què fàcil serà demostrar davant del jutge, amb testimonis i amb l'informe de l'inspector de Treball, que l'amic Albado és un pocavergonya i un mentider, i que per tant així ho he denunciat en aquest bloc!

dilluns, 12 d’abril del 2010

En japonès ... "Petanku"

És molt curiós veure aquest cartell en japonés, on d'una forma molt detallada podem veure els diferents moviments de tir de la petanca

Clica per engrandir

diumenge, 11 d’abril del 2010

Dos anys després, rumors de nova —i potser quantiosa— derrama

Clica per engrandir

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)