www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 1 de gener de 2012

El CN Atlètic-Barceloneta també lluita contra la crisi

Fins al 15 de gener, totes aquelles persones que es facin sòcies del CN Atlètic-Barceloneta, s'estalviaran la matrícula d'abonament. Aquesta és una de les moltes mesures impulsades pel club presidit per Julián García.

El president del Barceloneta també ens ha parlat de la seva reelecció com a president del club. García és el màxim mandatari del club mariner des de l’any 98. També ens ha comentat que, tot i la retallada pressupostària de la secció de waterpolo, el primer equip de waterpolo tornarà a guanyar la Lliga.


Clica per veure l'article original (30-12-2011)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)