www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 2 de juliol del 2009

Informe de La Perla (Hoteles y Termas S.A.)

Segons se'ns va informar en la darrera assemblea del passat 16 d'abril, amb bombo i platerets i en veu del vicepresident económic Pere 'Rappel' Meseguer, La Perla és l'empresa amb la qual es va signar el contracte per restaurar l'edifici antic instal·lant i explotant un centre de talasoteràpia. Ens explica amb la boca plena que el contracte es va signar -oh, casualitat!- pocs dies abans de l'assemblea, concretament el passat 27 de març. Això sí que és arribar pels pèls, oi?

Però està clar que les condicions i les característiques de l'invent no són les mateixes que ens van vendre fa anys.

Ni el que li va etzibar a l'Assemblea de l'any passat, 22 d'abril, el vicepresident Joan Vallvé a la sòcia Àngela Pla, "les negociacions les porta el bufet Roca Junyent, són quatre els candidats interessats, i en dos mesos li puc pràcticament assegurar que es firma el contracte". Bé, un altre "Rappel" a la Junta del Club.

Desconec la durada del contracte, però segur que passa, de molt llarg, la permanència d'aquests individus en la Junta Directiva, començant pel propi president Millans. Veurem si aguanten en les seves cadires els tres anys que diuen que disposa La Perla per presentar acabat el Centre de Talasoteràpia. O potser eren tres anys perquè comencessin les obres? Desconec també què passaria si La Perla es desdiu d'aquí a tres anys. Es possible que ho sàpiga un tal Julio, que es mou pel ta-ka-tà, i que ha dit -afortunat ell- que ha vist el contracte. Pregunteu-li a ell què passaria llavors.



Video de La Perla de Sant Sebastià


Bé, en tot cas, esperarem que en la propera revista el Sr. Millans anunciï oficialment la bona notícia.

Però com a la revista del Club se la coneix com "el cometa Halley" perquè surt molt de tant en tant, i com que ja he estat informat de que l'Assemblea General de Socis de La Perla d'enguany es farà molt aviat, també estarem a l'aguait per rebre notícies des de San Sebastià.

Cliqueu aquí per veure un complert informe de Hoteles y Termas S.A. (La Perla de San Sebastián) És una gentilessa de "e-informa".

Us hagués pogut adjuntar un informe d'auditoria de la mateixa, informe que presenten òbviament ja que estan obligats per llei. No és el que fa l'amic Millans i els seus nois. Gràcies a aquesta caduca i prepotent Junta el CNB es manté en la il·legalitat amagant l'informe d'auditoria als socis/ies assistents a la darrera assemblea. Ells ho saben i segueixen fent-se els suecs.

Podríeu anar sols o en grup a demanar aquest informe a les oficines del Club, però no solament per poder-lo llegir. A veure què us diu el gerent Marc Blanquer (segurament us dirà -com quasi sempre- que ho ha de consultar), i m'ho expliqueu.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)