www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 19 de juliol de 2008

Els mitjons de Rajoy

En aquest país ja ni els de dretes millor pagats tenen diners per a renovar els mitjons.

I després diuen que no hi ha crisi... (a notar que les soles de les sabates també estan bastant desgastades, a aquest home el seu assessor d'imatge no el cuida gaire).

Si això no és excel·lència ...

Olga Korbut: Va ser una autèntica precursora: la primera nena gimnasta. En 1972, en els jocs olímpics de Munich, va guanyar 3 medalles d'or i una de plata, amb 17 anys. El vídeo il·lustra el seu famós exercici de Munich, que va ser tota una revolució i que encara avui sorprèn. El que ho fa especial és la seva dificultat, especialment l'espectacular sortida de les barres en peus. Van ser tantes les trompades de les contrincants intentant emular-la, que es va prohibir aquesta sortida, i des de llavors només és possible sortir de mans de la barra superior.

dimarts, 15 de juliol de 2008

Ovelles negres, vice-president Moncunill?
¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)