www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 1 de gener del 2011

Primer bany de l’any a la platja de Sant Sebastià

Per als amants de la natació, la millor manera d'arrencar l'any és amb un bany.

Com és tradició des de fa 15 anys, un grup de socis  i sòcies del Club Natació Atlètic Barceloneta fan el primer bany de l'any a la platja de Sant Sebastià. Han estat uns 350 participants de totes les edats i condicions, i en el moment de ficar-se a l'aigua la temperatura del mar estava a 13 graus. El premi ha estat una tassa de brou calent.

Si t'ha interessat aquest article, potser que també t'interessi:
  Primers banys de l'any (TV3 - vídeo)

dimarts, 28 de desembre del 2010

La deuda del CN Barcelona de Sebastià Millans, en la senda del tripartito catalán

Clica para ampliar

1ª Copa Nadal Port de Palma (2010)


El club de natació Esports Màsters "Esmàs" es el organizador de la 1ª COPA NADAL Port de Palma que se celebra el 25 de diciembre del 2010 a las 11:00 horas, con la colaboración del Ajuntament de Palma, el IME y Autoritat Portuaria de Balears. La travesía es de 200 mts, comenzando en los muelles situados frente al Auditorium y finalizando frente al hotel Palas Atenea.

dilluns, 27 de desembre del 2010

El president del CN Barcelona, presumpte innocent o presumpte culpable?

Clica per a engrandir

A los que dudan (Un homenaje al deporte español)


Angel Palencia (CN Barcelona), nou sots-campió Màster de Softràquet 2010

Del 15 al 22 de Desembre es va disputar al Seven 7 Sports Club (*) de Barcelona, el Màster català de Softraquet on les 16 millors raquetes del moment, van participar-hi.

A la final van arribar dos jugadors completament diferents. Per una banda hi havia el campió del 2009. Jugador veterà. molt competitiu i amb molta experiència. Estem parlant de l'ex jugador del Seven 7 Sports Club i actualment en el CN Barcelona, Ángel Palencia. D'altre banda hi havia el jugador del CN Sant Andreu, Dani Pascual, vint-i-tants anys mes jove que l'Angel i tot i ser tant jove, amb molta experiència en campionats, sobretot en l'esport de l'Esquaix. El partit el va guanyar el Dani, després de 75 minuts intensos on tots dos van donar el màxim. L'Angel va guanyar el primer joc, però després no va poder aguantar el ritme que imposava el Dani i va acabar cedint per 2 a 1.

(*) Seven 7 Sports Club (ubicat en el cor de Barcelona) passa a la història.
      La setmana passada el propietari del Seven 7 Sports Club va signar amb
      el DiR el traspàs del negoci. Aixi doncs, des de l'1 de Gener, DiR obre un       altre centre.

diumenge, 26 de desembre del 2010

Copa Nadal 2010

La Copa Nadal 2010 es va disputar ahir al migdia en un ambient distès i festiu.


Ja són 101 edicions les que el Club Natació Barcelona ha organitzat la única competició esportiva del dia 25 de desembre, la tradicional Copa Nadal. Fred d'hivern i aigua a 13 graus.

Aquests són els principals rivals per als nedadors que al Port Vell de Barcelona intenten acabar els 200 metres que separen l’embarcació i el moll dels banys romans. Enguany la nedadora més ràpida ha estat Marta Mallol i el més ràpid Edu Pérez. Gairebé 500 participants en tot un clàssic del dia de Nadal. Una competició en la qual no tots busquen el millor temps, alguns fins i tot porten a l’extrem l’esperit nadalenc. Sort que després el brou els espera.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)