www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 3 d’octubre de 2009

LXVIII Trofeu La Mercè, organitzat pel Club Natació Barcelona

Aquest video conté una breu intervenció del president Sebastià Millans


Clica per engrandir


- ClassificacióLaMercé2009.xls (342 KB)


Clica per veure la notícia original

divendres, 2 d’octubre de 2009

De presidents ineptes i curts de gambalsClica per veure l'article original (17-09-2009)

Delegada Susana Closa Castella, ¿series còmplice o series víctima?A veure: ¿He llegit bé en l'article del diari Avui —inclós abans d'ahir dimecres en aquest bloc— que la "Junta dels Trileros" no ha piulat perquè els promotors de l'Hotel Vela els hi ha promés que arreglarien la piscina més antiga de l'Estat?

¿Quins promotors? ¿Tots? ¿O algun en particular? ¿I com ha estat això de la promesa? ¿Una trucada de telèfon? ¿Personalment, i degustant un cafetó? ¿Amb una simple encaixada de mans?

Bé, gràcies en tot cas per l'article, benvolguda Maria Favà. Tal i com hem quedat, després d'aquestes minivacances que et prens ara, al teu retorn ja en parlarem.

I reprenent el tema de la piscina: ¿Però no va comunicar solemnement el pocavergonya del Pere Meseguer en la darrera assemblea de socis, que la piscina l'arreglaria La Perla de San Sebastián, a través de la seva constructora Hoteles y Termas S.A.? ¿Empresa amb la qual ens diu, aquest ex-imputat per apropiació indeguda i falsetat en el cas Banca Catalana, que es va subscriure el contracte la darrera setmana de març, i del qual ens va avançar algunes condicions?Des d'un bell principi s'ha sospitat que aquest contracte no existeix, ni mai ha existit.

Ara van dient que encara es mantenen converses i s'està negociant (gràcies, Josep C.), o que el contracte s'ha desfet (¿oi, Daniel P.?).

Devien de ser antològiques les rialles dels txiripitiflàutics de la Junta després de l'assemblea en veure com s'havien empassat tots els socis les seves mentides i patranyes! Així guanyen, pensen ells, un altre any apoltronats. I l'any vinent ja s'inventaran una altra trola. I mentres, el Club, en caiguda lliure.

L'amic Sebastià Millans, dies abans de l'assemblea, va anar trucant un per un a molts socis perquè li féssin costat en la mateixa, ja que n'estava 'acollonido'. Vull agraïr al Sr. Kun que a última hora decidís no anar-hi, arran d'entrar en el bloc i llegir, en particular, un article. Al Sr. Kun, si més no, aquell dia el president Millans no li va prendre el pèl.

Hey! I allò que va dir el vicepresident Moncunill "el turroneru" (un altre pocavergonya) en la darrera assemblea de socis respecte de les cent places de pàrquing que podria aconseguir el club —recordeu?—, doncs també és mentida. Confirmat per un membre qualificat d'una de les empresses promotores de l'Hotel Vela. Tot plegat, fa molta pudor.

Ara bé, ¿què haurà de dir a tot això la delegada de salts del CN Barcelona, Susana Closa Castella, un cop surti a la llum la suposada mentida del contracte amb La Perla, inclosa la suposada patranya de l'indult a la primera piscina coberta de l'Estat, que s'hagués fet servir per a entrenaments de salts de trampolí? ¿Seria llavors còmplice del suposat engany, o una víctima més dels seus propis companys de Junta?

I per acabar, al respecte del que diu l'Anna —segurament, i ho entenc, un nom inventat— en el seu comentari del passat diumenge 27 de març, jo li dono total credibilitat. Ja dues ex-monitores com l'Esperança Cavero i la Rosa Domínguez van patir el que denuncia l'Anna. Uns mesos abans de la darrera derrama, cobraven de manera molt irregular, deixant-lis a deure quantitats d'un mes a l'altre adduïnt la delicada situació econòmica del CNB. D'això us en pot parlar amb molt coneixement de causa —altra cosa és que vulgui— la germaníssima del "turroneru", la Meritxell Moncunill, ja que ella era la que donava les excuses pertinents a les ex-monitores.

Enric Meca

dimecres, 30 de setembre de 2009

La trista herència del president Sebastià Millans"Però la junta de l'entitat (CNB) no ha piulat, ..."

La vela que eclipsa l'horitzó

L'edifici es va construir al marge de la llei de costes. No és un disseny innovador ni bo

Maria Favà - 27/09/2009

Fins ara no han llançat la tovallola. I avui diumenge tornaran a la càrrega. Els veïns de la Barceloneta, i tots els que els vulguin acompanyar, sortiran al carrer per manifestar-se contra l'hotel Vela que s'inaugurarà, si un tsunami no ho evita, d'aquí quatre dies, el dia 1 d'octubre.

L'Eva Fernàndez, presidenta de la Federació de Veïns de Barcelona i veïna de la Barceloneta, temia que els ciutadans oblidessin els motius de la protesta contra l'hotel Vela quan l'edifici estigués acabat i inaugurat. I recordava el cas de l'hotel Miramar de Montjuïc, que després de moltes raons es donava per assumit. Però aquesta líder veïnal estarà molt contenta d'haver-se equivocat i de comprovar que la memòria és viva encara. La sort ha volgut que l'hotel Vela s'inauguri en el moment que s'ha fet públic l'embargament de l'hotel Miramar i el forat econòmic que ha representat l'afer per a l'Ajuntament que tant va batallar (i va modificar el planejament) per poder convertir els vells estudis de Televisió Espanyola en un hotel.

Contra l'hotel Vela hi ha molts arguments. S'ha escrit que no és bo ni innovador des del punt de vista arquitectònic. I que hi ha edificis vela, de diferents mides, per mig món. Que és una construcció sense sensibilitat ecològica i que ja no es porten els edificis de façanes de vidre que per força han de gastar molt en calefacció i refrigeració perquè puguin ser habitables.Però el quid de la qüestió és el doble criteri. Ho explica d'una manera diàfana la Marta Tatjer: "Els xiringuitos de la Barceloneta van haver d'anar a terra perquè no complien la llei de costes i ara, en canvi, han deixat fer aquest hotel que està dins del mar, que contamina el paisatge, que modificarà les onades i que s'ha carregat l'escullera, que era un dels passejos més tradicionals de la ciutat", es lamenta aquesta empresària i sòcia del Club Natació Barcelona.

Els socis d'aquest club són els primers que van patir l'impacte visual i l'ombra que els fa aquest minigratacel sobre la zona de banys. Però la junta de l'entitat no ha piulat, perquè els promotors de l'hotel els van prometre arreglar la piscina, que és la més antiga de l'Estat. "Però com s'ho van fer per poder construir l'hotel en aquest emplaçament?", encara es pregunta perplex l'enginyer Albert Serratosa, pare del pla metropolità. Serratosa sap de primera mà, perquè ho va dibuixar ell, on es pot construir i on s'ha de modificar el pla per fer-ho.

La inauguració del nou hotel del port, que té categoria de cinc estrelles, pot ser el tret de sortida definitiu pel canvi radical de la Barceloneta, que amb totes les seves misèries i mancances s'ha mantingut fins ara al marge de les grans especulacions que han patit altres barris. Se n'ha salvat perquè els carrers són massa esquifits i generaven poques expectatives de negoci a gran escala. Els quarts de casa, per la seva proximitat al mar, sí que han entrat al mercat immobiliari i turístic.

Veïns tan combatius com l'Antoni Miquel -el Lesli dels Sirex, que va ser regidor per CiU-, o l'Emiliana Llorca, presidenta de l'Associació de Veïns de l'Òstia, creuen que l'hotel és un nyap i temen que generi molta circulació i col·lapsi l'avinguda Joan de Borbó. Ells són resistents i no pleguen veles.

Clica per veure l'article original

dimarts, 29 de setembre de 2009

Portada del "Mundo Gráfico". 1934

Clica per engrandirClassificació i crònica del XXV Trofeu Filatèlia, organitzat pel Club Natació Barcelona
Arxiu adjunt a aquesta notícia
(creat pel Resqui Abdelli, Director Tècnic Secció Vela CNB)
- Classificaciofilatelic2009bis.xls (340 KB)


Clica per veure font original

dilluns, 28 de setembre de 2009

"Ens han robat l'horitzó"

El nou hotel construït arran de mar, a Barcelona, conegut com Hotel Vela, s'inaugura el proper diumenge 4 d'octubre.
La seva figura ha transformat l'aspecte de la façana marítima de la ciutat.
Ahir diumenge 27 de setembre, col·lectius que s'hi oposen van assetjar l'edifici, per terra i per mar.


Cartell de la manifestació contra l'Hotel Vela


Clica per engrandir

diumenge, 27 de setembre de 2009

Anna Pujol, saltadora de trampolí del CN Barcelona


Clica per engrandir

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)