www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 4 de maig de 2009

Fi del bloc - Motius i agraïments

 

El 26 de maig de l'any passat va començar a caminar aquest bloc. Avui, 4 de maig, i a l'amable petició del president del CNB he decidit introduir el darrer post comunicant-vos que no hi hauran més, en una mostra de bona voluntat en vers de l'actual junta directiva.

Crec que s'ha complert l'objectiu inicial, que era el de no rebre més derrames o aportacions extraordinàries de diners per part dels socis i les sòcies a fons perdut. Si a més a més s'ha aconseguit salvar la primera piscina coberta de l'estat espanyol, doncs millor que millor.

Gràcies pel vostre suport d'aquests darrers mesos.

Enric Meca

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)