www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 4 de juliol del 2009

Sobre votacions amb urna

 

Això solament passa a Hondures, 
vice-president Frederic l'herculà Moncunill ?

Arriba la cançó de l'estiu 2009

Boooomba a l'Hotel Vela,
l'esdeveniment musical més important de l'any 
després de la mort de Michael Jackson

No podràs parar de ballar-la...
Un hit per a dir cantant el que tothom pensa:  
BOMBA A L'HOTEL VELA!




Per què bomba a l'Hotel Vela?

:: Perquè els terrenys són de domini públic, i l'Autoritat Portuària de Barcelona els ha privatitzat, deixant que empreses privades es forrin amb la seva explotació.

:: Perquè la Generalitat de CIU i l'Ajuntament del tripartit han donat llum verda al projecte tot i que és una aberració urbanística i ambiental.

:: Perquè les constructores COMSA, FCC, Sacresa i OHL es van enriquir amb la bombolla immobiliària i ara pretenen treure partit a la indústria del turisme, a costa de la qualitat de vida de la gent que (sobre)vivim a Barcelona.

:: Perquè és l'última amenaça al barri popular de la Barceloneta, que resisteix estoicament als reiterats intents d'elitització.

:: Perquè Starwood H, l'empresa que explotarà l'hotel, es gestiona amb capital de risc; el seu president va ser responsable de negocis Nike a l'Àfrica i a l'Orient Mitjà (us sona l'explotació infantil?) i aquest és només un exemple del currículum dels directius de l'empresa.

:: Perquè el número de creuers que pararan a Barcelona per passar per l'Hotel augmentarà. Els creuers són una agressió al medi ambient i els seus usuaris tracten la ciutat com un objecte de consum ràpid d'usar i tirar.

:: Perquè és evident. Només cal veure'l.

Bomba a l'Hotel Vela.

La inauguració de l'hotel està prevista per l'octubre del 2009...

Si res no ho impedeix abans: comença el compte enrere

Difon aquest vídeo, penja'l arreu. Aprèn la cançó, punxa-la a les teves festes: serà la cançó de l'estiu.



divendres, 3 de juliol del 2009

14 de juliol, Junta General Ordinària de La Perla

Un periodista basc-català em fa arribar la informació demanada, el dia de l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Hoteles y Termas S.A., propietària de la marca comercial La Perla. Us l'adjunto tot seguit.


HOTELES Y TERMAS, S.A.

CONVOCATORIAS DE JUNTAS

Junta General Ordinaria y Extraordinaria.

Por acuerdo del Consejo de Administración se convoca a los Socios de esta Sociedad a la Junta General Ordinaria y Extraordinaria a celebrarse en el domicilio social sito en el Paseo de la Concha S/N de San Sebastián el día 14 de julio de 2009 a las 18,00 horas en primera convocatoria y al día siguiente en el mismo lugar y hora en segunda, con arreglo al siguiente orden del día

Primero.- Examen y aprobación si procede del informe de gestión de la Sociedad, memoria, auditoria externa, cuentas anuales del ejercicio 2008 y fijación de la retribución a los administradores.

Segundo.- Distribución de resultados.

Tercero.- Nombramiento de Auditor externo para la verificación de las cuentas anuales del ejercicio 2009.

Cuarto.- Ruegos y preguntas.

Quinto.- Aprobación del acta o designación de dos interventores uno por la mayoría y otro por la minoría.

Se recuerda a los accionistas que pueden obtener de la Sociedad las cuentas anuales e informe de gestión que les serán remitidos de forma gratuita si lo solicitan.

San Sebastián (Gipuzkoa), 1 de junio de 2009.

El Secretario del Consejo de Administración, D. Andoni Bergareche.




Estarem amatents a què diuen en aquella Assemblea del contracte signat entre La Perla i el CNB. Amb quasi total seguretat -si més no així ho han fet anteriorment- els socis assistents rebran l'informe d'auditoria pertinent.

Moncunill, xato, on és l'informe d'auditoria que tenieu l'obligació per Llei de lliurar als socis/ies assistents a l'Assemblea?

Vas posar cara de sorpresa quan et van dir que l'Assemblea del CNB es podria perfectament impugnar, i com qui no ha trencat mai un plat vas dir que desconeixieu la vostra obligació de lliurar l'informe dels auditors. I desprès vas dir-li al ex-degà del Col·legi d'Auditors, Sr. Francisco Martínez, que solucionarieu aquesta manifesta il·legalitat, que perjudica directament a la firma auditora González & Cía Auditores. I que indirectament fa més profunda la desconfiança d'una gran quantitat de socis i sòcies en els números que presenteu any rera any, amb o sense derrames. Desconfiança que pel que sembla no us fa ni fred ni calor ... mentres no perilli la cadira, oi?

Què passa, Frederic, que ja no t'enrecordes? Molts/es encara ens enrecordem i et farem memòria continuament fins que no facis els deures, deures que et marca la Llei, i que hauràs de cumplir tard o d'hora, t'agradi o no.

El CNB, a la Copa d'Europa de Clubs de Pilota


Els proper dies 25 i 26 de juliol, en la localitat francesa de Pau, tindra lloc la Copa d'Europa de pilota en las modalitats de frontó de 36 metres.

La pilota catalana estarà representada per l'equip del Club Natació Barcelona, que competira en la modalitat de pala curta, l'expedició amb el delegat de la secció Joan Molinas al capdavant estarà formada per Ivan Calbó, Carles Sanz i Emiliano Skufca.

Font: Federació Catalana de Pilota (dimarts, 23 de juny de 2009)

dijous, 2 de juliol del 2009

Informe de La Perla (Hoteles y Termas S.A.)

Segons se'ns va informar en la darrera assemblea del passat 16 d'abril, amb bombo i platerets i en veu del vicepresident económic Pere 'Rappel' Meseguer, La Perla és l'empresa amb la qual es va signar el contracte per restaurar l'edifici antic instal·lant i explotant un centre de talasoteràpia. Ens explica amb la boca plena que el contracte es va signar -oh, casualitat!- pocs dies abans de l'assemblea, concretament el passat 27 de març. Això sí que és arribar pels pèls, oi?

Però està clar que les condicions i les característiques de l'invent no són les mateixes que ens van vendre fa anys.

Ni el que li va etzibar a l'Assemblea de l'any passat, 22 d'abril, el vicepresident Joan Vallvé a la sòcia Àngela Pla, "les negociacions les porta el bufet Roca Junyent, són quatre els candidats interessats, i en dos mesos li puc pràcticament assegurar que es firma el contracte". Bé, un altre "Rappel" a la Junta del Club.

Desconec la durada del contracte, però segur que passa, de molt llarg, la permanència d'aquests individus en la Junta Directiva, començant pel propi president Millans. Veurem si aguanten en les seves cadires els tres anys que diuen que disposa La Perla per presentar acabat el Centre de Talasoteràpia. O potser eren tres anys perquè comencessin les obres? Desconec també què passaria si La Perla es desdiu d'aquí a tres anys. Es possible que ho sàpiga un tal Julio, que es mou pel ta-ka-tà, i que ha dit -afortunat ell- que ha vist el contracte. Pregunteu-li a ell què passaria llavors.



Video de La Perla de Sant Sebastià


Bé, en tot cas, esperarem que en la propera revista el Sr. Millans anunciï oficialment la bona notícia.

Però com a la revista del Club se la coneix com "el cometa Halley" perquè surt molt de tant en tant, i com que ja he estat informat de que l'Assemblea General de Socis de La Perla d'enguany es farà molt aviat, també estarem a l'aguait per rebre notícies des de San Sebastià.

Cliqueu aquí per veure un complert informe de Hoteles y Termas S.A. (La Perla de San Sebastián) És una gentilessa de "e-informa".

Us hagués pogut adjuntar un informe d'auditoria de la mateixa, informe que presenten òbviament ja que estan obligats per llei. No és el que fa l'amic Millans i els seus nois. Gràcies a aquesta caduca i prepotent Junta el CNB es manté en la il·legalitat amagant l'informe d'auditoria als socis/ies assistents a la darrera assemblea. Ells ho saben i segueixen fent-se els suecs.

Podríeu anar sols o en grup a demanar aquest informe a les oficines del Club, però no solament per poder-lo llegir. A veure què us diu el gerent Marc Blanquer (segurament us dirà -com quasi sempre- que ho ha de consultar), i m'ho expliqueu.

dimecres, 1 de juliol del 2009

Un líder de pacotilla, falto de reflejos y de respuestas


... i a més amb denúncies que es poden demostrar documentalment."

Bústia del soci/ia

Vull solidaritzar-me amb el meu amic i ex-soci Juan Carrasco, i amb la llibertat d'expressió que hauria d'haver pogut exercir lliurement en una institució centenària com el CNB. En un estat de dret com el que estem no s'haurien de permetre lessions contra la llibertat d'expressió, i a més amb denúncies que es poden demostrar documentalment.

Em rebel·lo al constatar la persecució injustificada que ha patit aquest company pel sols fet d'haver denunciat uns fets. Havent patit una persecució per alguns socis i membres de la Secció de Pentaca, que precisament han estat els que han portat al descrèdit a aquesta Secció, i de resultes al nostre estimat Club. Una minoria que, lamentablement, sembla que gaudeix d'un certa influència institucional.

Juan, com bé dius en el teu post, estarem amb tu i esperarem la teva tornada molts socis i companys. I vetllarem perque el gra de sorra que has sembrat pugui estendre's ben ràpidament.

Vicenç Allué

dimarts, 30 de juny del 2009

Quien ríe último ...


El Marcel Zamora (CNB) ho ha tornat a fer

L'espanyol Marcel Zamora (CNB), de 31 anys, ha guanyat avui, per quarta vegada consecutiva, l'Ironman de Niça, prova de llarga distància de triatló --unió de natació, ciclisme i carrera a peu-- que es disputa a la citada ciutat.

Els participants en el triatló inicien el recorregut nadant

L'atleta del Club Natació Barcelona, nascut a Barcelona, ha cobert el recorregut --de 3.800 metres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta i 42,2 quilòmetres a peu-- en un temps de 8 hores, 30 minuts i 6 segons, fet que representa un nou rècord del circuit.

Els francesos Hervé Fuare i Simon Billeau han completat un podi a què ha estat a punt de pujar un altre espanyol, el salmantí Clemente Alonso, quart, amb un temps final de 8 hores, 48 minuts i 59 segons.

La belga Tine Deckers s'ha imposat en la prova femenina després de nedar els 3.800 metres, pedalejar els 180 quilòmetres i córrer en un temps global de 9 hores, 30 minuts i 29 segons. La francesa Cristel Robin i la italiana Martina Dogana, segona i tercera respectivament, l'han acompanyat al podi.

Clica per veure l'article original



dilluns, 29 de juny del 2009

La segona denúncia per pressumpte frau fiscal del CNB

Benvolguts/des,

Presentada la segona denúncia contra el Club Natació Barcelona.

Si la primera va ser registrada a Hisenda, aquesta ho ha estat a Treball. 

Seguirem dilluns vinent adjuntant més denúncies presentades contra el CNB, personificades en el president Millans, en el vicepresident Moncunill, i en els altres membres de la Junta Directiva. 

Sempre, està clar -no podria ser d'altre manera- que havent adjuntat les pertinents proves documentals.

Seguirem, a no ser que abans es rebi algun apropament per part de la cúpula del CNB.

Enric Meca


Cliqueu per engrandir i poder llegir

Tres infantils catalans (del CNB) passen al pla de tecnificació estatal


El passat cap de setmana, la direcció tècnica de la Federació Espanyola de Pilota, amb Xavier Asiain al front, va començar a la capital de la Rioja les concentracions de detecció de talents per a jugadors infantils en les modalitats de frontó de 36 metres (mà i ferramenta).

La Federació Catalana de Pilota es va desplaçar amb els joves Germán Covas, Óscar Rodríguez i Ismael Sanz, acompanyats per Emiliano Skufca, que exercia les funcions de tècnic/entrenador. La concentració de dos dies va tenir lloc a les instal·lacions poliesportives d'Adarraga, i hi van assistir, a banda dels catalans, jugadors d'Aragó, Castella-la Manxa, Castella i Lleó i la Rioja.

Tots ells es van sotmetre a proves físiques i tècniques, i el tècnic José Manuel Escandón i el seleccionador Seve Arcellus van quedar impressionats per l'alt nivell dels catalans que amb només un any han fet grans progressos per a la seva edat. Així doncs, i després del nivell mostrat a Logronyo, els 3 jugadors catalans, Germán, Óscar i Ismael, han entrat en el pla de tecnificació estatal, i hauran d'assistir a diverses concentracions, on s'observaran els seus canvis i millores en el joc.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (08-06-09)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)