www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 25 de maig del 2011

De la Burbuja Inmobiliaria a la Crisis

La verdadera historia del boom y el crash inmobiliario
¿Cómo se formó y cómo estalló la burbuja inmobiliaria en España? ¿Quién tuvo la culpa y cuáles han sido las consecuencias? El humorista gráfico Aleix Saló ofrece en este satírico vídeo y bajo el formato de un cómic las respuestas a todas estas preguntas. Saló tiene criticas para todo el mundo. Carga contra las acciones llevadas a cabo por los gobiernos, empresarios, bancos e incluso los ciudadanos que nos han llevado a la situación actual.

dilluns, 23 de maig del 2011

Joan Vallvé Ribera (vicepresident de la trilera i trolera junta directiva del CN Barcelona) qualifica BCN

Degà del Col·legi d’Enginyers Industrials.
Vicepresident del Club Natació Barcelona.
Exconseller i exdiputat de CiU.
URBANISME: Bé 
Es pretenia millorar -i s'ha aconseguit- l'entorn urbà. ¿S'han tingut prou en compte els veïns? Encara queden moltes coses per fer per poder superar els disbarats que va provocar el creixement urbanístic sense cap tipus de control dels anys 60.

SERVEIS: Bé 
Els serveis públics han de ser per al ciutadà i fruit d'haver escoltat les seves necessitats. Molts serveis han millorat i han aconseguit un nivell positiu. Però han de seguir millorant perquè són els més cars de tot Espanya.

MOBILITAT: Regular 
És necessari definir el transport al qual volem donar prioritat per a la ciutat i és necessari fer-ho mitjançant el diàleg amb els ciutadans. Fets com el Bicing o la consulta de la Diagonal no són exemples de bona gestió.

CIVISME: Malament 
El civisme no es pot exercir en una ciutat poc segura, com és el cas de Barcelona. El civisme significa, a la vegada, proximitat de l'Administració i el compromís del conjunt dels ciutadans amb les institucions.

SEGURETAT: Malament
Tenim la fama de ser una ciutat poc segura, especialment per als nostres visitants, i de ser una capital que és massa permissiva per a molta gent de tot el continent europeu. No s'ha fet res per evitar-ho i ara ja és tard.

PROMOCIÓ: Regular 
La ciutat de Barcelona no ha de ser atractiva únicament pels seus congressos i fires, com passa actualment. També ha de saber donar facilitats a l'exercici de l'activitat econòmica dels emprenedors.

Clica per llegir l'article original (15-05-2011)



¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)