www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 29 de juny del 2009

Tres infantils catalans (del CNB) passen al pla de tecnificació estatal


El passat cap de setmana, la direcció tècnica de la Federació Espanyola de Pilota, amb Xavier Asiain al front, va començar a la capital de la Rioja les concentracions de detecció de talents per a jugadors infantils en les modalitats de frontó de 36 metres (mà i ferramenta).

La Federació Catalana de Pilota es va desplaçar amb els joves Germán Covas, Óscar Rodríguez i Ismael Sanz, acompanyats per Emiliano Skufca, que exercia les funcions de tècnic/entrenador. La concentració de dos dies va tenir lloc a les instal·lacions poliesportives d'Adarraga, i hi van assistir, a banda dels catalans, jugadors d'Aragó, Castella-la Manxa, Castella i Lleó i la Rioja.

Tots ells es van sotmetre a proves físiques i tècniques, i el tècnic José Manuel Escandón i el seleccionador Seve Arcellus van quedar impressionats per l'alt nivell dels catalans que amb només un any han fet grans progressos per a la seva edat. Així doncs, i després del nivell mostrat a Logronyo, els 3 jugadors catalans, Germán, Óscar i Ismael, han entrat en el pla de tecnificació estatal, i hauran d'assistir a diverses concentracions, on s'observaran els seus canvis i millores en el joc.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (08-06-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)