www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 27 de desembre del 2010

Angel Palencia (CN Barcelona), nou sots-campió Màster de Softràquet 2010

Del 15 al 22 de Desembre es va disputar al Seven 7 Sports Club (*) de Barcelona, el Màster català de Softraquet on les 16 millors raquetes del moment, van participar-hi.

A la final van arribar dos jugadors completament diferents. Per una banda hi havia el campió del 2009. Jugador veterà. molt competitiu i amb molta experiència. Estem parlant de l'ex jugador del Seven 7 Sports Club i actualment en el CN Barcelona, Ángel Palencia. D'altre banda hi havia el jugador del CN Sant Andreu, Dani Pascual, vint-i-tants anys mes jove que l'Angel i tot i ser tant jove, amb molta experiència en campionats, sobretot en l'esport de l'Esquaix. El partit el va guanyar el Dani, després de 75 minuts intensos on tots dos van donar el màxim. L'Angel va guanyar el primer joc, però després no va poder aguantar el ritme que imposava el Dani i va acabar cedint per 2 a 1.

(*) Seven 7 Sports Club (ubicat en el cor de Barcelona) passa a la història.
      La setmana passada el propietari del Seven 7 Sports Club va signar amb
      el DiR el traspàs del negoci. Aixi doncs, des de l'1 de Gener, DiR obre un       altre centre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)